Nowy Minister Magii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nowy Minister Magii
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Nie no coś ty McGonagall nie opuściłaby
Hogwartu..wiesz co wydaje mi sie że ona coś czuje do Dumbleodre'a..jak
myslisz?
-------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Wiesz co:) hehe, nie na pewno nie. Są
już za starzy na takie rzeczy - stary kawaler i panna:)
To kto wg Ciebie zostałby nowym ministrem?? -------------------- ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Za starzy? Nigdy nie jest za późno na
miłość...
A co do ministra magii to mógłby by nim być Weslay, Syriuszek, co jest mało prawdopodone lub któryś z uczniów Hogwartu, bo Knota pewnie za niedługo zdejmą z tego stanowiska..hehe fajno by było... -------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nie, Syriusz nigdy nie zostanie
ministrem(dlaczego??), który Weslay?? Percy?? Hehe, nie żartuję - Arur się
nadaje, ale przeciez nie chciał awansów.
A właśnie ciekawe co z Percym, heh.... -------------------- ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
Percy zostanie pewnie jakimś nadętym
naukowcem...po jego zachowaniu twierdząc
![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Osobiście nie lubię Percego. To
burak.
Za bardzo pyszny i nadęty. Nie chcialbym znac nikogo takiego. Współczuję jego rodzinie:) A najbardziej jego matce i ojcu. Ci którzy czytali V wiedzą czemu. -------------------- ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
Nie czytałam..prosze nie rób mi smaka bo
chce zaczekac na polską wersje...ale on rzeczywiscie jest burak i czereśniak
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
Najlepiej ujęli to bliźniacy w
!szej części, o tym wspominaniu, że jest Prefektem:)
A którego z Weasley' ów lubicie najbarzdiej?? Ja Charlliego - tego, który studiuje smoki w Rumunii(teraz chyba juz skonczył??) P.S. Dzięki, że znalazłaś mój błąd Snape' rko(pomyłka ![]() -------------------- ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Z tego co mi wiadomo to Charlie studiuje
smoki, a Bill pracuje dla Gringotta.
![]() ![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
Anna Hermiona |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Heh Syriusz ja tekże czytałam piąty tom i muszę powiedzieć że od samego początku był wredny i nie cierpiałam go a teraz to udusiłabym go wcześniej smażąc na wolnym ogniu i obdzierając ze skóry
o tak tonks byłaby świetna.. Jest super postacią... -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||||
Tita |
![]() ![]()
|
||
Jestem z krakowa, ale ja różnie na codzie mówie...wprawdzie nie slangiem, ale normalnie...często śmisznie ale co mi tam,...a burak i czereśniak tez u nas są...i jeszcze pasztet ![]() ![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
||
Dirbaa |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
Nie tylko u was tak sie gada, na slasku tesz... skad wniosek że tylko w waszych stronach?? |
||||
Tita |
![]() ![]()
|
no wiem...zresztą różnie sie gada na
różnych osiedlach jednego miasta nawet..wiec co tu sie dziwic...
|
£¥$&y |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja tam stawiam na Voldzia... to byłby MINISTER!
![]() -------------------- [FONT=Times]Zwaliłem swój nick jak go przenosiłem z Worda... okazało się że miałem Virusa i tak to wyszło - więc SORRY wszyscy co nie mogą go odczytać:)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Jakby tylko zostal ministrem wytepiłby
połowę czarodziejów - nawet 3/4 - bo ni są czystej krwi.
Zostałyby praktycznie same szumowiny!! -------------------- ![]() |
£¥$&y |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Hehe ciekawe kto by go mianował
![]() ![]() -------------------- [FONT=Times]Zwaliłem swój nick jak go przenosiłem z Worda... okazało się że miałem Virusa i tak to wyszło - więc SORRY wszyscy co nie mogą go odczytać:)
|
Tita |
![]() ![]()
|
Niom chyba ze za jednym zamachem
podbiłby oko Knotowi i rachu ciachu na ministra magii...
![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Dirbaa |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
A najlepszym RON!! Albo
bliźniacy....
![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A może boska Fleur? No, co wy na
to?
A tak na serio: Lucjusz Malfoy ma niezłe poparcie (jego "argumenty" są... ekhm... przekonywujące). Ale to by była jazda! A Draco by po suficie nosem szorował... -------------------- |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
heh tak Fleur była by ministrem Magii bardzio ciekawym zabroniłaby jeść ciężkostrawnych potraw, nakazała przynajmniej dwie godziny przed lustrem dziennie codzienne wizyty u fryzjerów, manikiurzystów i pedikiurzystów itp itd... Ja bym stawiała na Lupinka (patrz moja kampania na rzec osadzenia Lupina na stołku Ministra) bądź bliźniaków -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
Fleur.13 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 09.07.2003 ![]() |
A może, jak Knota zdejmą, to obsadzą na
jego miejsce kogoś nieznanego...Lub nowego.Tak może być:
![]() -------------------- |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
Heh chyba raczej nie... chociaż... ale jeśli kogoś dadzą to ten na pewno bedzie wysyłał co godzine sowę do Dumbla po radę tak jak niegdyś Knot.... biedne sowy... -------------------- Anna Hermiona
||
Tita |
![]() ![]()
|
Niom nie wiem czy takie biedne w końcu
miałyby niezły ruch i by dużo zarobiły no nie...to by było opłacalne
przedsięwzięcie...
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
No ale w końcu po co sowom tyle
kasy...tylko latają w te i wewte...jakby chociaz mialy co kupowac oprócz
jedzenia...chociaz i tak własciciele je karmią
![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Lousie |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
A ja bym dała Syriusza. Rozruszał by
trochę towarzycho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 09:35 |