Tapety, dzięki Lilly Lill za
pomysł
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tapety, dzięki Lilly Lill za
pomysł
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
No więc Lilly Lill natchnęła mnie pomysłem
bym też dała swoje tapety do publicznego oglądania.
Narazie jest tylko jedna ale jestem w trakcie tworzenia. Aha i robię je w Photoshopie jak coś. Tapeta Hp |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
mhm to tak, podobaja mi sie te zielone
wzorki, jednak za bardzo widac kwadratowatosc (pix), proponuje blurowac...
ogolnie fajnie, ale ten harry taki groteskowy nie pasuje do klimatu...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Katie |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
moze o to chodzi ![]() mnie sie tam podoba tylko ten Harry z tylu troche nie pasuje do klimatu ale ok ![]() -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
||
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Nom.. zgadzam siem z Katie... Ale ogoolnie
spoko ;D
-------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Vanessa |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
Takie ciekawe to tło^^ Tylko troszkę, jak się poprzednicy wypowiadali: kwadraciki. Ogółem, całkiem, całkiem, a nawet troszkę więcej. Ogólna ocena 5-
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Fajna tapetka! Sądzę, że pasowałaby
mi na pulpit^^ Naprawdę i się podoba.
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Mam jeszcze kilka ale są raczej nieciekawe,
choć dam je tu.
Królik Różowy (tak dla polewy - patrzcie mój avatar...) |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
krolik - to nic szczegolnego, tylko zdjecie
i napis.. ale moze byc
rozowy - jest ok, ale powinnas te postacie rozmiescic na calej tapecie, a nie w jednym kącie -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Olga |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
wiesz bren... to samo pomyślałam. więc... faktycznie te postacie.. na całym ekranie by były i było by efektowniejsze i to o wiele. no a ogólnie to mogłabyś dopracować jeszcze te tapety. postaraj sie. =) -------------------- Hej przyjaciele, przyjaciele hej
Zostańce ze mną Przecież wszystko to co miałem oddałam Wam.. Hej przyjaciele, przyjaciele hej Chodź Chwile jedną Znowu w życiu mi nie wyszło, znowu jestem sam.. |
||
Nea |
![]()
|
Łokej. Postaram się ale narazie na serer
dać nie mogę bo mi coś nie bardzo działa...
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo milutkie tapety, ale zgadzam sie z
przedmowcami... krolik to nic specjalnego, a rozowe postacie powinny byc
rozmieszczone w calej przestrzeni
![]() Harry mi sie podoba pozdrawiam -------------------- |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mhm, z tych trzech to ta trzecia ci chyba
najlepiej wyszła ...
Pierwsza - widać piksele, a poza tym ja nie lubię takich tapet. Druga - nawet,nawet, chcociaż napis mógł byc jakoś bardziej przemyslanie umieszczony, np. dać "dymek" ;-) Trzecia - Jeden dolls (ten środkowy) jest trochę źle wycięty. Poza tym spoko pomysł i fajne brushe =) -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:01 |