Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Zarabiste ^^ ale serio serio ^^ Przemiłe
futrzaki i oryginalna koncepcja . Przyjemnie popatrzeć , nie ma większych
zgrzytów =) Brawo .
-------------------- ;D
|
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
A mi się nie otwiera :/ No i czemu?? Tzn
nie ładuje się. Nie ma ze przekroczony transfer ani nic. Właśnie trafnie
powiedziane. Nic nie ma strona jest czysta jak łezka.
-------------------- ![]() |
Idusia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
swietne, ale czy ja wiem, ze przemiłe.
Niekoniecznie chciałabym takie spotkać w realu
-------------------- - No, przypatrz się temu, po prostu przypatrz się temu. Dolne warstwy społeczeństwa żyją po to, aby rząd i różni sku****** mogli je eksplatować. Człowieeeku, ludzka bestia to kanibal. Sami jesteśmy swoim bydłem.
Gorzka świadomość, że jego towarzysze byli martwi, a on zadowolony - CHOLERNIE ZADOWOLONY - bo udało mu się uciec. Sekret polega na kontwoli. Albo ty zjadasz świat, albo świat zjada ciebie. To nie była manipulacja. Natura tak właśnie działa. Wszystlie cytaty pochodzą z "Debrouiller" Ryck'a Neube |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
otworz ta strone i zrob odswiez... otworzy sie napewno ^^ Co do rysunkow, moim zdaniem sa bardzo, ale to bardzo sympatyczne... sliczne... przypadly mi do gustu. Rysuj dalej ![]() PS. czym to kolorowalas? -------------------- |
||
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Danke Mellisa =) Jedno bez odświeżania a
drugie z =) a strowki
![]() -------------------- ![]() |
sasilla |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Czym kolorowalam?? Kredkami. Takimi
zwyklymi za 5zl paczka. A tak wogole to dzieki za cieple slowa ![]()
i takie mialy byc ![]() Co do strony to rzeczywiscie moze byc cos nie tak bo sama ja spreparowalam a ja sie znam na tym tak ze lepiej nie mowic ==' ( ale po odswiez rzeczywiscie jest ok) -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
||
Hermionka# |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Las Cieni ![]() |
ech, bardzo fajne rysuneczki (:
nawet ladnie pokolorowane, dobry pomysl. Narysuj cios jeszcze ;D -------------------- "Kiedy tęsknię
zamykam powieki i jesteś tak dobrze jest czuć twoje serce gdy we mnie jak ptak zrywa się.." "... na zawsze w moim sercu tylko ty kochanie..." "Przestań człowieku, odrzuć te myśli chore, podnieś głowę, okoliczności są wyjątkowe. Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą." |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech..tam jak ja wchodze na to forum to
czuje sie taka...hm...nieutalentowana ;D^^ Nie umiem rysowac i nic z tych
rzeczy blech
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Hmmm... ciekawe. Muszę przyznać, że
jeszcze nigdy się z czymś takim nie spodlałam. Ogólnie spox
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Ola_z_warkoczykami |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Miasto Upiorów ![]() |
śłoćutkie! ale mi sie tylo pierszy
otwiera! buu...
-------------------- O_Z_W vel Jamajka kocha Was!
"Gdy po latach będziesz wspominał stare dzieje w Equitasie, swemu dziecku co dorastać zaczyna - jedną radę mu dasz. Załóż szatę i przyszyj herb, tiarę na bakier włóż na bakier. W szeregu stań wśród czarodziei i razem z nami w świet rusz!" Majne Blog<--zapraszam :) |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
daj cosik jeszcze sasilla... ^^ to jest
genialne
-------------------- |
sasilla |
![]()
|
Chcieliscie to macie
![]() To sa raczej szkice, które nalezaloby poprawic i dopracowac tylko ze.... to jest już raczej niemożliwe ze względu na: moje lenistwo ![]() ![]() Udalo mi się za to pokolorowac kilka stworkow które musze teraz tylko zeskanowac, ( a najpierw musze podlaczyc skaner... buuu.... tylko jak to się robi) wiec możecie niedlugo spodziewac się nastepnej porcji. hobbitka Hmmm.... sama nie wiem... zostalo narysowane pod wplywem sagi A. Sapkowskiego... to miala byc Ciri jako Falka ale nie jestem do konca pewna czy mi wyszlo Karenira... z pewna moja modyfikacja Kolejny stwor... czyli to co tygryski lubia najbardziej -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Ciri -> hmm...w swoim , krótkim zyciu
tylko dwa razy widziałam rysunek Ciri , który nie kłócił by sięz moimi
wyobrażeniami (w dodatku było to w gazecie ^^ ) i wiem jak trudno jest Falkę
narysować jako że sama często tego próbuję ... Niemniej jednak mimo , że
proporcje są wg mnie okej rysunek mi się nie podoba . Ciri patrzy niczym
nieśmiała panienka z dobrego domu ^^". No właśnie .. Oczy chyba są
tutaj największym zgrzytem , nie są ludzkie , a bardziej niczym u psa czy
innego zwierzątka - w ogóle nie widać białek oczu . Jeszcze ten strój...Tak
to mogła sobie iść do łóżka z Mistle , chociaż może o takie wrażenie
chodziło ...
