*Krew*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
*Krew*
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Na moich rękach krew – na
Twoich
naszych waszych na ich na jej jego Jesteśmy wolni bo zabiliśmy - niektórzy szybko impulsywnie intuicyjnie prawie bezboleśnie inni długo sadystycznie podcinając żyły krwawiąc razem z ofiarą Zabilibyśmy jeszcze raz bez namysłu może trochę inną metodą może bolałoby mniej może wcześniej nadeszłaby śmierć Jesteśmy wolni, bo zabiliśmy – i zabilibyśmy jeszcze raz bez wahania Zabić integralną część siebie - trudne wymagające odwagi heroizmu zadanie zabić strach – nie takie proste bardzo bolesne zabić kogoś kto z nami od kołyski jest kto nigdy nas nie opuścił kto zatruwa nasze sny kto próbuje nas pochłonąć komu co dzień i co noc patrzysz w czarną twarz i poddajesz się…bez walki poddajesz się… Więc zabij swój strach – zabij patrz mu w oczy nie daj się! Walcz! I zwyciężaj… -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziwne... Pierwsze wrazenie... Wydawało
mi się, że to o ludziach i o ich "okrucienstwie"... A potem... heh
![]() Cudnie, kotuś ![]() ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten wiersz ma bardzo ciekawy temat.
Interesujace wyrazenia...
Podoba mi sie, ale nie jestem zachwycona... na pewno stac Cie na wiecej i czekam z niecierpliwoscia na nastepne wiersze... ^^ -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Melisso, uwielbiam, jak ktoś mnie tak
motywuje
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mowie, ze wiersz mi sie nie podoba...
Temat jest przecudny... czuc, ze ten wiersz jest Twoj i tylko Twoj... to
bardzo dobrze..
Ale caly.. hmm... 'wystroj' wiersza troszke mnie razi... Ale to tylko moje odczucie. Dlatego jestem pewna, podkreslam, JESTEM PEWNA, ze napiszesz, moja droga cos tak cudownego, ze wszyscy z wrazenia padna na kolana ![]() pozdrawiam cieplutko Mell -------------------- |
delbete |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.08.2003 ![]() |
Taaakk... Czuć Ciebie w tym wierszu..
Powiem jedno walcz i zwyciężaj. Pisz więcej i jeszcze lepiej....
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:30 |