Że tak się zapytam..., czy są
przewidziane...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Że tak się zapytam..., czy są
przewidziane...
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Czy dałoby się zrobić, tzn zaaranżowac
spotkanie użytkowników tego forum??
Może udałoby się zrobić spotkanie grupy dyskusyjnej?? Tzn, wiem, że będzie ciężko zebrac do kupy wszytskich w jedym miejscu, że będzie dużo narzekań, że się nie uda.... ale gdyby tak użytkownicy z konkrenych miast i miejscowości w ich pobliżu spotkali się, może byłoby fajnie. jest prawie 900 uzytkowników. No, ludzie pomyślcie o tym... szczególnie zwracam się do adminów. Pozdrawiam -------------------- ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
syriusz...
Spotkanie uzytkownikow tego forum z pewnoscia nastepuje na akzdym lsm gdyz duza ilosc osob to ludzie z tego forumn. Spotkania forumowizow sa urzadzane w konkretnych miastach. Wiem ze napewno spotykaja sie ludzie z Gdanska i Warszawy. Ilosc 900 uzytkownikow to jednak nic nie mwoaica liczba gdyz 3/4 z nich po rpostu napisala 1 posta lub wcale. co do spotkan to wbij sie na jakis zlot lsmowiczow lub czarodziejiow jaki byl 1 czerwca....jest kilka osob z forum. Pozdro -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ok, niech bedzei, robimy zlot, jeśli
załatwisz termin i miejsce dla 900 osób... no.. powiedzmy 300, które siedzą
na forum.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aaa, i ja poprosze załatwienie zgody
rodziców i dowóz na miejsce spotkania
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Taa popieram powyzszy post, przekonaj
rodzica kazdego z forumowiczow, a bedzie okej
![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
no tak... jestej już tak stary, ze o tym
zapomniałem
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, chyba że spotkanie zorganizujesz w
Kielcach, to nie ma [u mnie] problemu XP
Dementi-Staruszek? ;D Dziadziunio Forum? j/k ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę, że do takiego zlotu kiedyś
dojdzie, ale chyba dopiero gdy się nieźle zestarzejemy...
Nie chodzi mi o to, że ktoś tam z osobna mając choćby i 12 lat może jechać choćby i na drugi koniec Polski i się z kimś spotkać. Chodzi raczej o to, żeby kiedyś gdy ludziska z forum będą zarabiać własne pieniądze kwestie organizacyjne nie będą problemem. Słyszałem o tego typu zjazdach. Jakś grupa ludzi z netu spotkała się w relu dopiero po 7 latach a poznali się gdy mieli po 13-14 lat. Co jak co ale w tej chwili to tak łatwo nie wypali... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niektóre fora organizacyjne, bądź czaty
organizują sobie takie spotkania. Wyjeżdżają na kilka dni np. do domku na
mazurach, spędzają ze sobą czas, bawią się.. To jest dopiero zlot z
prawdziwego zdarzenia.
A co do naszego spotkania.. Wątpie, czy kiedykolwiek uda nam się coś takiego zrobić. Za duże odległości, zbyt młody wiek większości [w tej kwestii akurat rozumiem niektórych rodziców, nie puszczą tak daleko, bo się boją, normalne]. A za kilka lat.. Pewnie też nie. Stara kadra się znudzi, odejdzie, przyjdą nowi, młodzi.. I znowu będzie tak samo. No, przynajmniej tak się zapowiada. ;-) Ale mniejsze spotkania to całkiem fajna rzecz. Zdążyłem już poznać kilkoro ludzi z forum i co jeden to lepszy. :-) |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie koniecznie stara kadra aż tak się
wykrusza. W pierwszej dziesiątce najaktywniejszych są raczej osoby ze sporym
stażem.
Jesteśmy starsi i tyle. Pare osób siedzi w tym już od 3 lat. Wszyscy się niespotakmy nigdy, ale w mniejszym gronie to jest jak najbardziej realne. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
A kto wie, Hagrid, kto wie ^^ - może
kiedyś, kiedyś...
