Wiersz, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiersz, .
Fleur.13 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 09.07.2003 ![]() |
Jeden kwiat. Drugi. Trzeci.
Niewinne jak słodkie dzieciaczki! Cieniutkie płatki, gładziutkie, tylko żyłki odznaczają się lekką wypukłością. Zrywam je, biorę do ręki. Leciutkie, pachnące, miłe. Lekko się uśmiecham - gdzie były, gdy śnieg pokrywał ogród? Gdzieś z tyłu głowy, nagle Okropna myśl mnie uderza. Padają zmięte, zerwane kwiaty... Niedługo urodzą się MOJE trojaczki. -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ladny, troszke smieszny... ^^
Nie zachwycil mnie, ale ciekawie sie czyta ^__^ pozdrawiam -------------------- |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Takie, takie...nijakie i nie zrozumialam
ostatniego wersa
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Słaby... Nie tego szukam, ale pisz jeszcze
- wydaje mi się, że talent to Ty masz, tylko Ci ktoś kiedyś do główki
nawkładał, że tyylko opracowane teksty są dobre. Powodzenia
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:39 |