Moje gryzdoły;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje gryzdoły;)
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Elo! Chcę wam pokazać moje
rysuneczki... Na razie tylko 2, ale może później dam więcej...
Gryf - to jest gryf, tylko coś mi się kiepsko zeskanował... W ogóle 1. raz w życiu gryfa narysowałam.... Dinozaur - a konkretnie Giganotosaurus carolinii:) Mam bzika na punkcie dinozaurów:) Czekam na oceny:D ew. krytykę;) |
iskra |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
O ja pieprze jaki ten gryf ładny
![]() A dinozar nie podoba mi się nawet w najmniejszym stopniu...
Co to znaczy "ewentualnie krytyke"? ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
||
Vanessa |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
Gryf wspaniały... ocena celująca.
Dinozaur - ten rysunek mnie kompletnie nie zachwycił. Dostatecznie narysowany Ale ten GRYF.... ![]() ![]() |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Po pierwsz witam na forum Edyto !!
Po drugie wezmę się do oceniania : Gryf - bardzo mi się podoba , starannie zrobione , ładnie wycieniowne ... Ogólnie bardzo mi się podoba . Dinozaur - dinuś jak dinuś , ładnie pokolorowany , ale to nie to co gryf . Czyli rysunek nawet dobry ,ale nie zachwycający ... -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Popieram wszystkich równo, jak leci =P Gryf b. ładny (ciekawe czy ja tak potrafię =P
![]() |
Edyta |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Z tym "ew. krytykę" to ja nie na serio.. Bo mam z tym nieprzyjemne skojarzenia - baba od plasty stojąca nade mną i wyłapująca błędy w moich rysunkach... ![]() Co do tego dinozaura, to może mimo wszystko mogłam go zrobić samym ołówkiem, zamiast tymi nędznymi akwarelami... Jeszcze jeden rysunek, który mi się kiepsko zeskanował: Smok (?) - to MIAŁ być smok, alo coś mi nie wyszło... Dajmy na to, że jest niekonwencjonalny ![]() |
||||
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
O Ty, mendo, jak Ci to wszystko ładnie
wychodzi =) W sumie gustuje w innych smokach, ale rysunek sam w sobie jest
bardzo dobry
![]() pozdroof babke od plastyki ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Nicolina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 02.05.2003 ![]() |
Rysunki są bardzo ładne,tylko niekoniecznie
obiekty narysowane mi pasują.Masz bardzo ciekawy styl,trudno aż uwierzyć,że
to nie jest jakaś ilustracja z książki ^^.Pysk tego smoka Ci wyszedł jak
dinozaurzy ;P.
|
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
Cien tego smoka troche dziwny....
Gryf b. ladny ![]() ![]() Dinozaur tez ladny ale cos chyba ma z oczami ![]() -------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
<Zan jadła jabłko otworzyła pierwszy plik i tak mocno wciągnęła powietrze w zachwycie , że się zakrztusiła XD >
Mogłabyś spokojnie robić ilustracje do książek =) -------------------- ;D
|
Edyta |
![]()
|
BIG THX
![]() |
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
No właśnie, cień dziwny =D Tak jakby światło padało z góry, pod kątem prostym. =) Ale po za tym cieniem to b. ładny rysunek =D Dasz następne rysunki... =) Ciekawe czy ludzie wychodzą Ci tak samo dobrze =D
|
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Hyym... oceniem tak:
Gryf - 6 Dinuś - 5- Smok - 6= Wszystkie som bardzo ladne. A Dinuś? Jak dinuś. U smoka troszeczke pysk nie ten. Ale ogólnie - PIKNIE =) -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Crazy_Domx |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Poznań ![]() |
Gryf wspaniały, dinozaur też piękny! Nie
wiem co macie przeciwko niemu - to jest sztuka narysować taką bestię w
kolorach! Gratuluję!
-------------------- <<Crazy_Domx>>
|
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
O zesz ty!!
![]() Pozdrawiam artystke =) -------------------- uhm.
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Rysunki ołówkiem wyszły wspaniale,
dinozaur jest naprawdę super (chociaż z drugiej strony obrzydliwy, heh, jeśli chodzi o jego osobistą urodę) =) no ja czekam na kolejną porcję artów ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Edyta |
![]()
|
Ok, tym razem coś bardziej
"ludzkiego"
![]() Pisarka Ja mam chyba jakieś skaranie Boskie z tym skanerem, albo po prostu nie umiem obrabiać zeskanowanych obrazków ![]() |
iskra |
![]()
|
Te, Edzia, trzeba było tego Gryfa nie
dawać tak "na dzień dobry" bo teraz wszsytko inne jest jakieś
takie nim przymglone =) Pisarka mi się nie podoba, wciąż moim
niekwestionowanym faworytem jest Gryf
![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Hermionka# |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Las Cieni ![]() |
A ja powiem:
Sczerze wszystko mi sie podoba (: Pisarka jest bardzo ladna, gryf równiez. Dinozaur tesh jest bardzo fajny, super kolorki. smok... to raczej skrzyzowanie smok-gryf ale rownie ladny. -------------------- "Kiedy tęsknię
zamykam powieki i jesteś tak dobrze jest czuć twoje serce gdy we mnie jak ptak zrywa się.." "... na zawsze w moim sercu tylko ty kochanie..." "Przestań człowieku, odrzuć te myśli chore, podnieś głowę, okoliczności są wyjątkowe. Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą." |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Bardzo ładnie rysujesz te wszystkie
zwieraczki ^^ też bym tak chciała ...
Smok - szczerze mówiać to nie mam się czego czepiać , bo rysunek jest bardzo dobry ,ale ten cień jakiś taki dziwniasty jest ![]() Piasarka - postacie ludzie też ci bardzo dobrze wychodzą , chociaż te włosy mi się zbytnio ni epodobają ... Ogólnie ślicznie rysuje i fajnie cieniujesz ^^ . -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
wszystko fajnie, tylko zastanawiam się od
kiedy smok ma pióra a nie łuski...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Pisarka tesh ładna siest =) tylko coś mnie w jej ręce razi, tak jakoś nienaturalnie trzyma te palce =) ale poza tym oki =D
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Edyta |
![]()
|
||
Narysowałam go tak, żeby zobaczyć, jak będzie wyglądał... A poza tym lubię rysować pierzaste zwierzęta ![]() |
||
Rapsodia |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Popieram. Smok bardzo ładny. Do cienia prawie nic nie mam ![]() Ale ten gryf!! Jest poprostu genialny!! Cudo, miodzio itd. ![]() Dinuś też ladny. Musisz mieć nizła wprawe w malowaniu akwarelkami... Ja swoje rysunki zawsze chrzanie, gdy próbuje pomalować farbami... ![]() Pisarka mi się troche mniej podobała. Uważam, ze lepiej wychodzi ci malowanie zwierząt ![]() -------------------- ![]() ![]() |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wylamie sie. Gryf jest najladniejszy... potem smok, dinozaur, pisarka...
Jakos ta kobieta najmniej mi sie podoba... ale rysowac to Ty potrafisz. Zawsze podziwialam ludzi z darem do malowania (ja takiego nie mam ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |