Obowiązki moderatora, czysta
ciekawość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obowiązki moderatora, czysta
ciekawość
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm. W twoim przypadku, trzeba mierzyć
poziom liczbą uśmieszków. Na razie 1 przypada na zdanie...Jak spadnie do
jednego na post to już pierwszy test przejdziesz
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Merkury |
![]() ![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Czyli to źle jak wstawiam zbyt wiele buziek? Ups... Taki mam nałóg, ale jeżeli to źle to postaram się z nim zerwać... ![]() Pozdrawiam gorąco -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
||
Dudleyek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Dekapolis, Zawód: odcinacz łbów durnych goblinów, KRASNOLUD ![]() |
Ojjj ja byłbym najgorszy, kasowanie
tematów, postów, zerowanie lkiczników, zminiejszanie statusów, włamywanie
sie na PM, ochrznianie kogo sie da. Pewnie skasujecie ten post ale to mi nie
szkodzi, Draco który mod jest najwredniejszy kogo mam sie bać, Draco czy
Dementorek
-------------------- Moja prawdziwa ksywa brzmi BRUENOR
"Królem jest człowiek o silnym charakterze i zdrowym osądzie, który świeci swym własnym przykładem i naprawde troszczy sie o swój lud (...) Nie zaś brutal, który włada po prostu dlatego, że jest najsilniejszy." Drizzt Do'Urden |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oczywiście, że ja.
Zresztą, skomentuje to. 1) Kasowanie postów i tematów - rzecz chyba normalna, prawda? Bez takiej opcji na forum panowałby burdel. Jeszcze kiedyś nam podziękujecie.. ;-) 2) Zerowanie liczników - nie chcę nie mówić, ale czuję w kościach, że i Ciebie to czeka. No wybacz, ale nabijasz posty. Bezczelnie. I do tego ledwo piszesz po polsku. 3) Zmniejszanie statusów (?) - statusu zmniejszyć się nie da. Co najwyżej zmienić. 4) Włamywanie się na PM - że co? Nie mamy takich uprawnień. 5) Ochrzanianie - powiedziałbym inaczej - upominanie. I w tym momencie upominam Ciebie drogi Dudleyku. Pisz po polsku, przestań płodzić tak szybko posty, przystopuj. |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Och! Draco jakiż Ty groźny. Zaraz
zaczne sie bac
![]() ![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przed momentem skasowałem temat dziewczyny
o nicku "Alisia". Był umieszczony na Fan Fiction (brawa za
inteligencję), w treści było coś o mnie, że jestem groźny, zły itp. (o, w
tym momencie aplauz). Nie ma to jak dobra opinia. Ale przynajmniej wiem, że
plotki tego typu roznosi niejaka "dara". No, ale trudno.
Przynajmniej będę sławny. ;-)
|
dementorek |
![]()
|
||
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
draco.. hmm kto nie ma ten nie ma ![]() ale gdybys sie postaral, to znalazlbys to ![]() ach, jeszcze jedno, mam udowodnic kto grozniejszy? ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
||
Merkury |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Ej Dudleyek. Tutaj nie ma się czego bać,
o ile przestrzegasz regulaminiu. A co do spraw regulaminiu, to przydałby się
taki temat z wypisanymi rzeczami, których nie wolno nam robić
![]() Np. Punkt Pierwszy - Admin i Mod ma zawsze rację! Punkt Drugi - Jeżeli uważasz, że Admin/Mod nie ma racji, patrz Punkt Pierwszy. ![]() A jeżeli chodzi o to kogo masz się bardziej bać to podejrzewam, że obu tak samo. Co prawda, Draco nie da Ci bana, ale jak zagada odpowiednio z Dementim to możesz się go spodziewać. Ale jak już mówiłem na samym początku, nie masz się czego bać jeżeli przestrzegasz zasad ustalonych przez Dementiego. Pozdrawiam P.S. Ja się nie boje nikogo i niczego! ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto by pomyślał, że Draco będzie
"groźniejszy' do Wielkiego Dementiego z Dementorkowa...XD
A tak po prawdzie- Każdy teamt zostanie kiedyś wykasowany, od tego właściwie nie ma wyjątków( poza paroma organiazcyjnymi). Tu się nie ma czego bać, gdy się trzyma poziom to nikt się nie przyczepi. Moderatorów jest dużo i jeśli się pisze byle co to i tak posty polecą. Bo naprawdę łatwo jest teraz kasowaać posty tylko wybrane zamiast całych tematów. Pamiętam jak kiedyś z jednego topicu wywaliłem kilkanaście postów jednego gostka. Rozumiem osoby nowe że chcą mieć jako taki status( tak to już zazwyczaj jest). Ale nabijajacze i tak są szybko "obcinani" i to na forum widać nawet jeśli nie zeruje im się licznika. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:47 |