Moja głupiutka rymowanka czyli
"Potter", Z serii Piosenek Klanu Ślizgońskiego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moja głupiutka rymowanka czyli
"Potter", Z serii Piosenek Klanu Ślizgońskiego
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Od razu mówię, że fani postaci o wdzięcznym
imieniu i nazwisku Harry Potter nie powinni czytać tych wierszy co będą na
tym temacie. Chyba, że mają poczucie humoru
![]() Jak narazie tylko jeden, może dzisiaj coś sklecę jeszcze to umieszczę. "Potter" O Ślizgoński ludzie! Czy wiecie, że w pewnej budzie Zwaną Privet Driva cztery Nie mieszka żaden Ksawery Tylko osób czworo Jedna chodzi w największym rozmiarze spodni moro Druga pracuje w fabryce świderek Trzecia kocha plotki i żółty serek A czwarta trzyma miotłę i froter I zgadnijcie kto to? - Harry Potter. Kształci się na garncarza I kiedy okazja się nadarza Włóczy się po okolicy Gdzie kiedyś może zawędruje? Może do dziczy? No komentujcie - ja nie spodziewam się pochwalnych opini bo trzeba przyznać wierszyk nie jest zbytnio piękny ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe, ciekawe....
Ten wierszyk jest taki nie na serio, smieszniutki, ale to bylo Twoje zalozenie ^__^ milo sie czyta, ale mam wrazenie, ze jest troszke na sile... napisz jeszcze jakis to porownamy ![]() prosze o nastepny... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, mocne
![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niby banalne, ale jednak na swój sposób
ciekawe. Brawo. :]
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:38 |