Obowiązki moderatora, czysta
ciekawość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obowiązki moderatora, czysta
ciekawość
Zdzihó |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Jeśli taki topic już był, to go
skasujcie. Chciałem się zapytać, jakie obowiązki ma moderator?. Co on musi
robić?
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
myśle, ze skoro nim nie jesteś, to nie
jest Ci to potrzebne. Takie rzeczy omawiam w prywatnym miejscu z osobami
zainteresowanymi.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zadaniem moderatora jest czynienie swojej
powinności. Ot, co.
![]() |
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak dla mnie to czepianie się wszystkiego co niezgodne z regulaminem ;P
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Warto by zmodyfikować to twierdzenie na-
"Wszelkie czynności zmierzające do przestrzegania regulaminu i klimatu
forum". Ale nie od dziś wiadomo, że najlepsza technika to kij i
marchewka...
Przez samo ruganie, efektu zbyt wielkiego nie będzie....ot najwyżej taki, że ktoś się wyniesie z forum. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a jak moderator jakiś odejdzie (np.
stwierdzi że jest juz zastary na takie rzeczy) toco wtedy robicie?
-------------------- |
ikar |
![]()
|
||
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy to była aluzja do mnie? :> ![]() ![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
||
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam nadzieję, że nie odejdziesz zbyt
szybko? Jesteś jednym z najmilszych modów, jakich znam
![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdyby tutaj wiek decydował...to ja tuż po
Ikarze byłbym pierwszy do odstrzału...
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Pewien?
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tak wszyscy dobrze wiedzą, że szefowstwo
już dawno chce się pozbyć MNIE.
![]() |
Hagrid |
![]()
|
Dementi...tylko pare miesięcy później Twoja kolej...
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Mówicie, że dyrekcja wybiera nowyego
jeżeli ktoś się wykruszy ,tak?
![]() A na jakiej zasadzie jest wybierany nowy moderator? ![]() Wiem, że nie powinno mnie to interesować, ale jednak upierdliwy jestem ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Hagrid |
![]()
|
Mówiąc szczerze, decyduje punkt widznia
Pana Ciemności- Dementorka^^
Kto powiedział, że zawsze demokracja musi panować?( Rodzi tylko zbędne spory ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Czyli chcesz powiedzieć, że to nie jest na
zasadzie "ten sie dobrze sprawuje..." itp.
Tylko na tak zwane widzi mi się? ![]() hmmmm... Nie zbyt demokratyczne... ale w końcu na forum nie ma demokracji, nie? ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Merkury: 29.11.2003 12:23 -------------------- "Czarny Pan powrócił,
Hagrid |
![]()
|
Przecież jeśli ktoś nabija i pisze głupstwa
to i tak nie ma żadnych szans na moda.
|
Merkury |
![]()
|
Skoro mówisz, że metodą na mody jest
chybił trafił to czemu moda na poezji dostała Mellisa, a nie ktoś kto jest
od nie dłużej i się już zasłużył na forum?
![]() Jeśli mnie pamięć nie myli to Mellisa jest tutaj od najwyżej 2 miesięcy z hakiem, a ktoś inny z poezji od początku (np.) ![]() Więc jaka tu jest sprawiedliwość? ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh... Merkury...
male sprostowanie... jestem na tym forum od 5 miesiecy, wiec prosze o nie pisanie bzdur i wczesniejsze sprawdzanie watpliwych informacji... (zazdrość?) pozdrawiam serdecznie -------------------- |
Merkury |
![]()
|
Zazdrość?! Chyba kpisz... Modem na
poezji na pewno nie chciałbym być...
![]() Po pierwsze, nie przepadam za poematami itp., a po drugie żadko tam wchodze... Więc jeżeli łaska nie wypisuj, że zazdroszcze Ci moda... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
Draco |
![]()
|
||
Zawsze trzeba zaryzykować. Mellisa jest bardzo dobrym moderatorem i z czystym sumieniem mogę przyznać, że to ja wybrałem ją na to stanowisko. Nie żałuję. Zresztą, jaka sprawiedliwość? Takie sfromułowanie nie istnieje jeśli chodzi o wybieranie nowych moderatorów. Liczy się to 'coś'. |
||
Merkury |
![]()
|
Dobra... Przepraszam... Wymsknęło mi
się... Tylko nie myślcie, że wariat ze mnie...
![]() ![]() Zwracam honor, Melliso -------------------- "Czarny Pan powrócił,
Hagrid |
![]()
|
Ja nie twierdziłem, że wyboru na moda
dokonuje się na chybił trafił. Po prostu nie ma tutaj żadnych kryteriów
typu- liczba postów, "staż" na forum itp....
Draco został modem o ile mnie pamięć nie myli już po paru dniach^^ Niezależnie od tego nie ma na forum podziałów na lepszych i gorszych i nie ma co tutaj wybrzydzać. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
dementorek |
![]()
|
draco przeszedl chrzest bojowy
![]() co do wybierania moderatorow, to rzeczywiscie decyduje o tym ja, lecz zazwyczaj nie sam. Najczesciej zdaje sie na opinie innych moderatowow - osob, ktore sa na forum codziennie, bo ze smutkiem stwierdzam, ze do takich nie naleze. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Hagrid |
![]()
|
Istnieje chyba taka zasada( na jednym forum
jest ona "oficjalna")
Na moda nikt nie może zgłaszać się sam, ktoś niezależny musi go wytypować... Ja zostałem modem gdy Melandra powiedziała, że nadawałbym się na moda. Różnie bywa, ale tak jakby co Merkury- Nie wchodź w szczegóły by nie sprawiać wrażenia, że tak naprawdę sam chciałbyś być modkiem ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Merkury |
![]()
|
Nie... Osobiście nie chciał bym być
modkiem...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz się jeszcze do tego nie nadaje... ![]() No wiecie, szczeniak ze mnie itp. ![]() Pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |