echo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
echo
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nadal sypiam w twej koszuli
czytuję wyznania usypiam się wspomnieniem błyszczących oczu do znudzenia wypatruję cię pośród gwiazd -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo ładnie...
Tylko wydaje mi sie, ze to jest taka mala czesc, wiekszej calosci... Mam takie dziwne wrazenie niezapelnionej przestrzeni... nie wiem jak to inaczej okreslic... Mimo wszystko bardzo gleboki wiersz, choc krociutki... Gratuluje... -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiess co.. kilka razy juz slyszalam ze
moje wiersze sa z deka za krotkie..
ale po prostu narazie nie zamierzam tego zmieniac bo wychodzi tak jakos samo.. wlasciwie moje wiersze moznaby polaczyc wszystkie w jedna calosc ale ja boje sie przesytu wole krotko i na temat.. zeby sie nie przejsc -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
a ja kocham takie krótkie wierszyki... to
największa sztuka pisać krótko, a zawierać w tym wiele
treści...
bardzo mi się ten podoba -- jest taki zgrabniutki, taki kochany... brawo =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Czuje, że ten wiersz jest bardzo
prawdziwy, o to w tym chodzi, gratuluje!
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ładny wiersz, ale mam to samo wrażenie co Mellisa. może dlatego, że wolę długie wiersze.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Vampirko, gratuluję... Skoro wolisz krótkie
wiersze pisać, to może oznaczać tylko jedno (oczywiście w świetle tego
wiersza) - jesteś mistrzem krótkiej formy. Ja cenię sobie bardzo, jeśli ktoś
potrafi w kilku słowach oddać uczucie, a jeszcze bardziej, jeśli to uczucie
jest mi znane i bliskie... A jest takie. Ja wciąż śpię na jego koszuli...
Powodzenia - i pisz jeszcze... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:24 |