Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Wszystko się może zdarzyć... Ale przecież
Malfoy strasznie się cieszy że Voldź ma powrócić, powrócił 4 tom itd...
Przecież sam dopingował żeby dziedzic Slytherina albo Voldź wykończyli
wszystkie szlamy itd
-------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
I wątpię że miałby współczuć Potterowi.
|
...Sabinka... |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Chicago/Poland ![]() |
Dobre okreslenie do tego bohatera... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ginny8 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 11.08.2003 ![]() |
Hahaha Draco i strona dobra??? Nie Nie
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Wiecie co, zrobię offtopic, ale
moglibyście dać sobie spokój z takim artami w opisach?? To nie jest galeria.
-------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Według mnie nie ma to sensu, książka
straciłaby swój urok. JAkby to wyglądało.
Scena: Ostatnia Walka Lucjusz: Draco zabij go! Draco: Tato nie mogę! Lucjusz: Dlaczego?! Draco: AVADA KEDAVRA! (Na Lucka i Voldemorta) Draco: Harry.. ja...ja... ja... ja przepraszam... Harry zrozum - ja Cie kocham! Harry: (total dezorientacja) ![]() |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aeth, jestem za. To jest lekko wpieniające. Klaud ze Slytha - pieknie. Ciąg dalszy Harry: Ja ciebie też... chyba Draco (klęka): Wyjdziesz za mnie? Harry: Przykro mi, jestem już zaręczony. Draco: Z kim? Harry (drapie sie po głowie): Nie pamiętam. Draco (patetycznie):Zaczekam! (Tia, takie rzeczy się tworzy jeśli się od kilku nocy mało spało...) -------------------- |
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Sihaja - mów mi Klaud
![]() Harry - Hmm... nie chwila pomyliło mi się, to nie ja jestem zaręczony. To Flitwick i Hagrid, ze sobą Draco - A więc, kiedy ślub? ![]() Harry - A choćby i dzisiaj, zaproszę Snape'a, niech nam zazdrości! Draco - Dobra! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Klaud, natchnęłaś mnie na cd:
(Sala weselna) Snape (płacze w kącie): Draco, kochany mój... Draco: Harry, kochany mój... Harry: O Boże. Ginny: Panie profesorze Snape. Kocham pana. To z Harrym to była tylko ściema. Harry: O Boże. Snape: Naprawdę, Gryfonko? Ginny (kiwa głową): Oczywiście. Snape i Ginny wychodzą trzymając się za ręce. Draco : No i mamy happy end! Harry : O Boże. -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Sihaja, wiem ze jestes szczesliwa bo mozemy
sobie popisac, ale chyba nam sie dostanie za off topic
![]() |
Sihaja |
![]()
|
E tam, tyle wszędzie off topiców, że na
jeden więcej nie zwrócą uwagi
![]() Ale oki, wracajmy do tematu: Draco może być po stronie dobra, nie może byc po stronie Harry'ego. Albo niech Rowling wymyśli dobre usprawiedliwienie ![]() -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
No ja Ci dam ze moze byc off topic
![]() Klaud 2: Ja sie zgadzam z powyzszym! (bach patelnia) Ops sorka Klaud 2, przyzwyczailam sie do tego ze jestes przeciwko mnie =) Hmmm... jesli Rowling pogodzi Dracona z Harry'm to... niech sie strzeze bo Klaud nadchodzi (razem z Lepperem i cala Samoobrona) |
Sihaja |
![]()
|
Właśnie. The power of Klaud the
Moderator... Niech się Rowling strzeże. Albo poda LOGICZNY i akceptowalny
powód.
Czyżbym znów wkraczała na offtopic? ![]() Prośba: Nie bij biednej Klaud 2 patelnią. Biedaczka się zamknie w sobie i nic nie będzie mówić. A ja ją lubię ![]() -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
bede ja bic, az sie nie zamknie
![]() Lubisz ja? Och ucieszy sie, ze mna nie zaznaje wielu rozkoszy. DOBRA! - koniec off topicu, bo zamkne temat, chcecie pogadac o roznych rzeczach - to na Bziuuum! ![]() |
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Tylko ne to nie zamukaj Topicu tego!
