~zapach nocy~, czyli tzw
'wena' mnie nie opuszcza;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
~zapach nocy~, czyli tzw
'wena' mnie nie opuszcza;P
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
przy dźwiękach zdartej
piosenki i blasku świec znajomym przyjaźnię się ze łzami z nudów wącham to czego nie ma udaję jej głos aksamitny płaczę razem z wiolonczelą jak wtedy skulona na ziemi pod smutnym okiem mroku i ręką przyjaciół -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Efff... Wspomnienia...
To jest dobre - i Ty o tym wiesz...! Prawdziwość zawsze jest tak melancholijnie nadziejna... Powtórzę się - ja śpię w jego koszuli, Ty czujesz jego zapach... Niech Ci będzie nadziejnie i skrzydlato - bo świat jest piękny...! Nie ważne, że nie zawsze dobry, że często bolesny - piękny jest i tak...! "Show me heaven" - to właśnie robisz... Wyzwalasz moje wspomnienia - niekoniecznie te dobre, ale wiecznie i niezmiennie prawdziwe i ubogacające mnie... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
świetny wiersz. gdy sie go czyta to czuje
się coś hmmm... nie wiem jak to opiasać.
mam nadzieję, że zamieści tu jeszcze nie jeden swój wiersz. pozdrawiam i życzę weny -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nom, przymierzam sie jeszcze do jednego
czxy dwoch..(:
no ale jak narazie chyba tez nie mozesz narzekac na ilosc moich wierszy tu ;P (chyba ze na ich nadmiar^^) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no fakt, zwłaszcza, że większość jest na
prawdę dobra ^^. tyle, ze ostatnio jakoś tu malo nowych wierszy
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
*_*
Nie mam slow.... [z podziwu] Pozwol, ze nie skomentuje, tylko przeczytam go jeszcze raz... Nie potrafie opisac czegos tak pieknego... to jest cudne... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:37 |