balans
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
balans
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
niepewnym okiem zerkam
przez otwór w twoim sercu niepewną ręką badam twoje sny niepewnym głosem pytam o tamto spojrzenie i teraz jestem pewna że to byłeś ty... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Vampirko, Ty się tu marnujesz... Weź jakiś
tomik wydaj czy cóś... Po postu rewelka - co jeden to lepsiejszy...!
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
fantastyczny wiersz *_* krotki, tresciwy...
bardzo mi sie podoba... czekam na nastepne... ^^ -------------------- |
vampirka |
![]()
|
||
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dzieki bardzo ... hehe nie wiem co powiedziec =P to ze jak na tomik.. narazie jest, mysle.. napewno za mało chyba za słabo ale.. moze kiedys.. moze(: narazie skrupulatnie pisuję zeszyt pt. "Poezja" :) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:46 |