Wiersz Futurystyczny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiersz Futurystyczny
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
MiastoMasaMachina
Stalowy tramwaj po szynach Mknie jak pancernik po grzywach Z Asfaltu Ciasnościowy ścisk w środku [słona para Na szybie osiada - to z potu] Klatka mknie, rozżarza żarochłonne szyny Uf, puf, dyszące trybiki maszyny Stłoczone w ciasnościowym ścisku Trybik o trybik się zębi, para bucha, machina sapie i błyska Tryb z trybem się rucha i tryska, mechanicznych ruchów iskry i ogniska Buchu, buchu, gwizdu, trysku, w rozżarzonym syntetycznie ognisku Płoną zbiory piersi i wąsisków, pysków, żarówek, gwizdów, śróbek, błysków Ach, uch, para buch, tramwaj w ruch! Puf, puf, puf! Śróbka w nakrętkę się wkręca, uff..... Asfalt gorącym upałem mięknie Machina jęknie i stęknie a a a uff........ Głowy trybików, tryby głów, zlewają się rzędy tłustych kluch W całość stalowotwardotytaniczną Dalej, dalej - zbudujmy fabrykę Ogromnościową!!! Niepojęcie pojemnościową! Gdzie się wszyscy pomieszczą, śróbka wraz z trybikiem Tryku, tryku, uff! Co za ścisk, co za ruch! Szyna chłonie żar, rozgrzewa idea Tego Co Trybiki Napędza, pędźmy w dal!!! Ku fabryce! Załóżmy żelazne uniformy i okiennice I wzniećmy żar i wzniećmy ruch, niech płonie stos, uch, uch, uch.... Ten post był edytowany przez Katon: 31.01.2006 18:34 |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm.. trudne, dziwaczne, wiecej nic
powiedziec nie potrafie...
Przylacze sie do pytania Mornariel, bo tez sie nad tym zastanawiam. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To raczej pastisz, parodia. Nie ukrywam jednak że pewien głębszy sens się tu znajduje...
|
Katon |
![]()
|
Ha! I mój najbardziej niezrozumiały super wiersz. Weźcież go teraz zroumcie, hehe.
|
Katon |
![]()
|
No i proszę. Nadal nikt go nie pojmuje. Ależ ze mnie niezrozumiały artysta, hihi.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
za rozumienie się nie brałam, ale śrÓbki zauważyłam ;)
|
Katon |
![]()
|
Ortografia to pszerzytek sentymentalnej epoki małomiasteczkowej bórrzuazji. Precz z niom!!!!
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
spodobał mi się początek, jest świetny, a potem nasuwa mi się skojarzenie z wierszem Tuwima, każdy wie jakim i z...jakkolwiek to zabrzmi....z seksem
![]() Sumując, podoba mi sie. Ten post był edytowany przez Katarn90: 02.02.2006 16:31 |
Katon |
![]()
|
Z seksem?!? No co Ty... XD
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Katarn90 |
![]()
|
Trybik o trybik się zębi, para bucha, machina sapie i błyska
Tryb z trybem się rucha i tryska, mechanicznych ruchów iskry i ogniska Buchu, buchu, gwizdu, trysku, w rozżarzonym syntetycznie ognisku Płoną zbiory piersi i wąsisków Ach, uch, para buch, tramwaj w ruch! Śróbka w nakrętkę się wkręca, uff..... Machina jęknie i stęknie a a a uff........ Gdzie się wszyscy pomieszczą, śróbka wraz z trybikiem Tryku, tryku, uff! Co za ścisk, co za ruch! Szyna chłonie żar, rozgrzewa idea Tego Co Trybiki Napędza, pędźmy w dal!!! Ku fabryce! Załóżmy żelazne uniformy i okiennice I wzniećmy żar i wzniećmy ruch, niech płonie stos, uch, uch, uch.... [/quote] czy tylko mi sie to kojarzy z seksem? ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
zapomniałeś zaznaczyć
a a a uff chyba ze nie wydajesz takich dzwieków podczas seksu == -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe, pastisz niezły. Choć buchy i chuchy po pewnym czasie wkurzają i wybijają z sensu. Widzę, że chwytasz się różnych środków i trendów poetyckich. Ciekawie.
Katarn - głodnemu chleb na myśli XD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:02 |