Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
....Mala_stella....s |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 08.08.2003 ![]() |
Calkiem mozliwe ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Blacky666 |
![]() ![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Slytherin ![]() |
Ja też w to nie wierzę, jak Alexa mówi to będzie istna telenowela a nie HP!!! -------------------- "Chcę żeby mnie akceptowano. Muszę być akceptowany..." - Kurt Cobain
|
||
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak Draco stanie się "tym dobrym" to ja idę się powiesic na sznuroofce
![]() ![]() ![]() pozdraffiam iskra - zemsta piromanoof =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
gdyby Draco się zakochał w Hermionie to
jego tatuś by go:
- wydziedziczył - wyparł się go - wyrzucił z domu czego mu nie życzę. Poza tym, Hermi ma już fanklub: Krum, Ron jest coś o nią zazdrosny i jeszcze niedługo ją z Harrym wyswataja. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja w ogole proponuje się Hermiony pozbyć
<iskra śmiecha się demonicznie>
Raven, gorzej, tatuś by go zabił =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może Vold zabije lucjusza i malfek z
płaczem pobiegnie do Harry'ego hmm
niee już prędzej bedzie chciał sie sam zemscić przyczym uzyska pomoc sw trojcy. -------------------- ...
|
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Draco zmienić się na pewno nie zmieni no
chyba, że Harry walnie go zaklęciem zpomnienia i zaczną go wychowywać od
początku.... Moze np udawać tylko jak czarny pan zacznie tracić swą moc...
-------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Raven |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
gdybyśmy się pozbyli Hermiony (co muszę przyznać jest ciekawa propozycją), to - nie miałby się kto wymądrzać - kto by był 'mózgiem' naszej 'kochanej' trójeczki? ![]() Lucjuszek raczej by Dracona nie zabił, prędzej by go dłuuugo torturował, po czym wyrwał serce tak, by jeszcze zobaczył jak przestaje bić. ![]() -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
||
Ash200 |
![]() ![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 02.07.2003 Skąd: Magic Częstochowa ![]() |
Draco jest w pewnym sensie związany rodzinnie z Harrym... http://hp5.nazywo.pl mniej więcej 5-ty rozdział.... -------------------- Equitas rlz! Consillium rlz! Super Animus rlz!I love LSM!!!
Życie ma przygód wiele, lecz największą z nich są przyjaciele.(Autor: Ja) "Jest w życiu piękny kwiat,ktorego trzeba szanować.To chwila młodych lat,których nie mozna zmarnować." Tęsknię za LSM! Płaczę za przyjaciółmi z LSM! Ja uwielbiam LSM! W sumie to LSM potrafi złamać serce....... Nie ważny jest wygląd zewnętrzny,ważny jest wygląd wewnętrzny. "Ja chcę szminkę i suknię ślubną"-szpiegu,"Ognia masz?"-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:) |
||
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
He he he albo obwiązałby mu szyję sznurkiem i ściskał tak długo aż nie popękałyby mu naczynia krwionośne w oczkach... Albo wyrywałby mu wszystkie włoski z głowy (draco łysy??? nie wyobrażam to sobie) A co do tematu Draco się nie zmieni.... Może jedynie udawać...Ale potem i tak go HP dopadnie... -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
Katti |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Staszów ![]() |
Draco może i przejdzie na dobrą strone,ale
autorka mówiła,że nigdy z Harry'm nie będa przyjaciółmi
![]() ![]() -------------------- .....:::::When I'm bad I'm evenn better:::::.....
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, Draco "dobry" to nie Draco.
Co by z niego zostało? Nic... takie ciepłe kluchy by się zrobiły. Stanowczo
protestuję
![]() -------------------- |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
Heh masz rację co by się z niego zrobiło zszedł by na ...psy (wybaczcie pieseczki ja do was nic nie mam tylko takie przysłowie..) Dołączam się do protestu ![]() -------------------- Anna Hermiona
||
LiHerka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 05.07.2003 ![]() |
Ja rowniesz sie dolanczam. Draco dobry??
Co za bzdora
|
Tita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wyczytałaś to w BRAVO? W jego miłość do
Hermiony szczerze wątpię, ale w nawrócenie
![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
A ja nie uwierzę i nie chciałabym zobaczyć lub przeczytać tej przemiany... No chyba, że Harry go walnie zaklęciem zapomnienia i zaczną go wychowywać... -------------------- Anna Hermiona
||
Natalia-Hermi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
Jeśli przeczytam książkę, szóstą lub
siódmą część, i jeśli tam będzie treść o tym że Draco Malfoy jednoczy się z
Harrym i razem wspólnie na stronę dobra Dumbledore'a walczą , wtedy
uwierzę. Ale póki co mam słomiane myśli że Draco może się zmienić. Przecierz
on wychował się przy ojcu i matce śmierciożercach, zawsze szydził z
Harry'ego i całego sposobu bycia i obecności Dumbledore'a. A pozatym
ojciec karierowicz i tak włączy go do swojego stada baranich śmierciożerców
![]() ![]() -------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
no i to jest najgorsze ... tzn chodzi mi oto, że pani Rowling morze zrobić z Malfoya takiego dobrego potulnego chłopca na posyłki Harryego <wymioty>niestety nie ma tej buzki -------------------- Anna Hermiona
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O nie! Ona nie może nam tego zrobić.
Nie zgadzm się. Draco nie może być dobry, bo on jest... Draconem. I już.
Howgh.
-------------------- |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
No właśnie ja też tak NIE CHCEM...!!!!! No bo co to by bylo... Sam Snapik nie da sobie rady z Harrym w końcu jak dowala mu te hormony to co bedzie???? Harry bez wrogow??? -------------------- Anna Hermiona
||
Natalia-Hermi |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
ja uważam że Draco mógłby być choć
odrobinę dobry, cieszyłabym się gdyby choć jedna strona była poświęcona o
tym że nie dokucza ani nie jest chamski. To już staje się nudne że
ciągle dokucza i przezywa Harry'ego i Weasley'ów i Hermione i
Dumbledore'a i innych i że ciągle jest wodzony za nos swojego ojca
karierowicza!
-------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Że Draco dokucza stało się nudne? Ha,
przecież on po to został stworzony, bo zawsze musi się znaleźć postać, która
będzie dokuczać głównym bohaterom. W rzeczach tego typu, co
"Potter". A co mnie np. nudzi to fakt, że Potter jest taki idealny
i że wszystko mu się udaje. Ale co? Taka już rola głównych bohaterów.
-------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Tita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
No Draco nie powinien byc potulnym
barankiem, ale może będzie tylko walczył po stronie Hogwartu-dobra, bo w
końcu to jest jego szkoła,a on jest jej uczniem i z pewnością nie chce
wylecieć...no chyba...
-------------------- Yooo ziomale...
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nich siem haremus naucy klatwy imperio to
draconus bydzie dobly i snapus i voldus i lucjus i crabus i goilus i knotus
i itepeus i itedeus.
![]() -------------------- ...
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
He he he tak jak pisałam wcześniej niech Harry walnie Draco zaklęciem zapomnienia, jeśli tak strasznie chcecie żeby był dobry...Ale Draco niech sam z siebie nie zrobi się dobry...!!!!!!!! ![]() -------------------- Anna Hermiona
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 19:00 |