Moje gryzdoły;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje gryzdoły;)
Edyta |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Dinozaur nie wydaje się groźny?? OK, narysuję mroczną scenę z krwią na pół kartki ![]() Który to feniks?? Wydawało mi się, że feniks to taki ognisty ptak, a nie stworzonko z "mdlącymi fioletami"... Nie pójdę do liceum plastycznego, bo tam podobno trzeba mieć sprzęty do rysowania za paręset złotych (nie wiem czy to prawda, ale tak słyszałam)!! A poza tym już chyba trochę za późno ![]() Coś ze mnie zrobią dobrego? Czyli co? |
||
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Nie bulwersuj sie tak... zawsze sa
krytykanci i bardzo dobrze, od samych pochwal czlowiek moshe nabrac takiej
pewnosci siebie ze nie zniesie najmniejszej krytyki. Dlatego jakies zle
slowo zawsze sie przyda. A do plastyka faktycznie troche pozno. Mam pytanie.
Czy zamierzasz w przyszlosci rysowac? Tzn isc na ASP itp. Bo jesli tak to
najwyzszy czas zaczac biegac po jakichs kursach, bo dostac sie ciezko.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Ja się wcale nie bulwersuję
![]() A krytyki się nie boję ![]() Dinozaury - krew, śmierć i pożoga; akwarele + plakatówki; to mi akurat nie wyszło i jeszcze to poprawię... ASP? Nie, chyba nie... na razie w liceum będę chodzić na faki z medycyny, a potem jeszcze zobaczę. Kursy?? A co się na nich robi?? |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Piekne...rysunki...czemu ja tak nie
umiem?
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Edyta |
![]()
|
Właśnie coś mi wpadło do łepetyny =D
Co wy na to, gdybym opublikowała tu w tym temacie mangę mojego skromnego autorstwa?? |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Dawaj, dawaj, dawaj =)
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
no co do tych wydatkoof to nie
przesadzajmy.... ja rocznie wydaje na te "duperele" około 700 -
800 zł. a na kursach chyba sie uczysz rysować... chociaż na ASP chętniej
przyjmują po ogólniakach niz po LP.... fajny słodziutki dinuś i ten lezoncy
tesh fajny niebiesko-zielony kololek
![]() ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Edyta |
![]()
|
Mmmm... Kursy nie dla mnie - nie mogę
wytrzymać jak ktoś mi mówi co i jak mam rysować. Dla mnie jedynym
ograniczeniem powinny być moje umiejętności (ew. ich brak
![]() Pierwsze 10 stron mangi dam jak dokończę robienie rastrów... Chociaż to coś za długo trwa ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Tak tak daj mi te mange ;D Niech bedzie
chociaz za nia nie przepadam ale uwielbiam Twoje rysunki
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Nikson |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
ZAJEBISTE RYSUNKI!
Będe się powtarzal, ale Ta Dziewczyna Ma Talent! P.S. Co do stwora wodnego to ty go narysowałaś w 15 min a ja bym sie meczył z 3 godziny ![]() -------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
Edyta |
![]()
|
Jeszcze nie daję mangi, ale może
przedstawię parę postaci z I rozdziału (ale to nie są wszystkie, bo pod
koniec pojawiają się nowe, ale tych stron jeszcze nie mam
zeskanowanych)
Tadam!! ![]() Aliele - no jak widać należy do elfów^^ Jej imię wzięłam z generatora elfich imion, ktory skądś ściągnełam... ![]() Trevor - trochę przymulony gościu== ![]() Vorona - też elfka^^ Imię to chyba coś tam z madagaskarskiego==' ![]() Arun - potwór, stworzony przez taką jedną wampirzycę ![]() ![]() Gościnnie wystąpił też Stwór Wodny - i umarł okrutną śmiercią ![]() |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Jeziu jak to na początku zobaczyłam ( o
postacie z twojej mangi mi chodzi ) tomyślałam ,że to tylko obrazki z
jakiejś innej mangi ,ale patrz ,ze to ty narysowałaś .... Sliczne to , twoje
rysunki są na bardzo wysokim poziomie i wyglądają jak te z "prawdziwych
mang " ... Masz talent nie tylko do rysowania stworów ,ale to postaci
także ...A oczy - cudo , tym bardziej te Vorona .
