Miłość i Nienawiść, czyli tym
razem ja =)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość i Nienawiść, czyli tym
razem ja =)
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż. Daje tutaj moje wypocinki. Namówiła mnie Mellisa. Najwyżej na nią będzie
![]() Każda wypowiedź mile widziana ![]() Było ciemno Słyszałam Ją Bałam się Pamiętam jak dziś... Przyszedłeś z nikąd Do nikąd dążyłeś Zabrałeś mnie ze sobą Pokazałeś świat Od najmroczniejszych stron Zobaczyłam życie i śmierć Ból i cierpienie... Szczęście i ukojenie Ukoiłeś mój ból Nauczyłeś mnie wszystkiego: Jak żyć i przetrwać Jak kochać i nienawidzieć Jak widzieć i być niewidzialną Jak mówić i słyszeć Jak wysłuchać innych i być wysłuchaną Jak zabijać... Poznałeś mnie z Nią Teraz już się nie boję Nie mam wątpliwości Poza jedną Czy kochać cię za to Czy nienawidzieć "Zazdrość" Znowu przyszła nieproszona Wdarła się do mojego życia Nie chce odejść Walka z nią nie przynosi efektów Muszę ją zaakceptować Nie mogę... Nie chcę No to do dzieła ^^ -------------------- ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim skromnym zdaniem wiersze sa piekne...
podobaja mi sie... nie sa takie proste i przewidywalne. Lubie taki styl
pisania. Trzymaj sie i pisz dalej.
![]() -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Sia! Podoba mi się naprawde! Ciekawe i tio bardzo,naprawdę,brawo!=D
-------------------- wybawca much.
|
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Piszesz innym stylem niż inni . Troche denerwuje mnie to ze tak odzielasz te wersy. Powinny być bliżej i troche dłuższe. Oglnie bardzo ładnie
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha... widzisz Rapsodia... warto bylo umiescic te wiersze tutaj nie? Jak narazie wszystkim sie podobaja. A Ty mialas watpliwosci
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
przepraszam, o jakich wypocinkach była mowa
na początku? chyba nie o tych dwóch wierszach? bo one na pewno nie zasługują
na to miano. heh... większość autorów niedocenia swych dzieł. (zwłaszcza
jeśli te dzieła są dobre). Mi się podobał ten pierwszy, a zwłaszcza ostatnie
wersy. Życzę weny i więcej wiary w siebie.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Rapsodia |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Hiehie. Widze. Niedługo cosik dodam jeszcze... narazie jestem w trakcie. Tajemnicza: Co do wersów. Hmm... Może i masz racje, ale mi tak bardziej pasowało ![]() Raven: Dziękuję za uznania ^^ Pewnie masz racej, bo jestem na samym początku tworzenia ^^ -------------------- ![]() ![]() |
||
Rapsodia |
![]() ![]()
|
Tak. Co wy czekacie na więcej, że nikt sie
nie wypowiada??
![]() ![]() ![]() *** Idę przez życie niezauważona Cicho stąpam po ścieżkach Przeznaczenia Moją twarz skrywa Mrok Przeszłość i Teraźniejszość okrywam płaszczem Tajemnicy Ludzie schodzą mi z drogi gdy zobaczą moje oczy Zwierciadła mej Duszy Sumienie zaplamione zaschniętą krwią Jestem samotna Nic nie jest takie jak przedtem Oprócz Życia i Śmierci One chodzą własnymi drogami "Nieboskłon..." Słońce znowu wzeszło ukazując swe radosne oblicze Powitało nas promiennym uśmiechem W swej bezgranicznej wielkoduszności karmi żywe stworzenie promieniami ciepła Obłoki pasą się leniwie na Niebie przechadzając się po jego bezkresnej równinie Zachwycają nasze oczy dziwnymi kształtami Ptaki latają ciesząc się wolnością Słuchają tętna Życia całej planety Matka Ziemia opiekuje się swoimi dziećmi Karmi je i wychowuje obdarowując Miłością Gdy zachód nadchodzi Słońce ziewa, zmorzone trudami dnia Zasypiając żegna nas wachlarzem kolorów Zapowiada, że wróci Ciemność Niebo spowija Układa wszystko do snu Rzeczywistość traci kolory Księżyc nocą rzuca bladą poświatę Bywa rogalem, czasami nie widać go wcale Magiczną jest noc, w której Księżyc w pełni siedzi na Niebie Gwiazdy mrugają do nas z góry Trwając od wieków w tych samych Konstelacjach Wskazują drogę wędrowcom Pomagają gdy zabłądzimy Czasami Niebo zapłacze żegnając jedną z Gwiazd Pomyśl wtedy życzenie Na skrzydłach poniesie je Wiatr I tylko człowiek zakłuca harmonię Latając wśród Obłoków próbując podbić błękitne odmęty. *** P.S. Wyjeżdżam na dwa tygodnie ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż... podobały mi się. Ten pierwszy
wydaje się lepszy od drugiego, ale 'nieboskłon', też coś w sobie
ma... życze weny
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mellisa |
![]()
|
Pierwszy, moim zdaniem, rewelacyjny... jak
ja kocham takie wiersze. O takiej tematyce, taki charakter, ogolnie wlasnie
takie *_* bossski,
Drugi wedlug mnie troszke gorszy... Nie wzbudzil we mnie takich emocji (ale jak kiedys zanaczylam, nie przepadam za wierszami radosnymi) Mimo wszystko, dalszych zmagan z poezja i wielkich sukcesow Ci zycze... Mel -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Według mnie twoje wiersze są pełne
prawdy... To się bardzo ceni. Mnie się bynajmnie podobało
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:31 |