Sonda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sonda
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
Chciałabym założyć sondę, ale po kliknięciu
na obrazek sondy otwiera się stronka gdzie jest napisane że nie mogę założyć
sondy!!! Dlaczego tak jest??????
![]() -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
O ile wiem, mozliwosc zakladania sond
maja tylko moderatorzy...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
bo nie możesz, nie jesteś upoważniona
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
Ale dlaczego zwykli użytkownicy forum nie są
upoważnieni??
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedno z wytłumaczeń: co by oszczędzić
wszystkim nerwów... pobędziesz dłużej na forach dyskusyjnych - zrozumiesz
![]() ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Aniacoolerka |
![]()
|
Co za dyskryminacja
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napisz na PM propozycję takowej sondy, a my to rozpatrzymy.
![]() |
Aniacoolerka |
![]()
|
Gdzie mam napisać tą propozycję????
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
TU masz liste moderatorów.
wyslij do ktoregos wiadomosc prywatna, czyli PM - taki znaczek jest pod kazdym postem danego moderatora, wystarczy na niego nacisnac. XD -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
zapraszam do mnie =)
-------------------- ![]() yeah. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
pierwsze dwa nicki od góry mozesz pominąć. oni tylko sprzątają
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
hm... jak chodzi o moderatorów to alchemiczka i dracon sprzątają? No no no... hm.. chociaż może chodzi o Adminów? nie, na pewno nie, przecież Brenda napisała jasno 'moderatorzy'... =D
-------------------- ![]() yeah. |
Bozo |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: Psychiatryk w Poznaniu (pozdrowienia od Zielonych Krówek w różowych kaftanikach) ![]() |
loooodu dooolok ja tesh tego nie kapuje
jestem na forach różnych od 2 lat spotkałem 2 gdzie nie można zakładać sondy
(2 z 50) w jesteście ci drudzy wytłmaczcie czemu nie kcecie ??
-------------------- "..."
|
dementorek |
![]()
|
bo gdy byla taka mozliwosc, to kazdy temat
byl sonda, takie mamy tu realia
|
Bozo |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: Psychiatryk w Poznaniu (pozdrowienia od Zielonych Krówek w różowych kaftanikach) ![]() |
No niesh wam bedzie ale co za różnica czy sonda jest w temacie czy nie ma
-------------------- "..."
|
Merkury |
![]() ![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
A jest różnica... Przeczytałeś dokładnie post Dementorka? Zrozumiałeś go? Jak widać chyba nie... ![]() Chodzi o to, że jeżeli każdy mógłby założyć sondę, to po chwili wszystkie fora zostałyby zwalone sondami typu: "Jak ma na imię mój pies?", "Jak mam na drugie imie?", "Jaka książka wg Was jest najlepsza?" itp. Powstałby, za przeproszeniem, jeden wielki burdel. O tym chyba Bozo nie pomyślałeś, prawda? Pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
||
kasiulkaa^ |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Aniacoolerka- oni syyyscy Ci tu taka
scieeeme walą a Ty nys...
hehe sonda Ciem poprostu ne lubi i ne kce zebys Ty jom zalozyla... chamska sonda.. hehehe // nie obrazajac nikogo, ps.nieuswiadomionym oznajmian iz to byl zart ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:35 |