Sny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sny
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Znaczy,podobno jest tak,że
najmniejważne<tak nam sie wydaje>części snu odgrywają największa
role...Ja sie tak w nocy budze ,jestem pewna,że rano będe pamiętała ten
sen,bo mi sie np.bardzo podoba,a rano ,wała nic niepamiętam
![]() Narine,załamywanie się to moja profesja!Najlepiej mi to wychodz ![]() -------------------- wybawca much.
|
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
Ja czasem w snach widze np szczegóły na
które normalnie nie zwracam uwagi
![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
A w moich snach zawsze wystepuja znajomi
ludzie, albo mi sie tylko tak wydaje... Poprostu odkad pamietam, w moich
snach nie pojawila sie nieznajoma twarz...
-------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Van tesh tak własnie mam=)ja wogóle, mam
straszną pamięć do twarzy,zobacze raz np.osobe w autobusie,na przystanku a
potem znowu ją gdzieś widze jakimś okropnym trafem,to niesamowite...Pamiętam
kiedy tą osobe spotkałam gdzie,w jakich okolicznościach co o niej wtedy
myślałam......
-------------------- wybawca much.
|
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
To jest niesamowite
![]() ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Triad |
![]()
|
Ty popatrz ja mijam niebieski i tesh go
widze
![]() -------------------- wybawca much.
|
Vanella |
![]()
|
hihi Ty popatrz to my mamy ciekawe sny
![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
yyyy.... fajnie
Ja tam ostatnio widziałam tylko złoty samochód mojej cioci. ![]() A co do szczegółów, to zależy. Ostatnio (wiecie już dlaczego ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie mam pamieci do twarzy... kiedys
gadalam z jedna fajna osobka a na drugi dzien juz jej nie poznalam
![]() Pamietam jeden z moich koszmarow: Jestem nad jeziorem z rodzicami, ide po pomoscie bez butow (mialam je w reku), a z naprzeciwka biegnie cala chmara ludzi. Spytalam sie jedej osoby czemu tak biegna, a ona na to ze sa wyscigi bez butow. Przylaczylam sie. Nagle, z pieknego, czystego nieba w jezioro uderzyl piorun. Ludzie spanikowali, ja tez. Biegne do domku, i kiedy juz jestem na schodach zauwazylam ze nie mam butow... moja mam powiedziala, zebym zostala, ale ja pobieglam na pomost po buty. Wracajac biegiem przez plaze (razem z innymi uciekajacymi ludzmi) piorun z wielkim hukiem uderzyl w starszego mezczyzne biegnacego obok mnie... Zrobilo sie ciemno... Starszy pan wydal straszny jek a ja zobaczylam plame krwi cieknaca do jeziora. Zaczelam krzyczec i biec do domku... obudzilam sie... to bylo straszne -------------------- |
Triad |
![]()
|
Rapsodia, pikne......kulki RLZ +D To jest to
co Triadzie lubią najbardziej
|
Vanella |
![]()
|
a mi się sniło że moje koleżanki spadły z
jakiejs wysokiej wierzy i lezały w kałuży krwi a ich ciała układały si.e w
moje imie
![]() ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Triad |
![]()
|
Tak pamiętam Van,mówiłas kiedyś jush o tym,
i zrobiło namnie takie samo wrażenie jak teraz...ja i tak nigdy niezapomne
mojego opniętego snu,chyba miałam 7 lat i dalej pamiętam...dostałam FOKE,na
urodziny i ona zachorowała.....i szliśmy do weterynarza, i nagle telewizor
sam sie właczył, i ja szłam go wyłączyć ,niewiedomo czemu wracałam dłuższą
droga, i tam stał taki jakiś manekin i mnie zaczął dusić.....bziuuuuum XD
|
Rapsodia |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Ja bym po takim zwariowała. ![]() Na szczęście mam pewną niecodzienną zdolność. Pamietam jak kiedyś snił mi sie jakis taki potwór podobny do Barloga. Zabił kogoś z moich bliskich (już teraz nie pamietam kogo. To było tak dawno...) i miał zabić i mnie. troche sie wtedy wybudziłam i stwierdziłam, że tak być nie może. Cofnęlam sie do miejsca, w ktorym miała zabić tą osobę i go rozgromiłam!! Nie pamiętam w jaki sposób, ale zwiewał aż sie kurzyło... ![]() -------------------- ![]() ![]() |
||
Mellisa |
![]()
|
Czasami przez jakis straszny sen mam
koszmary
![]() -------------------- |
iskra |
![]()
|
||||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No, musze przyznać, że to prawda. Niezwykle ekscytujace byloby ujrzenie togo widoku ![]() ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
||||
Vanella |
![]()
|
Triad- mówiłam o tym ?? hym nie pamietam,
zresztą mam też smieszne sny np kiedyś sniło mi się że budyń mnie gonił
![]() Rapsodia - te "starsze" osoby które znają mnie od dłuzszego czasu powiedza ci że ja już dawno zwariowałam ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
Triad |
![]()
|
Wiecie co jak mi się koszmary snią to mi
jakoś lepiej XD ja miałam schizy jak mnie na LSM nastraszyli w noc duchów,
obudzisz się o 1.10 ,obudzisz się o 1.10..........o wtedy to mi się niezłe
rzeczy sniły
|
Rapsodia |
![]()
|
A kto by nie zwariował?
Lubie opowiadac swoje sny koleżankom. I chyba dlatego raz mi sie śniło, ze chciałam im coś w szkole opowiedzieć a one zaczęły przedemną uciekać. I sie tak ganiałyśmy po całej szkole... ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Vanella |
![]()
|
||
ja nie lubie koszmarów ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
||
Triad |
![]()
|
Van:przypomniało mi się jak była noc, a ja
koło swojej obecniej szkoły ścigałam ludzi którzy wyglądali jak wampiry,a
potem złapał mnie jakis facet i powiedziałam mu,ze pomoge mu w czymś tam jak
mnie póści XD to tesh pamiętam^^'
Rapsodia: To musiał być wredny sen^^ -------------------- wybawca much.
|
Mellisa |
![]()
|
Ja tez nie lubie koszmarow... niby to Twoja
wyobraznia, a moze nastraszyc jak diabli
![]() -------------------- |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja lubie koszmary +)
Raz mialam taki super ze az sie balam we snie, kurcze ten strac byl taki namacalny... zgroza ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Triad |
![]()
|
Ja Wam powiem,że głupi sen może czasami
bardziej zdołować nish niejeden koszmar,bo potem chodzisz i myslisz co on
mógł oznaczać.....a z głupich snów....hm...jakoś nic niepamiętam XD
niemożliwe
|
Vanella |
![]()
|
||
a myslałam ze tylko ja mam taka pamiec i wyobraznie ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
||
Rapsodia |
![]()
|
A mi znowusz śniło się, że byłam na
obrzeżach jakiegoś miasta i czekałam na autobus. I przed przystankiem
zatrzymał sie taki facet chyba w granatowym samochodzie. Zabrał mnie do
siebie do domu i z tamtąd zadzwoniłam do taty by po mnie przyjechał. Nie
bałam sie tego faceta, bo pamietałam, że kiedyś go spotkałam. Jego żona
ptoponowała mi nawet kolacje, bo wieczór sie juz zbliżał
![]() -------------------- ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:21 |