![]() Natomiast - gdzieś kiedyś była lista miast, w których mieszkają Forumowicze - przynajmniej miastami/miejscowościami można się spotykać. Może Wawa jest i olbrzymia, ale i warszawiacy mogliby się kiedyś spotkać - na ten przykład pod Kolumną Zygmunta ![]() A co do wykruszenia się - pare osób się wykruszy, a pare nie... Dużo zależy od czasu i od tego, czy jeszcze będziemy chcieli się tym zajmować. Nie wiem, jak to będzie za jakiś czas, ale na przykład ja nie widzę siebie, żebym miał w jakiejś przewidywalnej przyszłości kończyć moją przygodę z forami ![]() No i "starzy użytkownicy" są przyzwyczajeni do czegoś takiego jak forum - nie mają oporów przed pisaniem postów, czy zakładaniem tematów, a natomiast, przynajmniej trochę, wystrzegają się bezsensu - i to jest to, co mi się podoba. My, i nasze dzieła, dorastamy razem ^^ - czyli teoretycznie może nie być momentu, w którym nam się znudzą ![]() Dobra, zmykam spać, bo zaczynam filozofować ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Lilly |
![]()
|
Ikar, ta lista nadal jest i ona była
robiona chyba z myślą o tym, żeby zobaczyć kogo można spotkać w swym mieście
=)
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
W moich okolicach najlepiej byłoby się
wybrać do Gdańska.
Mieszkają tam- Nadya, Hefaj, Empire i Mycha. A to już bardzo wiele. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Nie tylko oni Hagrid...
![]() ![]() Ale co do spotkania, to jak na mój gust jest raczej niemożliwe (przynajmniej narazie) ![]() Większość z Forumowiczów, tak mi się zdaje, mają mniej niż szesnaście lat, a ich rodzice (w tym i moi) nie puściliby ich np. do Kielc albo w tamte okolice... Popieram myśl, żeby organizować spotkania Forumowiczów w ich miastach... ![]() A jeżeli chodzi o listę, to może mi ktoś dać do niej link? ![]() Z góry dzięki i pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Hagrid |
![]()
|
http://www.harrypotter.org.pl/board/index....?showtopic=19
92 -Tutaj jest spis.
Szanse są ale forum musi pożyć jeszcze dobre pare lat a wtedy bariera wieku straci znaczenie... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja poznałam już całkiem sporo osób
=)
w waw-ie: marzec, czerwiec, sierpień, kino grunwald, fort piątek, galeria mokotów i lodowisko. w gniewie: LSM, chyba nie trzeba tłumaczyć ;D w krakowie: pod pomnikiem mickiewicza wśród gołębi i kolegów coponiektórych z klasy ;D w poznaniu: a właściwie puszczykowie przez większą większość czasu =P 'sensacyjnie'. no i przecież, organizowaliśmy już mniejsze zloty. głównie lsm-owe, ale jesli ktoś kto nie był akurat mógł, to też się pojawiał. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
dara |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 10.04.2003 ![]() |
Hagrit wiem ze mnie neiznasz ale ak mogłes o mnie zapomnieć ja tesz jestem z gdańska i jeszcze Hefaj of Grifindor,Empire,Kubik,Mellisa,Myśka,Nadya i Szara Elfka wić to jusz sporo -------------------- dziwne jakie to dziwne to sie niemogło zdarzyć ale sie zdarzyło
trudno miłość jest jak żmija-męczy,dusi i zabija |
||
Hagrid |
![]()
|
No to powiedz mi w takim razie kiedy macie
ferie zimowe, może jak bęcdzie pasować to wpadnę, w końcu będę wtedy miał
już tylko 3 tygodnie do osiemnastych urodzin.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No nie ładnie tak bezemnie uzgadniac
szczegóły wyjazdu...
proszę: 16 - 28 luty 2004 r. Gdzie? Kiedy? i kto płaci rachunek??? ![]() -------------------- ...
|
Hagrid |
![]()
|
Ekstra! Też mam ferie w drugiej połowie
lutego. Mogę wpaść do Gdańska, kto ma jeszcze wtedy wolne?
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
na ja niestety ferie mam od 1.02 i ze
szczecina jestem wiec bylby problem. ale chcialabym was poznac
![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja bym wpadła do Gdanska.. ale mam ferie w styczniu.. no ale sie postaram;>
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:33 |