Sny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sny
Wiedźminka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 15.04.2003 ![]() |
Dzisiaj mi się śniło, że spóźniłam się na
rozdanie świadectw i mnie moja wychowawczyni z brzytwą zaczęła gonić, a ja
myślałam, że się popłaczę ze śmiechu - dosyć komicznie to wyglądało, bo ona
ma jakiś 1m 50cm wzrostu, jest badzo korpulentna i do tego ma twarz
anioła...
Zazwyczaj czytam przed snem i co potem się dzieje to się największym filozofom nie śniło ![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak wiele może zmienić,jeden mały moment...nieprawdaż....kawałek książki,filmu..a nawet mały nieistotny akt z życia...a bedzie nas prześladował^^
-------------------- wybawca much.
|
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Teraz mnie tak sny już nie nawiedzją ^^ ,a
przynajmniej jak rano wstaje to ich nie pamiętam .... Jak byłam mała to
bardzo często pamiętałam co mi się danej nocny śniło ,
często miałam takie sny ,że spadam z jakiegoś urwiska , albo ,że mni pająki zaczynają gryść ![]() Co do mówienia przez sens , to ja mam czasem takie schizy ,że wstaje z łóżka i ide do rodziców pokoju i kładę się tam na ich fotel ^^ ,a rano już tego nie pamiętam .... -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dla mnie,sen to taka skarbnica ludzkiej
psychologi...jak opowiadałaś o tych pająkach i spadaniu w przepaść odrazu
skojarzyło mi się,że musiałaś być nieźle zagubiona......a obecność rodziców
musiała być ogromnie ważna......
|
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Ja mam bzdurne sny
Raz jeden był taki: Ja i siostra byłyśmy u nas w szkole po spisy podręczników i ciągle zaczepiało nas jakieś rumuńskie dziecko Wychodzimy ze szkoły, a pod bramą jakaś stara, zasuszona babcia Potem ona ciągle za nami szła Ja Justynie mówię: "Justyna, uciekajmy, bo tamta bacia za nami idzie!" No to biegniemy, odwracam się, a ona za nami na rowerze ! =O Potem Justyna się przewróciła, a ja się obudziłam... (blah) A następny to coś takiego: Ja i koleżanka byłyśmy spóźnione do szkoły i zamiast tam poszłyśmy na basen i do jakiejś sekty się zapisałyśmy, gdzie ukrzyżowywali ludzi, a guru był mój nauczyciel historii! |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Eff psycholog z ciebie Triad , ja bym na
takie coś nie wpadała . Ale to możliwe ,że byłam zagupiona ..... Tylko to
było tak dawno ,że tego już nie pamiętam ^^ .....
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Triad |
![]()
|
Heh=)Dawno....moge sie pobawić dalej?Edyta wiesz co...to rumuńskie dziecko....to wcale nie są głupie sny,naprawde,one strasznie dużo wnoszą....ale rumuńskie dziecko...kojarzy się z biedą i brudem....musze sie zastanowić co by to mogło oznaczać...bo sen o sekcie napewno jest określeniem uczucia strachu....a może i nawet chęci zapoznania inności,to już zależy od serducha....
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Dzisiaj śniło mi się, że wszyscy faceci z
mojej budy zapuścili włosy... wyglądali obrzydliwie =P
-------------------- ![]() yeah. |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się raz śniło, że wpadli do mnie
dwaj koledzy. jeden w niebieskiej obcisłej koszulce a drugi w zoltych
majteczkach z kaczuszką
![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czasem sny symbolizują nasze ukryte
pragnienia... Iskro, moze pragniesz zobaczyc swojego kolege w majteczkach w
kaczuszki
![]() ![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
Melliso to było piękne ,haha^^ Nio Iskierko,
to bardzo,bardzo możliwe.....podświadomość daje Ci do myślenia^^
|
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie śniło, że byłam na targu, wśród
tłumu ludzi. No i sprzedawcą butów był Szymon Wydra!
![]() W tym samym śnie widziałam koleżanke, która odbierała bardzo dziwne telefony. I miała komórek mojej mamy ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Triad |
![]()
|
Piękna mieszanka
naprawdę........
targ ?gdy znajdziesz się na nim w dużym tłoku ? przepowiada Ci to nowa przyjaźń; jeśli przez niego przechodzisz ? wróży to Tobie długą chorobę; kiedy jesteś sprzedawcą na targowisku ? zapowiada Ci to komplikacje; jeżeli kupujesz coś na targu ? znak to wielkich wydatków przed Tobą ? Nio zobaczymy,co z tego wyjdzie=) Szczerze mówiąc fajny miłaś sen Rapsodio..naprawde=D -------------------- wybawca much.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wogole zauwazyliscie, ze zazwyczaj sny sa takie dziwne, pokrecone, czesto wydawac by sie moglo ze bez sensu? Np ja czesto snie, ze ide z jakas osoba, a po chwili ta osoba jest kims innym... Co dziwniejsze w snie to bylo naturalne, a potem, gdy chcialam opowiedziec komus sen, mialam problem... Czy to, ze ludzie w moich snach "zmieniaja" sie, znaczy ze jestem dwulicowa? A moze oznacza to ze nie traktuje ich powaznie? A moze ...