Przecież jeśli Draco przefiknie sie na tą dobrą strone to musi gdzies
przeczytac jak mógł to zrobić...a jesli sie serio przefiknie to tylko za
sprawą cudu lub wyjątkowo mocnego czaru...
-------------------- Yooo ziomale...
|
Natalia-Hermi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
Draco może też przejść na stronę dobra
jak Gryffindor w sytuacji gdy się już mocno zabuja w Hermionie....Ale trochę
dziwnie to będzie wyglądało że Sytherin współpracuje z Gryffindorem bo Draco
i Hermiona są prefektami
![]() -------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Aanez Valo |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 30.08.2003 ![]() |
Ja słyszałam, że Draco przejdzie na stronę
dobra i będzie współpracował Z HARRYM!!! Ale później wszystko
wróci do normy i na nowo się znienawidzą
![]() Witam wszystkich! Jestem tutaj nowa, jak zresztą widać i bardzo podoba mi się forum =) Będę tutaj pewnie od czasu do czasu zaglądać, gdy już nikogo nie będzie na forum o moim ukochanym zespole, którym jest HIM! |
Cho Silme |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Draco nie zakocha się w
hermionie!!!! Ani w 5 tomie ani w żadnym
innym!!!!!!!!
Poza tym nie może przejść na dobrą stronę. To by było po prostu banalne, nudne, nieciekawe, bezsensowne, okropne... Rowling nie może mi tego zrobić! |
Sihaja |
![]()
|
To by było takie... słodziutkie. Zły Draco
nawrócił się pod wpływem wspaniałego Harry'ego na stronę dobra...
Brrrrr.... Ja tam mam nadzieję, że Draco ani nie będzie dobry, a jeśli juz
tak się zdarzy, to nadal będzie nienawidził Pottera.
![]() ![]() -------------------- |
Beja |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 19.06.2003 Skąd: Bełchatów Płeć: Kobieta ![]() |
Sihaja zgadzam się z tobą. To byłoby zbyt
słodziutkie, żeby Malfoy przeszedł na stronę dobra... Na pewno bym tego nie
chciała
![]() Ten post był edytowany przez Beja: 24.10.2003 19:02 -------------------- The wind is loud, the wind is blowing,
The waves are big, the waves are growing. What's that? What's that? A dog is crying, It's in the sea, a dog is crying. His or hers or yours or mine? A dog is crying, a dog is crying. |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możliwe to jest w przypadku Dracona bo on
ma bardzo uproszczone widzenie rzeczywistości i nie ma wyrobionego zdania, w
przeciwieństwie do jego ojca, który swych poglądów nie zmieni.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Marysia. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 22.10.2003 ![]() |
Draco ma wyrobione zdanie...dzięki
ojczulkowi. A gdyby go tak przypadkiem zabrakło?...
Ciekawe, czy wtedy Draco odwróciłby się od strony ciemności, czy zacząłby działać przeciwko "druzynie HP." ze zdwojoną zaciętośćią. -------------------- |
Basia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 29.08.2003 ![]() |
Nie, no powiedzcie, że HP nie jest taką
książką, w której główni bohaterowie zawsze godzą się na koniec, a potem
mieszkają szczęśliwie za górami i lasami... Draco jest ciekawą postacią i
nie powinien przechodzić na stronę dobra. No, chyba, że Rowling rozegra to
wszystko bardzo inteligentnie i z zaskoczeniem...Mam duże wymagania.Draco +
Hermiona=
![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Równa się wielka szmira i chała. Ja
upatruję jakiegoś sensownego bodźca dla zmiany Dracona, np. gdy okaże się,
że Voldzio ma wszystkich gdzieś i poświeci ich życie bez mrugnięcia okiem a
to może wreszcie wywoła bunt.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Marysia. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 22.10.2003 ![]() |
Och! A gdyby tak sie okazało, że Voldzia nie zabije HP, tylko jakiś zdrajca (np. glizdogon). tu by było ciekawie:) Tak w ogóle to na serio wszyscy śmierciożercy w ostatnim rozdziale mogliby się zbuntować i - hlast- plast - po krzyku. mrrr. Co za emocje.
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 00:44 |