Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
LiHerka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 05.07.2003 ![]() |
Bardzo smieszne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draco moze przefarbuje wlosy na czerwono zeby byc Wisniewskim czy jak od tammma |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Eeee... ja myślę, że nawet to nie pomoże... Draco stanie się NOWYM Draco, ale nie DOBRYM Draco ![]() ![]() -------------------- |
||
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
No Dumbledore nauczyłby go co i jak...
no ale jak każdy wcielony daiabełek Draco powrócił by na stronę tyrANA.
![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
O rany!!! Draco Malfoy-ten
sarkastyczny, zakłamany, ironiczny, chamski, tchórzliwy, wredny,sadystyczny,
wyrachowany, dokuczliwy, nietolerancyjny, złośliwy,zjadliwy,uszczypliwy,
drwiący, kpiący, szyderczy,mefistofelesowski-Draco Malfoy po dobrej stronie
mocy?!
![]() Pełna bezgranicznego zdumienia snape'rka wychodzi z tego topicu... -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Nie tylko Ty jesteś bezgranicznie zdumiona... Niech sie Harry nieuczy tego imperio czy czegoś tam innego... Niech Malfoy zostanie taki jaki jest albo gorszy... On musi gnębić Harry`ego... Snape nie da sobie rady sam... -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nio właśnie! Snape nie może charować
na dwa etaty z gnębieniem Pottera! przecierz on ma na głowie jeszcze
resztę Gryfonow i uczniów z innych domów niż Slytherin.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Ale byłaby jazda gdyby Snape dowiedział
sie ze Draco uderzył się w głowe i przez to stał się dobbry...wtedy Draco
zaczał by nauczac kolegów z gryffindoru jaki to był głupi ze słuchał
Snape'a a ten z kolei zaczał by sie na nim mścić i odpuściłby sobie
Harry'ego.
|
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Heh tita raczej nie... Pewnie by spedził resztę życia wymyslając antidotum... Chociaż wtedy także Harry miał by spokoj... Snape nie miał by czasu go meczyc... -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
Tita |
![]()
|
Hehe..antidotum...czy na Malfoya jest
jakieś antidotum?
![]() ![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Może Malfoy' owi padnie coś na
mózg??
A może odbędzie spowiedź przed Tiarą przydziału i ta przeniesie go do Gryffindoru?? Albo zrozumie, że robił źle, po tym, co się stało z jego ojcem i chcąc mu pomóc zmieni drogę postępowania i sam wskaże Lucjuszowi ścieżkę właściwą?? A poza tym?? Prędzej Snape pogodzi się z Harrym, niż Draco będzie dobry. Na to może zadziała jakieś serum, albo rozmowa z Dumbledorem. Trzymajmy kciuki. Może wreszcie ktoś dobry wyjdzie ze Slythrinu, bo jak na razie Rowling ukazuje go w samym złym świetle. Czas na innowacje. -------------------- ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
Hej ale to ze Snape'em to nie wiem,
bo to by sie musiało stac jednoczesnie Draco na dobrego a Snape na
przyjaciela Harry'ego..bo inaczej nie wypali
-------------------- Yooo ziomale...
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zeby Darco się tak nagle odmienilo misi się
cos wydarzyć. no nie wiem, Lucjyszek nie będzie posłuszny Voldziowi, ten
postanowi zabic jego syna, ale Potter zasłoni go własnym chuderlawym ciałem.
wtedy Draco zmieni swój sposób myślenia (orientacje, hie hie!
![]() ![]() -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Tita |
![]() ![]()
|
Skąd wiesz ze Harry ma chude
ciało...takie miał jak mieszkał u Dursleyów...może teraz ma świetną
sylwetke...nie mówie o jakimś wyjątkowym wyglądzie, ale normalnym
fajowym...na takiego leciały by wszystkie na plaży
![]() ![]() ![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
Raven |
![]()
|
heh Tita, chuderlawy, napisalam odruchowo
![]() -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Tita |
![]() ![]()
|
A no tak ale mogły mu się troche styć bo
przeciez w Hogwarcie nieźle karmią...a Harry nieźle sie wyskacze w
pojedynkach z Voldziem...więc wszystko od razu spali
|
...Sabinka... |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Chicago/Poland ![]() |
hm...draco po stronie dobrej, dobre pytanko
a moze tak sie stani ![]() Pomoze Harry'emu z Voldziem, nie nie mozliwe, ale zrewszta co Rowlling odbije hehe ![]() ![]() ![]() |
Zdzihó |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Pewnie tak, Draco będzie współpracował z
Harrym, tak siakoś mi sie wydaje.
Ale nie wiem, co na to Lucek ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
Lucek będzie zły i nadęty jak ...zresztą
nie wiem jak co...ale Draco nie przefiknie sie na dobrą połowę...najwyżej
pomoże Harry'emu w walce z Voldziem i tyle...
|
Raven |
![]()
|
o ile go wcześniej tatuś nie zabuje. a ztą
walką z Voldzim, to on by raczej umył ręcę...
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Ginny8 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
A moze Malfoy nie stanie po stronie dobra
bo Lucius Malfoy sluzy Voldemortowi... Tak samo jak Snape sluzyl Voldziowi a
teraz postanowil byc po stronie dobra a za to Voldzio chce go zabic...
Malfoy'ow mogl tez by zabic gdyby niechcieli dalej mu sluzyc I coz
sa zli...ale Snape moze juz nie.. ale jesze moze....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdzihó |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ekhm... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tita |
![]() ![]()
|
Eee zrozumiałam tylko to o Snape'ie...prawdą jest ze przeszedł na dobrą stronę...ale została mu ta zgryźliwość z tamtej strony...myślę jednal że jeżeli Harry zrozumiałby czemu Snape jest taki niesympatyczny i że sam boi sie teraz o swoje życie, może doszło by do porozumienia?
|
Anna Hermiona |
![]()
|
Nio ja też nic nie zrozumiałam... no tylko cos tam o Snapie... Nio ale wracając do tematu Draco może (z wielką łacha mu pozwalam
![]() ![]() ![]() -------------------- Anna Hermiona
Tita |
![]() ![]()
|
No ale w sumie Draco nie jest po stronie
zła...przecież nie jest śmierciożerca tylko jego synem...on po prostu nie
lubi Harry'ego i tyl no nie?
|
Raven |
![]()
|
||
nio właśnie, może podobnie jak Snape zajmować pozycje neutralną. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 19:03 |