zamknięte drzwi (szósty! ;))
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
zamknięte drzwi (szósty! ;))
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zamknięte drzwi
uciec od wspomnień lecz wszędzie nasze wieczory... uciec od marzeń lecz wszędzie poranki co miały być nasze... uciec od bólu lecz wszędzie krwawiące rany... uciec od ciebie lecz we mnie więcej ciebie niż mnie samej... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
I znów czuję z Tobą...
Nie ma już mnie we mnie - jest tylko on, moje uczucie... Błagam o jeszcze - pomagasz mi zapomnieć... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja naprawdę wymiękam przy Twoich
wierszach.
Już nawet boję się ich komentować. Co bym nie napisał to i tak zabrzmi to głupio, banalnie. |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
jak czytam twoje wiersze to mam czasami
ochote uciec z domu na jakas wezludna wyspe. czuj sie winna jak w koncu
uciekne =>.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
poprostu rewelacyjnie *_*
tez wiersz mnie tak zauroczyl, ze nie mam slow... genialnie. Ten wiersz najbardziej przypadl mi do gustu... pozdrawiam serdecznie ^^ -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiersz niby krótki, ale jego treść... na
pradę świetnie Ci wyszło
'uciec od ciebie lecz we mnie więcej ciebie niz mnie samej' te wersy są najlepsze, najbardziej mnie poruszyły, zmusiły do refleksji. -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:16 |