*CHYBA*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
*CHYBA*
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba - mogę Ci zaufać
Chyba - mam przyjaciela Chyba - nie ma miłości bez wzajemności Chyba - jest Bóg Chyba - jest mi lepiej nie pytaj jak Chyba - jestem grafomanką, bo piszę wiersze, a nie poezję :-P Chyba - nie będę dzisiaj mogła spać… Chyba nie ma nic na pewno w moim życiu i chyba właśnie dlatego jestem szczęśliwa...! Ja – szczęśliwa!!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
delbete |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.08.2003 ![]() |
To w sumie takie proste.. Nie ma nic
pewnego, więc jest dobrze. Żyjesz chwilą. Jednak wolę Cię w bardziej
skomplikowanych wierszach.. Może to źle, ale jakoś lepiej się czyta takie
Twoje psychodeliczne przemyślenia.... Ten wiersz nie jest zły ale nie jest
najlepszy.....
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Dużo niepewności, wrarzonej przez
"chyba"
![]() ![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten wierszyk jest taki zartobliwy i nie na
serio... przynajmniej ja mam takowe wrazenie...
Jesli takie bylo zalozenie, to swietnie... ogolnie chyba najslabszy Twoj wiersz, po rewelacyjnej 'Duszy'... Ale pisz dalej... chetnie poczytam nastepne Twoje wiersze... [i nie mow ze nie umiesz pisac... ![]() -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jakoś ten wiersz do mnie nie trafił. jak
muwila Zapendowska z idola, 'nie przeszedł mnie dreszcz'. no i
denerwują mnie te myślniki po 'chyba'. ogólnie dosyc słaby wiersz,
ale podtrzymuję zdanie pozostałych, poprzednie są o wiele lepsze.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:39 |