Dlaczego dementi kasuje nasze
tematy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dlaczego dementi kasuje nasze
tematy?
Prosiaczek |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie ![]() |
Ja nie mam pojęcia dlaczego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kocham was wszystkich
|
dementorek |
![]() ![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Słuchaj, dlaczego uważasz, że to ja?
O jakie tematy Ci chodzi? -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
MŁHAHAHAAAAAAAAAA ="D
Demetni, jak-mogłeś?! :"P a teraz na poważnie - prosieczek, z jakiego forum? Jeśli z Teesa, to mnie możecie wykluczyć ;D |
Prosiaczek |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie ![]() |
to znaczy z jakigo forum?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kocham was wszystkich
|
||
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
może dla tego że tematy są
bezsensowne....albo sei powtarzają 500razy....nie, to zapewne nie dla tego
=D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
dementorek |
![]()
|
||
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Magiczne Forum jest podzielone na działy (np. Forum Główne, Fan Fiction, Talk Show) to one są właśnie forami tamatycznymi w naszym serwisie. Na którym z tych for utraciłeś temat? -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
||
Villemo |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
XDDDD widzę, Dem, że zaczynasz tłumaczyć masom na chłopski rozum... keep up the good work! ![]() |
||||
dementorek |
![]()
|
oj, dzieki serdecznie, choć dzisiaj nie
mam humoru wcale i najchetniej walnąbym "DELETE * FROM
xxxxx_posts", to nie mogę, muszę być twardy i miły dla ludzi, to już
drugi petent załatwiony w dniu dzisiejszym. Nawet na Bziumie zacząłem z
ludźmi rozmawiac. Jestem z siebie dumny.
![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
ła Gad, na Bziumie? komu jak komu, Dem, ale
Tobie należą się gratulacje ;D
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
proponuję terapię arkadra.rpg pl port 23... odstresowuje =) [nie byłabym sobą, gdybym tego nie dodała] mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś dla nich wszystkich za łagodny? ![]() ![]() raz jeszcze życzę wytrwałości w walce z głupotą na forum =))) |
||
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
jeny, Dementi, wszystko zawsze na Ciebie
(o Wielki Adminie) współczuję...
-------------------- ![]() yeah. |
Norriśka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
||
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Buehehe! Przypomniały mi się stare
dobre czasy, kiedy i ja burzyłam się przeciwko kasowaniu postów
![]() ![]() -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Lilly Lill chyba kazdy w jakis sposob sie
buntowal przeciwko kasowaniu, widac nowi biora z nas ten przyklad
![]() Prosiaczek, hmmm widzisz to jest takie straszne forum ze tu sie kasuje posty, do mnie juz raz przyleciales na skarge, a teraz, gdzie Ci znowu skasowali? |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Hmmm prosiaczku (jezu.. jak to głupio
brzmi!) chyba trzeba Ci wytłumaczyć, że nie tylko dementi kasuje
tematy... istnieją także moderatorzy
![]() -------------------- .
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Neferet - Hmm... a czy temat przypadkiem
nie zeszedł ze swej drogi? (gadaliście na temat) albo nie było w nim
wulgarnych słów ani żadnych kłótni?
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
poniewz dzisiaj odbyly sie pozadki
generalne.
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tematu o Pedofilii napewno nie
ruszałem.
A reszta skasowanych rzeczy... od dzisiaj to ja jestem tyranem. ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli się rozpoczyna tego typu temat to
trzeba cociaż udowodnić jakieś "prześladowanie" czy złośliwość i
to konkretnie, bo moderatorów jest wielu.
W przypadku pojedynczego tematu wogóle nie ma co się obruszać bo przecież koniec końców i tak za pół roku nie będzie 98% obecnych tematów.... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:57 |