ukryte historie, ostatni???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
ukryte historie, ostatni???
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ukryte historie
zamknięta w jasnym świetle nocnej lampki kuleczka miłości zatacza coraz węższe kręgi w końcu ucichnie zatrzyma się i spadnie ze stołu ostro definitywnie chowając przeszłość przed wścibskim okiem beztroskiego jutra -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Podoba...mi sie ten wiersz...jest taki...hm..prawdziwy..
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
jejku... widze, ze forumowi poeci staja sie
coraz lepsi...
A co do wiersza, genialny temat, genialne zwroty, genialne stwierdzenia... poprostu genialny wiersz... *_* Jestem zauroczona, nie umiem nic wiecej powiedziec... gratuluje tak wspanialej liryki... -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
*_*
Efff... Tylko utwierdzam się w swoim przekonaniu o własnej małości... Vampi, kiedy powstał ten wiersz...? Bo ja wczoraj wieczorem tak czułam jak Ty w tym wierszu... :* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
po 1. moje wiersze maljo sie nijak do
Twojej urojonej 'malosci' i przestan pieprzyc!!
po 2..Cail nie wierze ;] ten wiersz powstal khem wcvzoraj wieczorem =) bez jaj. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
agniesha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
vampi- a ja cie prosze o odpowiedz na jedno
tylko pytanie- dlaczego, do cholery jasnej, ja tak nie umiem pisac??????
![]() tyle. nic nie trzeba dodawac. ![]() -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedyne co mi się tutaj nie podoba, to
zamiar zakończenia publikacji wierszy na forum.
A treść.. nie wiem jak ją skomentować. Może tylko, tyle, że jest bardzo trafna? |
vampirka |
![]()
|
Dracuś, chodzi o ten dopisek
'ostatni??' ?
nie, nie chodzi o poprzestanie publikacji wierszy na forum... jesli juz, to o tymczasowae zaprzestanie pisania ... wiecej na bloogu moim, o ile dobrze sobie przypominam.. ;* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi, heh - wczoraj wieczorem...
![]() Ja wiedziałam, że empatia to moja mocna strona, ale że aż tak...? Heh, może po prostu świetnie się znałyśmy w poprzednim wcieleniu czy cóś... ![]() Pisaj mi więcej więcej więcej!!! PS. Oj, maleńka ja jestem, maleńka - w obliczu Twoich wierszy... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vampi ja Ci już mówiłem, że ten jest
najładniejszy. Serio świetnyyy. A najlepsze to:
"w końcu ucichnie zatrzyma się i spadnie ze stołu" Poezja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:11 |