Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
Beja |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 19.06.2003 Skąd: Bełchatów Płeć: Kobieta ![]() |
W jednej z wiadomości o treści dalszych
tomów Harry`ego Pottera czytamy, że Draco Malfoy będzie razem z Harrym
walczyć po stronie dobra. Czy jesteście gotowi w to uwierzyć?
-------------------- The wind is loud, the wind is blowing,
The waves are big, the waves are growing. What's that? What's that? A dog is crying, It's in the sea, a dog is crying. His or hers or yours or mine? A dog is crying, a dog is crying. |
Rey |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.06.2003 Skąd: znad Morza Chaosu ![]() |
Ja w to nie wierzę. Co najwyżej w ostatnich
rozdziałach VII tomu, zrozumie, że to co robił było złe i pomoże
Harry'emu w walce. Ale mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo takie
rozwiązanie jest strasznie kiczowate.
-------------------- If you are near to the dark
I will tell you 'bout the sun You are here, no escape from my visions of the world You will cry all alone but it does not mean a thing to me |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Rey ma rację.
Co, może jeszcze się okaże, że Draco to kuzyn Harry`ego od strony matki? Istna telenowela! Ja nie wierzę w te wszystkie plotki... poczekamy - zobaczymy! A Draco raczej nie przejdzie na stronę dobra. A jeśli tak, to odczuję duży niesmak... |
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Jak zejdzie ze złej strony to pomyślę, że
ten HP co czytam to podróba...
![]() Przeciez Malfoy to czarny charakter a jak przejdzie na stronę dobra to kto będzie męczyć Harrusia? W koncu musi być w książce jakiś wróg głównego bohatera (oproocz Voldzia i Snape'a) ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie rozumiem was, przeciesz od dawna
wiadomo że pewne sa tylko smierc i podatki to dlczego nie może byc tak że
draco sie zmieni.
Oczywiście nie wstanie pewnego dnia i nie powie: no kurde ale ze mnie żmija była o dzisiaj bedę dobry dla Harry'ego. Co to to nie ale moze byc na przykład tak, że draco pozna jakąs piekna mugolke i sie w niej zakocha. hmmm miłość slepa jest przeciesz. -------------------- ...
|
_Sophie_ |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
kubik, słyszałam tesh cuś takiego ze siem w Harmi zakoffa, wienc moze to ona na niego wpłynie? ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
||
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Jeśli tak się stanie, chodzi mi tu o to,
że zakocha się w Hermionie albo ona w Draco to pójde się nachylić nad
kibelkiem
![]() -------------------- ![]() |
Narine |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Niezabardzo... to mi poprostu do niego nie pasuje =P Heh, ciekawe co by na to powiedział jego ojciec =P |
||
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taka dorbna uwaga do
Alexy - jesli nawet kuzyn Harryego, to nie ze strony matki Lilly byla eee... no... szlamą (nie znosze tego slowa==) nie? Tzn byla z mugolskiej rodziny, to mam na mysli... a przeciez Malfoyowie sie chwala, ze u nich przez iles tam pokolen wstecz byli sami czarodzieje czystej krwi... http://online.freeware.info.pl/marzen.html a do tematu - nawet jesli Draco sie zmini, to chyba nie za predko^^ Rzucil pewna przyjemna uwage do Harryego na koncu 5 tomu... ci co czytali to wiedza... hmm... raczej nie tyle uwage, co grozbe== no coz... Ale byc moze kiedys sie zmieni i cos tam pomoze... nie wiem, trudno mi ocenic... Ale gdyby bylo tak, ze zakochalby sie w Hermionie i ona by na niego wplynela... boshe, to by dopiero bylo kiczowate Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:12 |
Kozia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
Tesh uważam że to by było kompletnie bez
sensu Draco dobry???Zakocha się w Hermionie???
![]() -------------------- W GŁOWIE CIĄGLE SZUMI JESZCZE BY SIĘ CHCIAŁO ROBIĆ TO CO ZAKAZANE CZEGO ZAWSZE,ZAWSZE BYŁO MAŁO...
