Nowy Minister Magii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nowy Minister Magii
Voldemort |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 10.07.2003 Skąd: z piekła ![]() |
Oczywiście że nowym ministrem magii powinien zostać Lord Voldemort. On by wreszcie zrobił pożądek w całym magicznym świecie i zabił by Harry'ego i wywalił dumbledora (he he he). Śmierciożercy panowali by nad śiatem, a mugole zostaliby zgładzeni.
-------------------- Devil servant[[SIZE=7][COLOR=red]FONT=Courier]
|
Voldemort |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 10.07.2003 Skąd: z piekła ![]() |
Innym dobrym kandydatem mógłby być Snape, bo równy z niego gość!
-------------------- Devil servant[[SIZE=7][COLOR=red]FONT=Courier]
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Ehh... Tysiace ray sie powtarza: "Nie nabijaj postów", "Jest cos takiego jak EDYTUJ, gdzie mozna poprawic wczesniej napisany tekst, ewentualnie cos dodac..." ale do ludu nigdy to nie dotrze...
Ministrem mogl by byc... nie sory bo to z HPiZF... w kazdym razie nie PERCY!!!! -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dumbledore odpada. Nigdy nie zostawi Hogwart. Szybciej da się zabić...
Voldzi może to załatwisz....? -------------------- |
AtA |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 01.06.2003 ![]() |
hje, hje. bo śmierciożercy to jedna rodzina... to jest good pomysł!!! -------------------- ja ce na lsm... i sp... buu
(*) znicz dla Psora Włodka... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
||
....Mala_stella....s |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 08.08.2003 ![]() |
![]() ![]() ![]() Syriush byl by super i byl by przy okazji wolny syriusz ![]() ![]() ![]() |
||
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
tak Glosujmy na Lupina!!!
Czoronożny na MINISTRA MAGII ! ! ! Lupin ! Lupin ! Lupin ! He he he poniosło mnie ale naprawdę to by było niezłe... Syriusz??? raczej nie bo on troche zbyt "narowisty" i ja wiem impulsywny... A co do Dumbla on Hogwartu nie zostawi.. -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
o! Lupin może być! on przynajmiej
nikogo nie faworyzuje
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
jak by ten nie został to pewnie nie było by
połowy akcji =) wiec ja jestem za obecnym =)
-------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Issis |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Mińsk maz. ![]() |
hmmm ja bym chciała hmm nie wiem Syriusz
odpada ..może Lupina albo Moody'ego hhehe
![]() ![]() -------------------- Tylko w milczeniu słowo,
tylko w ciemności światło, tylko w umieraniu życie: na pustym niebie jasny jest lot sokoła. |
Ash200 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 02.07.2003 Skąd: Magic Częstochowa ![]() |
Oto moi kandydaci:
Harry, Hermiona, Ktoś z Weasley'ów, 'trzmiel'* i... i... no i może Łapa albo Lupin:) trzmiel- jakby kto nie wiedział, to w dosłownym tlumaczeniu Dumbledore znaczy trzmiel -------------------- Equitas rlz! Consillium rlz! Super Animus rlz!I love LSM!!!
Życie ma przygód wiele, lecz największą z nich są przyjaciele.(Autor: Ja) "Jest w życiu piękny kwiat,ktorego trzeba szanować.To chwila młodych lat,których nie mozna zmarnować." Tęsknię za LSM! Płaczę za przyjaciółmi z LSM! Ja uwielbiam LSM! W sumie to LSM potrafi złamać serce....... Nie ważny jest wygląd zewnętrzny,ważny jest wygląd wewnętrzny. "Ja chcę szminkę i suknię ślubną"-szpiegu,"Ognia masz?"-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:) |
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Heh Harry nie on by się nadawał na aurora,
no a Ron jest zbyt impulsywny... Najlepiej któregoś z bliźniaków albo tak
jak napisałam wyżej :
LUPIN. LUPIN. LUPIN Na prezydenta... albo przynajmniej na ministra magii -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Ash200 |
![]() ![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 02.07.2003 Skąd: Magic Częstochowa ![]() |
gdzieś tak pisało:
Więc chyba jednak Harry;) -------------------- Equitas rlz! Consillium rlz! Super Animus rlz!I love LSM!!!
