sekunda, dla wszystkich przyjaciol
z LSM..;*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
sekunda, dla wszystkich przyjaciol
z LSM..;*
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
świeży podmuch wiatru
przypomina mi parę chwytow gitarowych przy zgaszonym świetle wspólny śmiech i wyznań kilka do ogniska wzrok bez słów nasze łzy poezja tamtych dni... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Bardzo, przenikliwe i menancholijne. Co
prawda nie było mnie na LSM'emie
![]() Bardzo mi się podobało! ![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
prosty wiersz, a mimo tego tak duzo mozna z
niego wyczytac...
Wlasciwie wszystkie Twoje wiersze sa takie... Gratuluje serdecznie ^__^ -------------------- |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tez nie bylam na LSM, ale probuje
rodziców na moffic. Co do wiersza jest taki... "pełny" Duzo mozna
sie z niego dowiedziec. Piekne, melancholijne i interesujące. Ja gratuluje
rowniez
-------------------- |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
twoje wiersze sa bardzo wyrazne. a ten juz
zanadto- pozytywnie =).
|
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pięknie.
Dziękuuje. :* -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
jej.. to kilka zdan.. ale poplakalam sie..
bo przypomnialam sobie dokladnie to co opisalas w wierszu. ta ciemnosc,
smutek i radosc zarazem, Was wszystkich naookolo, smutne piosenki grane
przez kochanego psorka. jezu.. =(
a wiersz jak zwykle, smutny. a ten juz kompletnie.. pelen wspomnien. ale patrzac z innej strony.. to nie jest smutny. jest.. pelen wspomnien, choc zawatrych w kilku zdaniach. boze.. jest piekny. =( dzieki kasia. :* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz opisujący zdarzenie (zdarzenia)
bardzo dla Ciebie istotne, bardzo intymne, pomimo że dotyczące wielu innych
istnień...
To już moje ostatnie komentarze na HP - tym bardziej żadnych wierszy więcej... Znikam stąd... Będę tęsknić...! Vampi, przesyłaj mi od czasu do czasu na maila jakies wiersze swoje... Adresik znajdziesz jeszcze przez parę dni w moim profilu... Pozdrawiam was wszystkich baaaardzo...! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:32 |