Piąty Wiersz dla tej samej osoby
;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piąty Wiersz dla tej samej osoby
;)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
modlitwa
dumny bożek mego serca nie pozwala na wytchnienie nieświadomie i wbrew sobie usłyszał błaganie przyszłam tylko po twój uśmiech stary po ten skrawek mego serca który mi zabrałeś proszę daj mi osobiście jeszcze jeden promyk Nadziei -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Specjalnie dla Ciebie
wróciłam...
![]() Powiem Ci tylko, że ja nie wróciłam po ten kawałek serca, który mi zabrał... Jak zawsze prze-cu-dow-nie...! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
kasia... ty nie zaslugujesz na jeden
promyk, ale na całe słonce....
piekne.. ale smutne.. jej, jak ja nie lubie, jak sie tak smucisz=( -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale w tym smutku jest taka piekna
glebia...
Wlasnie tez smutek, ta zaduma najbardziej mi sie w Twoich wierszach podoba... Odnajduje w nich taki spokoj... Bardzo ladnie... gratuluje -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jak już gdzies pisałam potrafisz w krótkim
wierszu ukrywać głębię. (dlaczego mi to nie wychodzi?) gratulacje
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:17 |