Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
Mikrus |
![]() ![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Hmmm... Bardzo ciekawe... Ale moze smierciorzercy nie wiedza w ogóle o zakonie z resztom...jak by mial szpiegowac to by nie bylo tam napisane ze draco ma POMÓC Harry'emu w walce ze zlem czyli akuratnie z voldkiem... ![]() |
||
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Draco po stronie zakonu? To jest śmieszne
![]() ![]() ale żeby Dracuś się w Hermionie zakochał to jest tak możliwe, jak to, ze Ron jest naturalnym blondynem.... Ten post był edytowany przez Bellatriks: 27.08.2004 12:28 |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
No to brzmi sensownie ale szczerze wątpię. Draco przmysli to tysiac razy i skonsyltuje z ojcem, więc nie da się łatwo podpuścić.
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Tylko że zanim sie bedzie mógł skonsultować nan jaki kolwiek temat z tatusiem, to troche czasu minie ( hope so) ciekawe jak na draca wpłynie pobyt tatusia w więzieniu...
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Mikrus |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Moim zdaniem on nie bedzie siedzial w azkabanie tylko zostanie odrazu uśmiercony....
![]() |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
przecież już jest w azkabanie. i czemu maja go zaraz uśmiercać? pewnie będzie przesłuchanie.
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
A ja myślę że jak zwykle się wykręci. łapóweczka, te sprawy, oby nie za szybko...
![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Po odejściu dementorów z Azkabanu więźniowe na bank uciekną - na wolności jest Voldemort i troche jego zwolenników dzięki pomocy których bardzo potężna grupa czarodziejów - śmierciożerców może spokojnie zwiać z Azkabanu, nawet bez pomocy pieniędzy. Dementorzy, olbrzymy kontra aurorzy - zero szans po stronie dobra.
dodane: fajnie, napisałam autorzy zamiast aurorzy :] Ten post był edytowany przez Koralina: 27.08.2004 17:24 -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
czadowa_ |
![]()
|
||
Grunt to optymistyczne podejście do sprawy;)
Teraz przynajmniej ludzie wiedzą co sie święci. Zapewne rozpocznie sie kampania majaca na celu nauczenie(przypomnienie) podstaw obrony przed Czarną Magią. Tak jak to bylo za czasów ucieczki Syriusza. Oprócz tego, czrodzieje już raz doświadczyli zła ze strony volda i spółki więc bedzie im sie łatwiej zjednoczyć(oby) Po stronie dobra musza byc jakies stworzenia... teraz nic mi do głowy nie przychodzi... Ale jestem pewna że Dumbeldore i Zakon nie pozwolą żeby zło zawładnęło światem [brzmi jak cytat z sajens fikszyn ![]() Don't worry, be happyy, tututurutu tuturututurutu -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
||
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Po stronie dobra mogą walczyć olbrzymy (chyba jeszcze nie są obstawione przez Voldiego) i Charlie czy tam bill, mogą smoki zapóścić na śmierciożerców... wątpie, zeby to się udało, ale zawsze jakieś wyjście
|
Mikrus |
![]()
|
Fajnie by było...taki somoczek sobie ogniem zionie...i juz po 40 dementorach...tylko popiół z ich szat zostanie....
![]() bo chyba nie wyssają ze smoków szczęścia... ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ale pomysl jesli denentorow da sie przepedzic tylko patronusem a jesli istnial by jakis sposob (no zwiazany z ogniem) to Dumbledore albo Lupin by go zanli...
Co do Draca napewno nie przejdzi na strone dobra - sama J.R. tak powiedziala... -------------------- |
zasirek |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 20.08.2004 ![]() |
[B]wg mnie to nie jest mozliwe.jego rodzina od lat jest w slytherinie...ojciec dracona jest smierciożerca,a Draco nienawidzi Harry'ego. To nie jest mozliwe!!!
|
Nimfka |
![]() ![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Gdyby Draco nagle stanął po stronie dobra, zaczął przekonywać rodzinkę do Dumbledora i Harry'ego, zaczął kochać szlamy, nawracałby ludzi w Slytherynie i wogóle, to zrobiłaby się z książki telenowela... Ja tak nie chce! I to jest baaaaaaaaaardzo mało prawdopodobne. Rowling na pewno nie zrobiłaby czegoś takiego.
![]() -------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ile razy mam powtarzac ??!!
![]() J.R. POWIEDZIALA ZE DRACO NIE BEDZIE PO STRONIE DOBRA!!!!!!!!!!!!!!& #33; -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ten temat robi się juz bez sensu!No
właśnie Rowling powiedziała że Draco nie będzie po stronie dobra no więc w
czym problem?
-------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Pottermenka |
![]()
|
No i o to chodzi. Nie wiem o czym tu
gadac....
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Ciekawie by to wyglądąło gdyby Draco nagle
zaczoł chodzić po Slytherinie i mówić ze nie nalezy być złym tylko nalezy
kochac szlamy
![]() Chciałem się wypowiedzieć więc powtórze po innych że to by się stało bez sensu gdyby Dracuś stanoł po stronie dobra.... -------------------- ![]() |
Mononoke |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 03.12.2004 Skąd: The Something :) ![]() |
QUOTE(Konrad89 @ 05.12.2004
12:41) Ciekawie by to
wyglądąło gdyby Draco nagle zaczoł chodzić po Slytherinie i mówić ze nie
nalezy być złym tylko nalezy kochac szlamy ![]() Chciałem się wypowiedzieć więc powtórze po innych że to by się stało bez sensu gdyby Dracuś stanoł po stronie dobra.... OH! Czemu od razu bezsensu... W każdym jest odrobina dobroci... NIE!!! Rzeczywiście Draco jej nie ma ![]() |
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Było by bezsensu bo wtedy Harry by miał w
szkole samych przyjaciół i Rowling straciła by główny obiekt rozkręcający
akcję w czasie pobytu Harry'ego w Hogwarcie...
Gdyby nie to ze Draco jest zły to skiążki były by o połowę krótsze ![]() -------------------- ![]() |
marcin85can |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 03.12.2004 ![]() |
NIe ma sily... Ja predzej meska wrozka
zostane niz Malfoy bedzie dobry. Przeciez to taka cioota ze nawet jak mu
Hermionka przywalila to uciekl i malo nie krwawil... Juz bym sie predzej
zgodzil z tym zeby przeszedl na dobra strone szpiegowac. Ale i w to watpie
bo ten czlek nie ma nerwow i nie umialby slodkiego udawac zbyt dlugo.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Droga Potteromenko a przytocz cytata Jo w
którym twierdzi ona kategorycznie, ze Draco nie stanie po stronie dobra.
![]() Cytat z miejscem i data jego wypowiedzenia oczywiscie. -------------------- ...
|
Pan Voldemort |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.12.2004 ![]() |
nigdy nie stanie po stronie dobra bo
jest przegnity złem do szpiku kosci. Najchetniej przeją by sławę zabijając
tą nędzną kreaturę jaka jest dla niego Harry.
|
YunA_ |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.12.2004 ![]() |
Wiesz molim zdaniem on jest duzo bardzije
"fajny" jako czarny charakter
![]() ![]() normalnie nie edytuje postów ale witaj na forum ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 13.12.2004 20:42 |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Ja myślę, że Draco nie stanie po stronie
dobra... bo i dlaczego miał by to robić? To wydaje mi sie bezsensu... ale tą
wątpliwość może rozwiać tylko Rowling jak napisze książkę...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:31 |