Życie ma przygód wiele, lecz największą z nich są przyjaciele.(Autor: Ja) "Jest w życiu piękny kwiat,ktorego trzeba szanować.To chwila młodych lat,których nie mozna zmarnować." Tęsknię za LSM! Płaczę za przyjaciółmi z LSM! Ja uwielbiam LSM! W sumie to LSM potrafi złamać serce....... Nie ważny jest wygląd zewnętrzny,ważny jest wygląd wewnętrzny. "Ja chcę szminkę i suknię ślubną"-szpiegu,"Ognia masz?"-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:) |
||
Anna Hermiona |
![]()
|
No nie wiem czy Granger na ministra oświaty
ona to by tak wszystko ustawiła, że przynajmniej z 6 jezyków obcych każdy
przedmiot przynajmniej raz na dzień...uff Koszmar
-------------------- Anna Hermiona
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A morze Bill albo Charlie na ministra
![]() Granger do spraw oświaty? Hmmmm... ciekawe. "Dla sprawienia jak największej przyjemności uczniom częstotliwość egzaminów zwiększamy do raz na miesiąc. H. Granger." -------------------- |
Natalia-Hermi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
ja bym dała Dumbledore'a na Ministra
! Ostatecznie mógłby to być Pan Artur Weasley bo strasznie go lubię,
choć wiem że on nigdy nie opóści swojego bióra niewłaściwego użycia
produktów mugoli. A broń Cię Rowling żebyś dała Croucha na Ministra to
będzie katastrofa dla czardziejów ! NIgdy nie zgodzę się na to żeby
Crouch był ministrem bleah !
![]() ![]() -------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Anna Hermiona |
![]()
|
Ale przecież Barty Crouch zaginął...
Dopadli go przecież śmierciożercy.... O ile dobrze pamiętam dawno nie
czytałam więc musze to nadrobić... to wszystko przez czytanie 5
tomu.........
-------------------- Anna Hermiona
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Natalia-Hermi jak możesz się nie
zgodzić...ty możesz się jedynie nie pogodzić z czymś takim.A tak do tego
ministra to rzeczywiście Weasley był dobrym kandydatem ale jeszcze
lepszym...[a może i nie]...mógłby być Hagrid?...No ale on by nie opuścił
Hogwartu...wiec może któryś z uczniów Hogwartu po ukończeniu szkoły?
-------------------- Yooo ziomale...
|
Natalia-Hermi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
Wiesz Anno Hermiono. Wyjaśnię Ci jak to
było z Bartym Crouchem. Barty Crouch jako pracownik w Ministerstwie Magii
miał syna który też miał na imię Barty. Czyli wychodzi na to logicznie że
było dwóch Bartych Crouch'ów: ojciec i syn Barty junior(że tak powiem).
Okazało się że syn Barty był śmierciożercą, a ojciec nie. To właśnie Barty
jako syn był fałszywym Moody'm używając Eliksiru Wielosokowego. Na samym
początku książki w pierwszym rodziale pisało że Voldemort powiedział że ma
swojego sługę w Hogwarcie. I właśnie przed początkiem roku szkolnego na
wakacje w Hogwarcie, Glizdogon-sługa Voldemorta przybył do domu Croucha i
porwał syna Barty'ego który był śmierciożercą, i potem Voldemort kazał
Glizdogonowi trzymać Barty'ego-juniora pod klątwą Imperio(Imperviusa). I
potem przez cały rok szkolny Barty udawał fałszywego Moody'ego pijąc
Eliksir Wielosokowy. A prawdziwy Moody był w kufrze zamknięty,a Barty pod
postacią Moody'ego wyrywał mu z głowy włosy. Dopiero pod koniec książki
po trzecim zadaniu, Barty zapomniał wypić swój eliksir i przybrał swoją
formę, a Dumbledore wypuścił prawdziwego Moody'ego z kufra. I w piątym
tomie jest już prawdziwy Moody, jak i ojciec Barty Crouch. Ale rzeczywiście
będzie dobrze, jeżeli jeszcze raz przeczytasz sobie czwartą część:)
-------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
dobrym ministerm byłby Dumbledore, ale to
mało prawdopodobne bo przecież pełni już funkcję dyrektora i nie ma czasu.
Knot raczej nie zginie (głupi ma zawsze szczęście) najwyżej mogą go
zdegradować (znaczy oni czyli ogół czarodziejów niezadowolonych z jego
pracy). Snape też by sie nadawał...
|
idalcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.08.2003 ![]() |
Hmm [chwila milczenia] - chciałabym
widziec jako ministra Dumbledore'a, a McGonagall zostałaby dyrektorką
Hogwartu...Dumble ma tyle wtyczek i jest tak świetnym czarodziejem..idealny
kandydat!^^
Ale tak właściwie to mam jedyne słuszne zakończenie tego tematu w zanadrzu - BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!! ![]() -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
a co powiecie o Thonks
![]() ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
A kto to jest ta Thonks? CHyba jej nie
jarze coś:( Ale może i tak...Jazonie która to?
-------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jeśli już to Tonks, żeby tylko Trunks z tego nie wyszedł i Vegeta z Dragonballa;) Dobrym Ministrem mógłby być Lupin, choć jako wilkołakowi nie pozwolonoby mu pełnić tego stanowiska. Może McGonagall opuściłą by szkołe, by zostać ministrem, a Transfiguracji uczyłby znowu Dumbledore:) -------------------- ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 13:34 |