2 dzieła w jednym topicu ;D, czyli
to co rzadko mi sie zdarza^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
2 dzieła w jednym topicu ;D, czyli
to co rzadko mi sie zdarza^^
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zwolennicy długoch form znów bedą
niezadowoleni
;D i poza tym.. nie lubie dawac 2ch weirszy wjednym temacie.. bo nie chce zeby je porównywano "ten jest lepszy, tamten troche nie tak.. ten mi sie bardziej podoba niz tamten" bo kazdy wirersz jest zupelnie innny (: ale ne bede tak naraz zakladac dwoch topiocow bo pomyslicie ze nabijam posty ;P =D wytrwale wiem że nie czytasz nie myślisz nie czekasz nie piszesz do mnie listów niewysłanych nie płaczesz nie prosisz o włosów kilka w kopercie wyznanie to tylko szept intymny szept niepowiedziany to tylko płacz donośny płacz nieusłyszany to tylko wzrok znaczący wzrok niedostrzegany to tylko list ostatni list w starej szufladzie skrzętnie chowany... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Fleur.13 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 09.07.2003 ![]() |
Pierwszy wiersz podoba mi się
bardzo...Właściwie 2 też...
Powodzenia więc w dalszym tworzeniu ![]() -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Obydwa wiersze są pienkne. Gdybym ja umiała tak genialnie pisać...
Powodzenia w dalszym tworzeniu.
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
sliczne...
W Twoich wierszach wyczuwam Ciebie... I siebie tez... to bardzo dobrze ^^ Bardziej podoba mi sie jednak drugi wiersz... lepiej trafia do mnie... -------------------- |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Piekne^^..
Na prawde są ładne. Wyczówam coś...takie...hm...specyficznego ![]() Dałas cos z siebie. Drugi wiersz mi sie troce bardziej podobał, ale ją świetne ![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
"Wyznanie" - tak
żyję...
"Wytrwale" - dlatego żyję jak w "Wyznaniu" Pozdrówka...! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Twoje wiersze mówią same za siebie,
potrafisz dzięki przenośniom pokazać swoje uczucia i myśli. Masz u mnie
stałego czytelnika.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:12 |