wiersz dla Przyjaciółki, ktora
bedzie wiedziala ze to o niej..
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
wiersz dla Przyjaciółki, ktora
bedzie wiedziala ze to o niej..
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
daleki
głos
prosiłam o uśmiech dostalam serce zlało się z moim w jedną nutkę szczerą każda chwila każdy krok jest przy tobie szczęściem gdy byłam sama czułam twój oddech widziałam oczy lśniące od łez nie mam z kim pić kawy i moknąć boso na deszczu -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Hm...z leksza nie rozumiem tego wiersza,
ale przekazuje coś interesującego. Barkuje komuś kogoś. No coosz. Mam
nadziję ze to tylko woj wymysł. Piszesz bardzo tajemnicze wiersze. Bardzo
ładnie. Pa! Napisz jeszcze cos tajemniczego
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi sie podoba... bardzo podoba... nie jest
przewidywalny, a to dobrze ^^
Mam tylko takie dziwne wrazenie, ze wiersz nie ma zakonczenia... Ale to tylko moje zdanie... Mimo wszystko uwazam, ze ten wiersz (jak zreszta reszta Twoich) jest udany. Pozdrawiam -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heh.. na szczescie moja kochana
Przyjkaciolka nie jest wymyslem mojej chorej wyobrazni =P
tacy ludzie zdarzaja sie jeszcze czasem naprawde (: hm.. nie rozumiem czegos, ze wiersz ma czy nie ma zakonczenia.. to nie jest opowiadanie typu 'wstep-rozwiniecie-zakonczenie' wg mnie wiersz to najbardziej dowolna forma pisania.. i nie wiem tez co tu jest do rozumienia czy nie =P ale wiesz.. dobrze rozgryzlas "tak brakuje czlowieka.. nie, nie czlowieka - przyjaciela" -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
ktos bardzo madry keidys napisał
"nie mam z kim pić kawy i moknąć boso na deszczu " terasz czuje to wobec ciebie.. wiersz jest naprawde piekny... i taki.. wzryszający ;| |
vampirka |
![]()
|
ktos bardzo madry(;P) kiedys powiedzial
'kieruj sie zawsze glosem serca' .. moze o tym tez musze napisac wiersz zeby to trafiło w Twoj czuly punkt.. ? ech kochanie -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Czytając Twój wiersz pomyślałm o mojej
najdroższej przyjaciółce. Właśnie w oparciu o taką przyjaźń jak nasza
powstało stwierdzenie, że: "Przyjaźń to jedna dusza w dwóch
ciałach"... Uświadomiłam sobie, że nigdy nie napisałam nic dla niej -
bo za bardzo skupiałam się na moim bólu i moich uczucia ch żywionych także
do niej... Dziękuję za ten wiersz i za pokazanie własciwej drogi...
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Twoja przyjaciółka musi być teraz bardzo
szczęśliwa... bo to była naprawdę piękny wiersz
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
anna_maria |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
a jakze... jestem i to jestem tak szczesliwa jak szczesliwe sa p******* muchomory podczas mokniecia w deszczu boso....... jeszcze raz dzienkuje.. cailith.... mozesz mi zazdrosic takiej przyjaicółki ![]() |
||
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybym się dowiedział, że ktoś napisał coś
takiego na mój temat to wyłbym ze szczęścia.
Prawdziwa przyjaźń to jednak bardzo rzadkie zjawisko, że tak powiem. Pięknie. |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poezja jest dowolna forma, ale wiersz nie moze sie urwac w kulminacyjnym momencie... Nie mowie, ze tak jest u Ciebie, ale mysle, ze trzeba na koniec jakos zlagodzic emocje, ktorych przeciez w calym wierszu nagromadzilo sie mnustwo... Poezje przyrownuje do improwizacji. Mimo dowolnej formy ma swoje zasady, ktorych sie trzeba trzymac... Wiersz o naprawde glebokim przeslaniu... wiedze, ze jestes naprawde bardzo szczesliwa, zyjac w takiej owocnej przyjazni... Naprawde piekny wiersz... Masz talent dziewczyno... rozwijaj go... gratuluje... -------------------- |
||
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Anno Mario, nie zazdroszczę Ci
przyjaciółki, tylko zazdroszczę jej talentu poetyckiego - zapewne macie
dzięki temu większą głębię uczuć i łatwiej wam rozwiązać drobne
nieporozumienia...
Ja nie mam tak dobrze... Nie umiem powiedzieć, co mnie boli, męczę się z tym, ale nie powinnam się na tym skupiać - nie to jest najważniejsze... Najważniejasz jest ONA - mój przyjaciel najdroższy i jedyny, i to, co ona czuje... Jeszcze raz dziękuję Ci, Vampirko, za pokazanie właściwej drogi... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
agniesha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
..........
Jezu, czemu ja tak nie umiem pisac? No czemu moje wiersze sa takie marne? Vampi, ile przydzialow talentow dostalas porzy narodzinach? bardzo mi sie podoba. naprawde. -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
loonatyk |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
zgadzam się w 100% z Draco, też bym się popłakał -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
od przeczytania tematu wiedzialam ze to dla
anomali ;D
a wiersz. piekny. smutny. prawdziwy.. jak zreszta kazdy twoj wiersz. :* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:52 |