-------------------- |
Triad |
![]()
|
Spokojnie Melisko,napewno nieoznacza to ,że
jesteś dwulicowa,predzej oznaczało by to,ze ludzie którzy Ci się snią mają 2
natury=)A to,że często niemozemy ich opowiedziec ludzią postronym bo
poprostu zapominamy jest w pewnym sensie dobre...bo oznacza to,że sen jak
tajemnica,sekret jest tylko dla nas...to nasz dar,nasz,tylko nasz=)
|
Mellisa |
![]()
|
a wlasnie, jeszcze jedna ciekawostka.. czy
slyszeliscie o tym, ze spiac twarza do okna czesciej sie zapomina sny?
-------------------- |
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Ja miałam dziś podobny sen tyle, że
najpierw miałam na sobie spodnie a poźniej latałam w samych majtkach
(niebieskich)
![]() ![]() Co do postaci, to zazwyczaj pamiętam osoby mi bliskie. Twarze osób mi nieznajomych są wyraźne tylko w śnie. Później, gdy chce komuś o nich opowiedzieć, pamietam tylko płeć i czy osoba była ładna lub przystojna. -------------------- ![]() ![]() |
Rapsodia |
![]()
|
||
Tego nie słyszałam. Ja śpie twarzą do okna i wiele swoich snów pamietam. Chyba dlatego, że zaczęłam je sobie zapisywać ![]() -------------------- ![]() ![]() |
||
Triad |
![]()
|
Tak tesh śpie twarzą do okna, Rapsodio czyżbyś zaczeła prowadzić SD?=D
|
Rapsodia |
![]()
|
||
Tak, właśnie tak! Zaczęłam, bo mnie denerwowało, że część snów ( w większosci tych najlepszych) zapominałam!! ![]() Starsznie mnie to denerwowało. A teraz jest lepiej... ![]() -------------------- ![]() ![]() |
||
Mellisa |
![]()
|
Ja zazwyczaj pamietam sny (nie spie twarza
do okna
![]() -------------------- |
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Tu chyba chodzi o patrzenie w okno po
przebudzeniu. Jesli się odrazu spojrzy w okno to się snu nie pamięta, a
jeśli np. na ścianę to pamięta. Jakoś tak =P
Ja dzisiaj miałam bardzo, bardzo, bardzo, bardzo głupi sen. W sumie dwa różne =P Jeden był o tym, że pewien mój kolega pozostawił w kartonie świnki morskie, to było na trawniku koło bloku ( blok, który mi się przyśnił naprawdę istnieje, wszystko było takie samo). Poszedł za blok ale zaraz wyszedł z drugiej strony. W sumie to wystawił tylko głowę. Przyszły moje koleżanki (2) i zaczęły czytac różne informacje o świnkach morskich, które były na białych kartach A4 (cienkich, z ryzy, nie z bloku, lekko podniszczone boki ![]() ![]() ![]() Triad, co ty na to? =D |
Triad |
![]()
|
Narine pełne wcięcie OO,niewiem co to może
oznaczać,ale podziwiam,że pamiętasz!Musiał ten sen na Tobie wywrzeć
wielkie wrażenia....ja tylko tak swoje koszmary zapamiętuje ]:->...ale
świnki morskie hmm...gryzonie....kojarzą mi się tylko z podgryzaniem+DKurcze
niewiem!Ale w Imie Kapłanki Tempusa i Bhaala ROZGRYZE TO!
|
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
To była większa część tego snu, która
zapamiętałam, potem jeszcze gdzieś szłam z jedną ztych koleżanek, które
przyszły... bez sensu był ten sen. Co do zapamiętywania... często
zapamiętuję sny, niezaleznie od wrażenia jakie na mnie wywarły. Rano
pamiętam najwięcej, potem w ciagu dnia niektóre szczegóły mi wylatują z
pamięci, czasem dochodzą nowe =D Zapisywać mi się nie chce... za dużo by
tego było. Gdzieś czytałam, że żeby zrozumieć sen trzeba zapisać wszystko co
się pamięta bo każdy szczegół może być ważny
![]() Triad, Ty się nie załamuj, moje sny są tak idiotyczne, że chyba nikt ich nie rozgryzie ![]() |
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
Sny zwykle trwają kilka minut, tylko nam
sie wydaje że kilka godzin... to jest naprawde niesamowite co ludzki mózg
potrafi wytworzyć.
-------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:15 |