TSFF 6 (nk), The Great Journey
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
TSFF 6 (nk), The Great Journey
nadya |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciezko powiedziec czy zostaje, ja jestem
spontaniczna kierujo mno dzikie prody, pojawiam sie z poludniowym wiatrem,
raz jestem raz mnie nie ma.
W zaleznosci od humoru, ktory chociaz ostatnio troche zuzyty to z powodu wakacji jeszcze funkcjonuje. a skod sie wzielam? z polwyspu gdzie spedzilam upojne 3 tyg=) a teraz mnie oko boli moze zaczynajo mi sie jakies dolegliwosci zwiozane z klimakterium, moze slepne, o moze jaskra. prognozy so dobre ![]() -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a wiesz co ja Ci na to powiem?
nie widzę Twojego Avatara ![]() serio-serio, naprawde nie widzę... i ot nie jest jaskra, zaćma ani nic takiego =) -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra Nadya, sorcia, nieporozumienie, jak nutellę koffam nieporozumienie, czasem mam dziwne rozumienie postów innych, wybaczysz?
![]() Zostawiam tylko imie: Lostalcar, niech sie dzieje wola nieba, co z nim bedzie, niewiadomo ![]() |
nadya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
powiem ci szczerze ze rowniez go nie widze, aczkolwiek dopuki mi jakiegos nie zrobisz lub nie podasz adresu z takowymi bedzie krzyzyk=P
-------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ja mogę pomóc w tej sprawie ![]() |
||
nadya |
![]()
|
o bardzo prosze, twoj avatar jako jeden z
niewielu uwazam za niezwykle udany=)
dzien bez podlizu to dzien stracony jak to mawiala cynthia -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
nie chcę tu robić off-topiców paskudnych... ale co tam=P po pierwsze - dzieki =) po drugie - daj mi linka do jakiegoś zdjęcia Marlin, czy z czym tam chcesz avarka, zrobienie go i wrzucenie to kwestia kilku minut. |
||
nadya |
![]()
|
http://www.marilyn.stopklatka.pl/Galeria/mm02.html
http://www.marilyn.stopklatka.pl/Galeria/cz11.html http://gfx.filmweb.pl/bin2/a/40889/foto.gif sam a zdecyduj ktore sie nadaje i ktore ci najbardziej odpowiada a swojo drogo co za roznica miedzy fikcyjnie glodnymi, a czysto krwio przy avatarze? -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fikcyjnie głodni to grupa moderatorów zajmujących się pilnowaniem i porządkowaniem Fan Fiction i Galerii.
Czysta krew to moderatorzy mający uprawnienia na wszystkie fora. ![]() |
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
avatarek zrobię za chwię =) czysta krew to grupa super-duper-hiper-full-wypas ;D modów, któtrzy modernują wszystkie fora. a fikcyjnie głodni to ja, ikar, psycho [o kims zapomnialam?], ci co się zajmują głownie FF, Galerią i innymi duperelami. edit - Dracon mnie uprzedził, ale posta zostawię =) Ten post był edytowany przez Villemo: 12.08.2003 20:14 |
||
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() błehehehe, ale paskudne...zwaliłam coś z napisem ==" Zrobię jutro jakiś ładniejszy, teraz juz pora spac... na arke przed szosta trzeba wstac ![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wystarczy:
![]() ? |
nadya |
![]()
|
dziekuje=)
boze ile emocji, uczuciami moglabym obdarowac bataliony jak pieknie jest po co zyc tak off-offtopicowo -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to może Nadya wstaw sobie ten avatarek
bo nadal go nie widać ^^'
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm.. jesli sie zdecydujecie na jakas inna
'scenerie' niz Arkadia.. to ..
jeszcze tu wroce ;P (teraz zaczna sie choralne krzyki i spiewy 'chceeeemy arkadie!!' ;P) ;D -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
z arkadią chyba nic nie bedzie... proszę o nowe propozycje =P |
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
bu... no szkoda
To ja proponuje: wyjazd forumowiczow za granice ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
bezludna wyspa (lazurowe wybrzeże - raj na
ziemi), alaska, zeby mozna bylo sie ogrzewac
![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
bezludna wyspa! ;D
to jest pomysl wyspa Kimrakiri polozona na Morzu Granatowym.. ;P czy jakos tak.. to bedzie fajne XD -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
heh, a moze wyjazd do Afryki?
Forumowicze i napad słoni? ![]() Nie, jakby co to obstaje przy bezludnej wyspie Ale telewizorek, gdzie moj telewizorek? ![]() ![]() |
vampirka |
![]()
|
oj.. zawszse mozna ją jakos zrobic =P ta
twoja elektrycznosc..
ale ja mysle ze bedzie tyyle atrakcji ze telewizor bedzie zbedny.. <mam nadzieje.. ze nie bedzie 5 partow i.. BACH! tzn. no sprobvuje pomoc zeby tak nie bylo tym razem ;p> -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
a co powiecie na mauritius
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Mmmm, ja msuze meic telewizorek zeby
ogladac Leppera i blokady
![]() Dobra, to ja podaje tylko imie: Klaudia, mowcie mi Klaud, zagorzala fanka Leppera, maniaczka blokad która nosi biało-czerwony krawat i koresponduje z Lepperem przez internet (nie, nie naprawdę, ale jak dostanę E-maila to wszystko jest mozliwe ![]() To tyle, co sie stanie z moja postacia - nie wiem =D |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
bezludna wyspa rządzi ;P
Forumowicze i napad kokosów ^^ tudziec walka o przetrwanie, gdzie nie ma zarcia i telewizora ;P (ja nie woglądam TV ale to ze względu na Klaud ;P) -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
klaudia zaglondnij sobie na samoobrona.pl =D. aha i
jak juz jestes jego fanka to wejdz na pierwszy portal rolniczy =D. wczoraj szukajac jakis
ktorkich, nieznanych domen (chcialam sobie skrzynke zalozyc) trafilam na ten
niezwylku portal
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:17 |