INFEMO, dla tych, którzy potrafią
kochać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
INFEMO, dla tych, którzy potrafią
kochać
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
To kawałek tego co stworzyłam całkiem
niedawno...
![]() CzARNE SKRZYDŁA PO szarej stronie mojej duszy egzystencja wygląda zupełnie inaczej... Nieskończone możew myśli - którym tonę co dnia... Czy podasz mi pomocną dłoń?! Umieram... Zapadam w wieczny sen. czuję ukojenie, a zarazem pustkę Dlaczego pozwoliłeś mi umrzeć?! Dlaczego zadałeś zabujczy cios?! - swoją obojętnoscią... Odpowiedz...- zanim odejdę... TAM gdzie TYM DOBRYM wyrastają skrzydła INFEMO Smutek pogrąża mnie, tak buduję kaplicę tę... Mój krzyż, który dzwigam co dnia, niszczy mą wrażliwoś tak... Gdy wiara przestaje istnieć, nie posiadam już nic. Zamykiam się w świecie mym, tak, by niewidział nikt Łzy płuną niczym stumienie, już chyba niczego nie zmienię. Nic nie jest prawdą, chdż koniec już nadchodzi... Nic lepszego tu się już nie narodzi... CZEKAJĄC NA ZAPOMNIENIE Cisza... zbieram resztki moich snów TYch, gdzie czuje euforję tą, gdzie mogę uodwrócić passę złą. Myśli moich kres - to tak jak ŚMNIERĆ Nagła i niespodziewana... STRACH- odczuwam go, gdy kończy się sen, gdy budzę się i próbuję zbudować lepszy dzień. Ten mrok pochłania mnie całą, tak oczywistą i niedoskonałą... WSTYD- który towarzyszy mi zapewne do ostatnich dni... ZABIJ MNIE! W zwierciadle przeznaczenia oglądam resztki moich dni... Los jak zawsze ze mnie kpi. Nic nie układa się - tak wygląda każdy mój dzień Zabij mnie! Proszę... Jeśli chcesz bym zaznała szczęścia chodź trochę Zabij mnie! Jeśli wisz co teraz czuję Zabij mnie! Tylko to przecierz umiesz. Otwierając powieki zwalczam szarość dnia. Tylko to juz chyba mam ... -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo ladne wiersze... Takie
prawdziwe...
Lubie takie. Najbardziej podoba mi sie "czekajac na zapomnienie". Mam wrazenie, ze jest taki... emocjonujacy... "czarne skrzydla" tez jest uroczy... Tylko jedno mnie urazilo... "Dlaczego zadałeś zabujczy cios?!" <-- zabójczy, pisze sie przez 'ó' Ale co do kompozycji wiersza nic nie mam... Gratuluje... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Dobre wiersz, bo prawdziwe. Podobają mi
się, trafiają do mnie, mają ogromny ładunek emocjonalny... Pisz jeszcze, ale
pracuj nad warstwą językową - eff, i te błędy ortograficzne...
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Ile ja razy, mój późniaczq, mam Ci mówić
o o r t o g r a f i i?? Chyba strzelę sobie w łeb! (pamiętasz, kto to
mówił?
![]() A wiersze... Naprawdę są wspaniałe. Mroczne... Duchowe... I wyrażają Ciebie, a to jest najważniejsze... Ten ładunek emocji niemal czuję, gdy rozmawiamy ze sobą. I cieszę się, że wyraziłaś go w Twoich wierszach... -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dwa pierwsze są najlepsze,
zrobily na mnie największe wrażenie. jak już wspomniała Dzwoneczek, jest w nich duzo emocji, maja w sobie cos, co sprawia, że zapadają w pamięć. pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:21 |