Motor Syriusza i Latający Hagrid.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Motor Syriusza i Latający Hagrid.
Hermiona123 |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Las Braitów ukryty przed oczyma śmiertelnych ![]() |
Powróciłam, ale ponieważ nie było mnie od
tak dawna to jest to dla mnie jak pierwsze przybycie a więc i topic podobny
do tego pierwszego.
Jak myślicie co zrobił Hagrid z motorem Syriusza? Zdążył go oddać zanim go złapali, oddał ministerstwu? Zadaje to samo pytanie ponieważ ludzie się zmienili klimat się zmienił. A teraz drugie pytanie: Jak Hagrid "przyleciał" na wyspę na której tymczasowo znajdowali się Dursleyowie i Harry (1 tom)? Przeteleportować się nie mógł bo z Hogwartu się nie da pozatym wątpie żeby miał pozwolenie, gdyby przyleciał na miotle to gdzie by ją schował? Ps. Nie będę tu często, pozatym zauważyłam, że RPG'i padły, czy gdybym stworzyła nowego dokładnie tak samo zaczynającego się jak ten pierwszy (przypominam że też mój) i dała dokładne zasady których trzeba się pilnować, czy też by padł? -------------------- QUOTE Co ma być to będzie a jak już będzie to jakoś sobie damy z tym radę <- Hagrid {moje motto życioweBack or not Back? :P Wrócić czy nie wrócić? oto jest pytanie.... I'm like Crais. Insane too. But not this kind of insanity. Farscape < najlepszy SF wszechczasów :D |