Powstałe w przypływie chwili
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Powstałe w przypływie chwili
Cheriesh |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
Nigdy jeszcze nie publikowałam żadnego z moich wierszy, zresztą miały jak do tej pory bardzo krótki żywot, ale w końcu trzeba dać im szansę.
**** Bolesne rozstanie... Pustka... Powolne spadanie, czerń wokoło bardziej czarna niż zwykle... Jestem, a jednak mnie nie ma. Dlaczego? Bolesne rozstanie... Spalam ostatnie wspomnienia, Jeszcze jedno czy dwa i przestanę... Spadać w nicość, W przepaść rozpaczy pełną po brzegi. Nadchodzą dni zapomnienia, Czas mija tuż obok, Ale nie ze mną. Kim jesteś? Nie wiem... Kim byłeś? Nie pamiętam... Już lżej! |
IceSoul |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 22.07.2003 ![]() |
Wspomnienia... Gdyby można było pozbyć
się ich tak łatwo, jak to opisała... Gdyby wtedy naprawdę byłoby lżej...
Piękny wiersz.
-------------------- Sometimes I wake up, and I'm falling asleep,
And I think that maybe the curtains are closing on me, But I wake up, Yes I wake up, Smiling. "A Dementorów wyśle się do Azkabanu" =P "Czy gdyby Voldemort miał komórkę, lubiłby grać w wężyka?" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry wiersz, ale na 5 z szesciostopniowej
skali. Bardzo fajny temat wiersza, ale nie wiem czemu we mnie taki niepelny
zachwyt... hmm... Moze Twoj wiersz jest taki trudny, ze dopiero po
kolejnym przeczytaniu go, wczuje sie w niego. Narazie nie moge... ale pisz
dalej.
Zycze powodzenia i pozdrawiam -------------------- |
Cheriesh |
![]()
|
Żałosne się życia trzymanie. Po co? Głupie pytanie! Powody kłębią się w głowie, Cisną na język... Przepraszam, nie powiem. Nie wiem dlaczego wysłowić nie mogę, Tego co zdaje się tak oczywiste. Dlaczego? Żałosne się życia trzymanie, Przy argumentów totalnym braku. Tylko ze strachu przestać nie mogę, tylko ze starchu! |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten wiersz o wiele lepszy od pierwszego...
swietny... te rymy sa wspaniale. Nie sa wymuszone. Gratuluje bardzo.
![]() -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ciekawe. na prawdę ciekawe. jednak mimo
wszystko, jest na tym Forum troche lepszych. życzę powodzenie w pisaniu
kolejnych wierszy.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Cheriesh |
![]()
|
Tęsknota jest pieśnią duszy zbolałej, Kroplą goryczy w kielichu osamotnienia... Przeklinam Cię, przeklinam ciągle I powoli konam... Rzeczywistość traci sens, Marzeniami nie chę żyć, na jaiwe śnić. Zabierz moje szaleństwo, Ten ból serca nieukojony... Tęsknota jest pieśnią duszy zbolałej, Krzykiem serca, wbrew szeptom rozsądku... Zabierz tę kroplę słoną, Łzę cierpienia na policzku błyszczącą. Zabierz...nie chcę być Twoja! |
Mellisa |
![]()
|
swietny wiersz... *_*
Latwo moge sie wczuc w to, co opisujesz, bo sama czuje cos podobnego... To takie bolesne, ale piekne... Bardzo mi sie podoba i szczerze gratuluje... -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Piękne wiersze... Pełnie bółu, gniewu i
emocji. Kocham taką poezję
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:35 |