CHCE NA LSM!!!!!!!!!!!! KAŻDA CHWILA SPĘDZONA NA LSM JEST WSPANIAŁA I NIEPOWTARZALNA... |
Blacky666 |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Slytherin ![]() |
Ja w to nie wierzę!!!!! -------------------- "Chcę żeby mnie akceptowano. Muszę być akceptowany..." - Kurt Cobain
|
||
idalcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.08.2003 ![]() |
Hm...ale czemu wszyscy zakładają że Draco
się zmieni, stanie się dobry i ogólnie przejdzie transformację
moralną?!
Może po prostu przejdzie na stronę Harry'ego z wyrachowania - np. dlatego, że to mu się bardziej opłaci...albo no nie wiem...jego uroczy tatuś narazi się Voldziowi i Malfoyom będzie zależało na zniszczeniu Czarnego Pana? To by dopiero był bajer!^^ -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm, ale jednak wolę, kiedy Draco jest w
pelni zly... a nie jakies tam brudne machlojki i walka z Voldziem. On ma byc
jego nastepca
![]() |
Scary Man |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Zamość ![]() |
jush się przekonaliśmy, że Rowling jest
zdolna do wszystkiego. może "zmusi" rodzinę Malfoyów do przejścia
na "jasną stronę mocy".
wszystko się może zdarzyć -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm, jakoś nie chce mi się wierzyć. no
bez przesady, jak stanie po stronie dobra, to malo kto zostanie 'po
ciemnej stronie mocy'.
tak na serio: nadal nie chce mi się wierzyć. w końcu to wrogowie od początku szkoły. nie wyobrarzam sobie Draco i Pottera idących za rączki ![]() -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Draco, chodzmy ze wzgledu na tatusia
"raczej" nie przejdzie na dobra strone mocy, bo Lucjusz, raczej do
konca bedzie wierny swemu panu.... Jesli Draco i Lucjusz beda dobrzy, to ta
walka ze zlem juz nie miala by sensu, bo kazdy by sie od Voldzia odwrocil...
No, chyba, ze draco, wkurzyl by sie pozadnie na tatusia i specjalnie zeby mu
na zlosc zrobi przeszedl by na tą dobra strone...
-------------------- |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no, tak moze by jeszcze moglo byc... tka jak w takim filmie 'The Sculls', o takiejn sekcie... tam tez chlopak na samym koncu obrocil sie przeciwko zlemu ojcu i dzieki temu wszystko sie rozwiazalo:) |
||
Umbridge |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
Wyobrazcie sobie, ze w siodmej czesci okazalo
by sie, ze to Voldemort i jego swita walczyli w slusznej
sprawie...
Co wy na to ? |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
iii bez sensu== posadzilabym Rowling o
rasizm
![]() |
Umbridge |
![]()
|
||
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
no nie wiem, pamietaj, ze to rozwodka i czeka ja menopauza - wszystko moze sie zdarzyc... |
||
Girl of Gryffindor |
![]()
|
eee tam, rozmialabym, jakby ten jej
maz byl Murzynem albo cos... ale tak?? I tam, to, ze rozwodka i czeka ja
taa... no...menopauza (tak przy okazji - coz to jest??
![]() ![]() |
Stellina |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 02.08.2003 Skąd: jUnaJteD sTeJts oF aMerIkA - sZiKaGo ---- USA - Chicago ![]() |
... zawalu dostalabym chyba... hehe ![]() -------------------- mieszkać w USA, ale sercem zawsze być w POLSCE... tęsknię Moja Ojczyzno...
"Kochana Polsko, dzięki za mądrość, choć idę pod prąd, za ludźmi, którzy nazbyt zaufali pieniądzom... " O.S.T.R. |
||
Ginny8 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ginny8 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
Hey Stellina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lady Snape |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Draco po
stronie dobra...
Bardzo mozliwe, w koncu w 5 czesci.... zakochuje sie w Hermionie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:36 |