Moje gryzdoły;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje gryzdoły;)
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
najleprze rysunki na tym oto forrum.
Pisarka najslabsza, widac lepiej wychodza Ci zwierzaki. No , no pod
wrazeniem jestem... Dinozaur ma swietne barwy. No i doczekałam sie serio b.
wysokiego poziomu obrazkow na tym forum, milo popatrzec =)
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Dzięki dzięki za pochwały &
krytykę!!
Następne rysunki (obydwa w kolorze): Dziewczynka - chyba ma stopy za małe, ale na kartce wyglądała normalnie '== Hipogryf |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem pod wielkim wrazeniem *_* wywolala je na mnie "dziewczynka". Wyczuwam w tym rysunku (nie tylko w tym
![]() -------------------- |
Cassie |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
No no no
To się nazywa poziom, aż w kompleksy popadłam =P Powedz mi - ile masz lat i od ilu lat rysujesz i czy uczyłaś isę sama czy uczęszczasz na koła plastyczne? =) Gryf jest genialny, smok jest genialny i Hipogryf jest genialny. A dinuśka co się czepiacie, świetny jest, gdybym tak potrafiła malować akwarelami.. ech == |
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Hpogryf jest taki śliczniutki
![]() ![]() Dziewczynka też ładna ^^ ![]() A reszte juz komentowałam ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Taaaa no i znowu zwierzak mi sie bardziej
podoba od czlowieka =) Dziewczynka jest ladna ale proporcje mi nie leza....
ale Gryf... lo matko... ile masz lat i czy chodzisz do plastyka? Badz czy
chodzilas... bo tak rysowac to dar od Boga.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
A więc:
Mam 16,5 lat, nigdy nie chodziłam do plastyka, 2 lata temu chodziłam na kółko plastyczne, ale po 0,5 roku miałam dość malowania fresku ![]() |
Edyta |
![]()
|
|
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Kotuś, talentu Ci odmówić nie można
=)
Ale wrzuc coś co mi się spodoba ![]() ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Levini |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
MOja powalająco szybko chodząca interia włączyła po 5 min (podan pięciu) uwaga uwaga.....aż połowe Gryfa (włanczają sie niby wszystkie cztery, ale siakoś za szybko to nie idzie, zresztą interia mi od 5 dni nawala ==)
![]() -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Edyta |
![]()
|
||
Czyli co mam wrzucić?? |
||
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
no więc tk trza być oryginalnym... wrzucam sobie jako drugie gryfa na tapetkę!!!! natyuchmaist!! tAK MNIE ZAUROCZYŁ... Co do osttaniego rysunku... prawdę mówiąc nie podobają mi się dinozaury ani inne tego typu rzeczy, a wydaje mi się, że robiłaś to właśnie na bazie dinozaura
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Edyta |
![]()
|
Nie wszystkim wszystko musi się podobać
![]() Z tej okazji, że mam dobry humor, wrzucam dwa nowe rysunki: Velociraptor - ten akurat aż tak nowy nie jest (z zeszłego miesiąca) smutek - tu nie wiedziałam jaki dać tytuł |
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Przy tym Velociraptorze to sie napracowałaś
![]() ![]() Co do Smutku to nie chce tak strasznie wytykać, ale ten anioł zbyt smutny sie nie wydaje... albo ja mam coś z oczami... ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Edyta |
![]()
|
Smutny to może nie jest, prawdę mówiąc, bardziej chodziło mi o pewnego rodzaju zastanowienie...
|
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
no i znowu pierwszy rysunek chociaż ładny to niezbyt ale drugi mnie troszkę zauroczył...
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Dla mnie bomba. Mogłabyś ilustrować
xsiązki Sapkowskiego
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
O jej zobaczyłam Twoje rysunki to mi ocka
wyszły o tak O_O takie oczy...a moj brat..."O matko ma talent ;D"
Jesu piekne piekne...
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Destiny |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 01.07.2003 Skąd: Zadupie górne =P ![]() |
jaejku jejku jakie śliczne *.* ten
hipogryf jest wspaniały i w ogóle wszystkie są wspaniałe choć szczerze móiąc
w tej dziewczynie jest coś co mi się nie podoba... ale jeszcze nie potrafię
dokładnie sformułować co ^^"
stwór wodny też jest świetny -------------------- Nobody can escape from Destiny...
+++ Ciesz się każdą chwilą nigdy nie żałuj. +++ kocham was LSM-owicze |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nawet jakbym się chciała przyczepic do
wykonania, to nie mam za bardzo do czego
![]() Na temat teho stworka nie bede się wypowiadać... Ale aniołek... Aniołek jest cute ![]() ![]() ![]() ![]() Edzia, jesteś mistrzem =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
boze... jakie piekne... w SMUTEK
wpatrywalam sie pare minut i zachwycalam sie... (tak wygladamam jak
zobaczylam aniola --->
![]() -------------------- |
DiDaDragon |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 03.08.2003 ![]() |
Edytko. jestem kyptozoologiem amatorem i
tak pięknego gryfa nie widziałam jeszcze nigdy a mam ich pełną dokumentacje.
Z wielka radością. Jak widze z rysunku jest to indyjska odmiana - wspaniały
okaz! świetnie rysujesz. Na prawde zgłoś sie do jakiegoś wydawnictwa, bo
szkoda marnowac taki talent. a łacińska nazwa gryfa, o iler mnie pamięc nie
zawodzi to raptopanthera gryphus
smoczy uścisk łappy DiDaDragon Ps. jask widać, nie ma krytyki - ciekawe dlaczego..... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uroczo *_*
Hipogryf przepiekny, stwor wodny takze bardzo przypadl mi do gustu... Velociraptor nie zainteresowal mnie jakos, ale za to smutek ciekawy... Jak ja bym chciala tak umiec rysowac... Przeciez to cudo !! pozdrawiam -------------------- |
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
Hej!!!
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak zrobić na kompie własną tapetę? Nie mam zielonego pojęcia, dlatego zwracam się do was ![]() -------------------- |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
nio rysoonki całkiem całkiem ale sie musze
troche przypieprzyć....
zwierzaki fajne poza dinozaurem (taki słodziutki kololowy cukierek wogóle nie wydaje sie groźny) i feniksem ( każda d**a-część z innej parafii i mdlące fiolety fuj nie cierpie tego) ludzi takie se ale ogółęm odzij do liceum plastycznego coś z ciebie zrobiom dobrego -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:46 |