Druga panna ma za wysoko talie ( chyba , że jest w ciąży or something ^^" to sorki ) , nogi nieco nienaturalnie ustawone , palce lewej ręki też nie bardzo ( ale w końcu ręce są najtrudniejsze ... można przymknąć oko ) . Poza tym chyba w porządku ^^ Zwierzaczek super , nie mam "przciwskazan" ^^ -------------------- ;D
|
Narine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Hobbitka, ładny nawet rysunek tylko nie wiem
czemu ale jakaś krzywa mi sie wydaje jej twarz =P
Ciri, no więc wyobrazeń żadnych nie mam co do niej, książki nie czytałam więc wypowiem się na temat tego co widzę. Zgadzam się z Zanthią co do oczu. Ogólnie niezbyt mi się podoba. Mnie w ogóle mało co się podoba... ![]() Następny rysunek, czy ona ma za mała głowę czy znowu coś mi się wydaje? ![]() No i ostatni, ten jest chyba najlepszy z nich wszystkich =P |
sasilla |
![]()
|
To ja sie teraz troszke pobronie
![]() Ciri... hmm... przyjrzalam sie dokladnie temu rysunkowi i to racja. Z oczami jest cos nie tak ... ale tylko na skanie ![]() ![]() Karenira... co do brzucha to nie jest w ciazy, tylko ona po prostu jest troche bardziej "gruba". Rysowalam to na podstawie ksiazki Kresa (oczywiscie zmieniajac 3/4). Chodzilo mi o narysowanie pol-dzikiej luczniczki ktora potrafi zjesc i wypic tyle co kazdy chlop, ktora nie dba o "linie" wiec nic dziwnego ze nie ma brzucha jak debowa deska ![]() Hobbitka... tak ona ma krzywa twarz ![]() ![]() No i teraz najwazniejsze. Jak juz pisalam te rysunki to tylko szkice na ktore nie poswiecilam wiecej niz 10-15 minut. Dlatego nie mozna sie dziwic ze palce sa nie narysowane dosc dobrze, bo ja ich tu wcale nie rysowalam. Zaznaczylam tylko z grubsza zarys dloni. Jestem straasznym leniem i nie potrafie siedziec dlugo nad jednym rysunkiem dlatego mam niewiele takich wykonczonych na 100%. no i teraz obiecane stwory 1 2 3 -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Mellisa |
![]()
|
milutkie, bardzo sympatyczne stworki...
najbardziej podoba mi sie ostatni... taki pokorny... slicznie *_*
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
![]() -------------------- |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Bardzo fajnie rysujesz , masz swój styl .
A co do samych rysunków to bardziej mis się podobają te zwierzki ... Fajnie
to wszystko kolorujesz
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Narine |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Trzeba odświeżyć =) Kochana Interia... =/ ![]() |
||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ślicznie *_* Poprostu świetnie
*_*
Jeszcze bardzo mi się podoba twój rysunek w avatarze ... -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
W galerii "sezon ogorkowy",
wiec daje kolejny rysunek, zeby sie wreszcie cos ruszylo
![]() vampire Ps. Dzieki za wszystkie oceny. Jest mi bardzo milo ze sie wam choc troche podoba ![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Mellisa |
![]()
|
Ten rysunek jest rewelacyjny
![]() Jest taki... hmm... nieprzewidywalny ^^ Gratuluje -------------------- |
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Śliczne zwierzaki, zastanawiam się skąd
bierzesz natchnienie - wyobrażasz je sobie, czy to odpowiedniki jakichś
"naszych" zwierząt?
Ludzie... wiesz nie przekonali mnie w twoim wykonaniu, nie wiem czemu, ale poprostu wydają mi się "krzywi" ^^". Tylko hobbika mi sie podoba, wspaniale uszy narysowałaś. No i ten wampir. Wydaje się, jakby się nie do końca załadował, jest bardzo ciekawie "obcięty" ukazując jedynie częśc twarzy. Tak, to mi się podoba. Aha i mam pytanie ^^ Czy to co wampir ma pod okiem to siniec [no wiesz, taki od podbicia albo od niewyspania ^^"] czy to coś w rodzaju 'makijażu'? [ja wiem, ja zawsze zadaję głupie pytania =p] Ogółem : napewno ładniej rysujesz zwierzęta niż ludzi, masz ciekawy i oryginalny styl i prowadzenie kreski. Bardzo mi się podoba ^^ -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
sasilla |
![]()
|
Cos dawno mnie tu nie bylo. Sorry ze
wczesniej nie odpowiedzialam.... a wiec co do vampire to jest to raczej
czesc twarzy, tzn takie przebarwienie skory, czy cos w tym rodzaju (ja nie
wyobrazam sobie zeby wampir malowal sie przed wyjsciem na zer
![]() Zwierzaki... hmm... tu jest roznie... czasami wiem co chce narysowac, a czasami lece na zywiol... oczywiscie zachowyjac pewne normy; tzn odpowiednie element w zaleznosci od planowanego srodowiska w ktorym bedzie to zwierze zylo. No i na deser dam jeszcze jeden rysunek, ktory tak naprawde powinnam jeszcze pomeczyc bo jest nieskonczony, ale juz mi sie nie chce... moze jeszcze kiedys go dokoncze nie wiem jak nazwac... wojowniczka?? -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:43 |