Nowy Minister Magii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nowy Minister Magii
Scary Man |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Zamość ![]() |
wejdź na www.revenge-zone.prv.pl i tam sobie zobacz texty (pisze shut up when I talkin' to you). avatary możesz znaleźć również na www.revenge-zone.prv.pl ciekawe, jakby wyglądało ministerstwo z Moodym jako ministrem ?? ![]() ![]() ![]() -------------------- |
||
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
moody ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Scary Man |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Zamość ![]() |
plus do tego cały oddział górskich trollów i śledzących go... (kto czytał pierwsze 2 rozdziały HP i ZF to będą wiedzieli) -------------------- |
||
claw |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 24.07.2003 Skąd: Pokooj komputerowy ![]() |
Może by ktoś jakiś nowy ciekawy temat
załozył ?? :P
-------------------- Fenomen, a nie Ascetoholix Ciri ! ;)
Nie chce mi sie siedziec na 4um... moze później. Jakby co 2447797 (<--- gg ;D). |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Popieram, popieram. Scary Man, ty nas tu nie szczuj HPiZF, pliz. Ja na przykład nie czytałam i w najbliższej przyszłości nie zamierzam (ani na księżycu ani po angolsku -troszkę szkoda mi kaski), a o fabule wolałabym dowiadywać się sama. Z góry dzięx. Grrrrr.... Pozdro -------------------- |
||
Scary Man |
![]()
|
||||
gdzie zdradzałem fabułę ZF?? przeczytałem tylko szczegółowe streszczenie 5rozdziałów i nie mam zamiaru dalej czytać bo czekam na polskie wydanie, i nie przypominam sobie gdzie zdradzałem fabułę HP i ZF -------------------- |
||||
Avalon |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
popieram... =p -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
||
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Ja bym proponowała :
1. Artur Weasley 2. Albus Dumbledore 3. Hermiona 4. Bill Weasley No i ktoś jeszcze hmm... No ewentualnie Snape lub McGonagall ![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A może by tak Snape? W końcu mu też się coś od życia należy. No i dotego prawdopodobnie będzie miał trundy zawód szpiega... Ewentualnie, ministrem może być Dumbledore.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Ministrem powinien zostać Artur Weasley albo Syriusz.
Mógłby być też ewentualnie Moody (gdyby nie był obłąkany) ![]() ŻART... Artur i Syriusz to jedyni kandydaci. Podejrzewam, że te osoby zadbałyby o zwalczenie Voldemorta oraz jego zwolenników. Możnaby także wstawić Dumbledore'a, ale wtedy Hogwart straciłby najlepszego dyrektora jakiego miał od wieków. -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Scary Man |
![]() ![]()
|
hmmmmmmmmmmmm, w książce może być taka opcja: Dumbledore za wzorowe prowadzenie do boju Zakonu Feniksa i za zwalczenie Voldemorta zostaje nowym Ministrem Magii ale może nadal być dyrektorem Hogwartu, a Knot za to że nie uwierzył w powrót Voldemorta i przeszkadzał w jego zwalczeniu zostaje zmywaczem naczyń w Dziurawym Kotle
![]() ![]() ![]() -------------------- |
owieczka |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.07.2003 ![]() |
hmmmmm ja uwazam ze ministrem mogłby zostac snape bo pod ta cała niechecia do niego widze porzadnego goscia a syriusz za te wszystkie lata które spedzil wyjety z pod prawa zostanie przewodniczacym Czarosadu i to on bedzie sprawował wladze nad prawem nalezy mu sie
![]() -------------------- Harry rules!!!!!!
|
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Gdyby Snape został ministrem magii to by Pottera wysłał prosto do Azkabanu. Za łamanie szkolnego regulaminu odkąd tylko pojawił sie w szkole
![]() -------------------- |
Scary Man |
![]()
|
||
hehe nie tylko Harry'ego, Rona, Hermionę, Neville'a za złe stopnie z eliskirów, Hagrida za to że Hardodziob zranił Malfoya, z którego zrobiłby dyrektorem Hogwartu, a Dumbledore'a zrobił by gajowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
||
...Mala_stella... |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 03.08.2003 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- NIE UMIEM CZYTAĆ
|
Scary Man |
![]()
|
||
tak ogólnie jak to po góralsku się mawia: jesteś łogólnie menconcy -------------------- |
||
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jestem za Snapem. Może byłoby wtedy o
nim troszkę więcej w książce ...
![]() -------------------- |
Fleur.13 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 09.07.2003 ![]() |
A może pan Artur Weasley?
-------------------- |
Raven |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiesz, to też nie głupi pomysł. Tylko on by zalał czarodziejski rynek niektórymi produktkami mugoli, mugoloznastwo byłoby lekcją obowiązkową, Lucjuszek musiałby się silić na uprzejmości do rodziców Hermiony. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
||
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A jak niebyłby uprzejmy, to Arturek mógłby go wyrzucić z ministerstwa .....
Kusząca propozycja... -------------------- |
Raven |
![]()
|
Lucek jest w Radzie Nadzorczej. A integrację z mugolami, chyba mało który czarodziej by wytrzymał. już wolę Dumbledora na tym stanowisku.
![]() -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
owieczka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.07.2003 ![]() |
a czemu nikt nie bierze pod uwage Syriusza jako nowego ministra
-------------------- Harry rules!!!!!!
|
Raven |
![]()
|
Dlatego, że ministem, powinien być ktoś wzbudzający zaufanie. Syriusz jest zbiegiem z więzienia, owszem niewinnym, ale i tak za nim się ciągnie ta zła opinia. Owszem mogliby rozgłosić, że był niewinny, ale i tak by oprócz głównych bohaterów, nikt mu nie zaufał. No i jeszcze powszechne minemanie, że skoro był podejrzany, to może jednak coś ma na sumieniu. No i jeszcze ma tym 'zabrudzoną' kartotekę.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Scary Man |
![]()
|
||
był w radzie nadzorczej Hogwartu. w którejś części (chyba HP i KT, albo HPi WA) wywalili go -------------------- |
||
_Sophie_ |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
1. Dumbledore 2. Dumbledore 3. Dumbledore ale szeroka lista.. ![]() Ale oczyfiśie nie bedzie bo co ze Szkołą? ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 15:10 |