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Psychopatka |
![]()
|
No bardzo pozytywne sa me odczucia.
Posiadam jednak pytanie, ktore spowodowane jest ma ciekawoscia. Czym to
zostalo narysowane? Prosze o jak najdokladniejsze opis, o ile to mozliwe. Z
gory dziekuje.
Mara |
![]()
|
Ech...swietne ...cudne..jesu jak mi sie
podobaja... ;D pikne
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Bardzo, bardzo ladne
![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
WoW!!
![]() Normalnie genialnie!! Już sie doczekać nie moge, jak to zobacze.... ![]() No i chyba powinnaś zmienić tytuł tematu na coś w stylu "Moje wspaniałe dzieła, które wszyscy podziwiają" ![]() ![]() ![]() Haha!! Pozdroofka!! -------------------- ![]() ![]() |
Levini |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
tyz sie nad tym zastanawiam O_O przeciez top nmozna by było odrazu do druku wsadzic O_O kurka wodna, do tego chyba jakis specjalistyczny sprzet potrzebny ^^ swoja drogą, zawsze chcialam umiec rysowac ale jak wy na 15min rysunek pishecie "szybki" O_O ja nie rysowałam dlużej niz 30 min a shybki mi zajmuje coś z 20sec^^ (laetgo nie umim rysowac^^) -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
||
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
No też się ciekawie ,czym to rysowałaś
,albo to może tak przez skaner ... Sama nie wiem wygląda bardzo
realistycznie ^^ .... No wprost ślicznie
![]() -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Edyta |
![]()
|
Najpierw szkicowałam ołówkiem, tak na
szybko i byle jak, potem brałam cienkopis (taki zwykły za 2 zł, końcówka 0,4
mm) i wszystko obrysowywałam jak należy
![]() Rastry są robione na kompie w Photoshopie |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hessus, one są śliczniaste... Ja myślałam,
że to z jakiejś mangi wzięłaś, albo skądś ściągnęłaś, a to twoje
![]() -------------------- |
r*o*m*i |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 22.08.2003 ![]() |
rysunki sa swietne,mi sie bardzo
podobaja,ale nie fiem czy ty je sama na pefno rysowalas??
|
Mordoklejka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Skąd ty sie tego
nauczyłaś??!!!
![]() Poza tym jak to smok nie wyszedł??!! CUDO, ale jednak gryf pikniejszy ![]() -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
Edyta |
![]()
|
||
No nie, masz wątpliwości ![]() ![]() Ale teraz szkoła i mniej czasu na takie rzeczy ![]() |
||
Psychopatka |
![]()
|
Jestem ciekawiska i pytam dalej. Czym sa
te wszystkie szkice? Gryf, smok... nie pisz ze olowkiem za 2 zl... bo to tak
nie wyglada... chyba ze ostrzysz go co pare sekund... bo linie sa zarowno
cienkie jak i miekkie... a to daje niezle wrazenie. Aa i jeszcze jedno
pytanie. Czemu nie zamiescisz calej tej mangi? Obrazki przesliczne, wiec bym
sobie poczytala.
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
No i na jakim papierze malowane?A co do
rysunków są cudne,bardzo mi się podobają^^. Będziesz kimś. Wogóle niedługo
wam pokaże bardzo łądne prace dziewczyny w wieku 16 lat i chłopaka
takiego,no i paru jeszcze jagby to powiedzieć znajomych^^( znaby się jak
jeźdimy na wystawy pokonkursowe,zwłaszcza w jednym konkursie w którym co
roku startują)
-------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:51 |