Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
Znając Rowling, to nas zupełnie zaskoczy
dając Lupinowi jakąś zupełnie nieoczekiwaną misję do wypełnienia albo (uwaga
mój własny domysł! Strzeżcie się!) Lupin okaże się jakoś
spokrewniony z Harry'm- ale wtedy to by był istny tasiemiec brazylijski
(czego Rowling nie życzę
![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
heh tak każe zalizać Voldzia na śmierć.... Jesli ma taki łeskotki jak ja to szybko by wikitował... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
idalcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.08.2003 ![]() |
O niee...tylko nie spokrewniony z
Harry'm!!
Nie chcę jakiś łzawych historyjek o wujence ciotecznego dziadka która miała syna z kuzynem brata matki, co z kolei doprowadziło do... ...wszystko tylko nie telenowele!!! -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
moze będzie nauczycielem OPCM i opiekował
sie bedzie Harrym, a ja na nauczyciela bym dal Thonks (czy jak jom tam
zwaju) z nioł by były fajniuchne lekcje
![]() ![]() ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Tita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Lupin? On będzie pewnie przekonywał
olbrzymy i te wszystkie szkaradziejstwa do jednostronności, a Harrym prędzej
będzie się opiekował Syriuszek
![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Moze z Lupinem bedzie tak. bedzie jakas
cholernie trudna misija i tajna i Lupin pod sam koniec umrze przy Harrym
jako bohater? Nieeee...za maślane. Nie wiem. Rowling wile razy mnie
zaskoczyła i czekam na dalsze zaskoczenia
![]() -------------------- |
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wiecie co mu forumowicze możemy z tego
zrobić niezłą telenowelę przy niektórych wypowiedziach
![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Lupin napewno pobiegnie do wilkołaków wampirów...gnomów i takich różniastych półludzi żeby walczyli z Dumblem...
-------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A może jego krew jako jedynego dostępnego
wilkołaka posłuży do uwarzenia eliksiru, którym będzie można pokonać
Vmordevolta.
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
heh to by było ciekawe ale ja myślę, że Lupin powinien ugryźć Voldzia i etedy stałby sie bardziej smiertelny no bo wilkołaka da się zabić i harry by Voldzia udomowił i stałby sie jego piesiem podwórkowym... przynosiłby mu buty i wogóle... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Anna Hermiona
||
Zdzihó |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Eee... chyba nie, nie dość, że Voldzio sam jest bardzo niebezpieczny, to jeszcze gdyby był wilkołakiem to by mu jeszcze dodało sił. |
||||
Tita |
![]() ![]()
|
No i jeszcze by gazetke przynosił...ale
fajowo by było" Voldzio na zawsze skazany na służenie u Harry'ego
Pottera..."
-------------------- Yooo ziomale...
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
heh to by było piekne pantofelki by mu przynosił... mył mu stopy (zwłaszcza po Quddichtu) robił zadanie gotował.. ![]() ![]() -------------------- Anna Hermiona
||
Zdzihó |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
No i w końcu był kiedyś najlepszym uczniem, więc Harry miałby korepetytora ![]() |
||||
Tita |
![]() ![]()
|
No i HArry stałby sie pupilkiem
Snape'a bo on kiedys był przeciez śmierciożercą...
-------------------- Yooo ziomale...
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
O i w końcu by się polubili...bo jaki
czarodziej spod ciemnej gwiazdy nie polubiłby Harry'ego któremu służy
sam Voldzio, dawny PAN czarnej magii
![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
miss cloe |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Nie wiem dlaczego, ale mam sentyment do
Lupina...on poprostu musi odegrać jakąś ważniejszą rolę w dalszych częściach
HP. Gdyby tak nie było, to pani Rowling w ogóle nie stworzyłaby tej postaci
- jak narazie przecież zrobił niewiele...
-------------------- Pamiętaj, drzewo, co szlochasz cicho nad nimi.
Pamiętaj, przecudne kwiecie. Pamiętaj, że byli. |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
To chyba nie zależy od tego że jakąs postać stworzyła i od razu musi ona odegrać jakąś większą rolę w dalszych częściach. Stworzyła ona postać Wooda ale w dalszych częściach nie odgrywa zadnej roli w Quitchichu w Hogwarcie. WIele jest takich postaci. Jeśli wkręci w aferkę Lupina to bedzie to wyłącznie jej postanowienie, bo pewnie czuje ze ta postać podoba się czytelnikom.
![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Lupin odegra jeszcze jakąś rolę, już się przecież pojawił w 2 częściach, prawda?? Może on zechce zaadoptować Harry'ego:/
Mógłby znowu być nauczycielem ![]() -------------------- ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Ani tu ani tu raczej jest to wątpliwe
iwręcz nie możliwe...nie adoptuje Harry'ego bo jego sercu bliższy jest
Syriusz a poza tym póki co ma rodzinke...jest jaka jest ale jednak jest....
nauczycielem też nie będzie, bo to zbyt wielkie ryzyko a poze tym rodzice
nie chcą zeby ich dzieci uczył wilkołak. Pewnie stanie do walki z Czarnym
Panem i zginie jako bohater w pełnej łez scenie...
![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jego Rowling już nie zabije... ludzie by
ją zlinczowali:)
A Harry'ego mógłby przygarnąć, chyba mi nie powiesz, że wolałby zostać u Dursley' ów nie?? -------------------- ![]() |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
NO Harry wolałby wszystko niż mieszkac
dalej z Dursleyami...ale jak Ty to sobie wyobrażasz?,....nadchodzi
pełnia..Lupin niebawem przemieni siew wilkołaka, Harry po raz kolejny musi
go zabarykadowac wgabinecie bo jego eliksir własnie sie konczy i zażył go
bardzo mało...do domu Lupina i Harry'ego przychodzi człowiek który nic
nie wie o przypadłosci Lupinka i słyszy jakieś wycie. Pyta sie harry'ego
co to ma znaczyc, a harry zamilka...po chwili gość odkrywa straszną prawde
roznosi plote po mieście która dociera pracy chłopca i psuje jego opinie w
oczach szefa..mieszkac z wilkołakiem??!!Czy pan sobie ze mnie
kpi??!!
przyjmuje ze to juz po szkole. ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Nie zgrywaj się:P
Tutaj juz wystąpiłoby maximum ostrożności... Postaw się na jego miejscu, chyba nie ryzykowałabyś aż tak?? Miałby na pewno zapas na sporo do przodu... -------------------- ![]() |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
No tak miałby ten zaapas. Ale wg mnie to
zły pomysł żeby Harry z nim zamieszkał. Prawda był przyjacielem jego ojac i
pomógł mu w tej i owej sprawie, ale nie są spokrewnieni i prędzej czy
później taki dom przestałby być domem.Sądze że Harry powinien mieszkać z
Syriuszkiem, a jesli cos by sie mu stało to z Dumbledorem z którym byłby w
pełni bezpieczny
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Dobra co do mieszkania z Syriuszem, to nie
będę komentował (tom 5 - kto wie ten wie). Definitywnie stawiam na Lupina, a
why??
Dowiesz się w swoim czasie ![]() Pozdrawiam Cię serdecznie don't worry be happy -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |