Z teki Hagrida, Teksty forumowe
różnej treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Z teki Hagrida, Teksty forumowe
różnej treści
Bitter |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
<radocha> Gridkuuuuuu 33; : D to o mnie? nie gadaj. o jejkuuuu : D ja nie mogeeeeee : D <radocha> -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Grid, tell me skąd ty to wszystko wziąłeś,
te teksty z fioletowego forum?
Zapisywałeś na kompie, czy samo sie znalazło? ![]() Sory jak o tym coś było wcześniej mówione, ale nie przeczytałam jeszcze całego topica. -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
heh, dobre, dobre.. Grid rzadzisz
![]() co do arki to kurcze.. ktos wywalil temat o arce ![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ładnie, ja dotarłem Eberesem raptem do 4
dnia...ale to stare dzieje.
A co do materiałów - Korzystam z archiwów blogowych, zapisków z notatnika, nowych dokumentów z kompa, które z czasem też stały się historią, korzystam z pomocy innych ( dzięki Sentretko!) Jeśli macie jakieś aarchiwalia to walcie śmiało na hagrid1@op.pl Kolejny odcinek czas zacząć. O Hagridzie i jego ficku... - "...a może hagrida porwali kosmici?? a jak nie to może go zjadł jakiś potwór... albo łuczy sie do matury albo ma egzaminy i nie ma czasu albo moze mu kompa ukradli i mieszka na jakiejś wsi dzie do miasta je zez 100 km i sam mieszka ??? co o tym sądzicie?? " Małpka-Olga ALE DO CHOLERY HAGRID RUSZ TE SWOJE SZANSWNE 4 LITERY... Mroczne czasy Cassie "Nie, nie ma Sayako - ale on prawie każdy temat, na jakim jest sprowadza do tego, jaka to ja jestem wredna i okropna - myśłisz ze do miłe. Oczywiście że nie dam mu bana. I bym nie dała. Nigdy nikomu nie dałam bana. I nie dam. Czepiacie się, bo mam przy nicku napis "admin" - a ten napis mam tylko dlatego, bo ja załozyłam to forum. Bo ja znalazłam ten serwis z forami. Wiecei co, zaważyłam że traktujecie mnie jak dementorka - tyle że ja TU JESTEM - dementorek bywał rzadko, i miał w głębokim poważaniu, to co o nim pisano. Brenda jest woebec mnie coraz bardziej chamska. Myślisz, że ja to olewam?Nie, bo myślałąm, że jesteśmy chociażby z Brend w dobrych stosunkach - nie. Nie lubie też, jak ktoś mnie nie szanuje. Nie znoszę tego. A szczególnie nie znosze tego, jak ja kogoś szanuje (a szanuje prawie wszsytkich) a on ma to w głębokim poważaniu. Ja nie mam żelaznych nerwów - puściły mi, puściły mi od czytania postów Hagrida." O lodach^^ Minerva A mnie właśnie boli gardło - uważajcie na te lody ;D Black Hazel hazel się załamała bo zamiast się uczyć to zżera lody w bytomiu =P) Cynth Hazel, ja tez zżeram lody, nie jest tak źle =P Do Cynthi - Sumiko Jak to Ci się olimpiady nie udały? Chybaś głupia dziewczyno =P Jezuś tak daleko zaszłaś, że hoho. Pmysl tylko ile chołopy za Tobą ^^' I hmmmmmmm... wracaj na forum(Emp mi kazał) =P - Draco niaf,niaf...miala byc cisza, a ja tu dalej kogos widze... ^^ Cynthia Chcesz po pysiu na ocucenie? ^^ Draco wpadłem w trans i co mam na to poradzić? ;P Cynthia&Vis Draco, poryciuchu. Chcemy cię znać =) Uspokój się i tyle. draco nie chcecie mnie juz znac? tak myslalem...i na co mi to bylo...yhh Cynthia&Viska Zmowa milczenia. Milczenie owiec =D Nie odzywamy się już ani słowem a propos. draco bo w tym momencie robisz ze mnie jakiegoś czuba =d Cynthia Jestem moderatorką i zaraz zamknę ten topic jak nie przestaniesz się tak przejmować i tłumaczyć =P draco tak czy owak mówić o głupotach jakoś nie chciałem, a poważniejszych tematów nie znalazłem... Zresztą mówisz to z pozocyji osoby ktora Vis znała od rana ;P i Zanthię juz od jakiegos czasu... Ja przyszedlem 'zielony' i od razu szaleć miałem? no co ty ;P Cynthia&Vis Ty i Einstein? Nie schlebiaj sobie =PP draco thx za podsumowanie ;P w ogóle to czego wy się ode mnie spodziewałyście? chodzącego einsteina ktory po każdym wymówionym zdaniu rozkłada go na części mowy itd? =D Sam pośród 3 sympatycznych dziewczyn byłem na osłabionej pozycji. O czym powiedzieć w takim towarzystwie żeby nie wyjść na idiotę? Kiedy miałem coś do powiedzenia wolałem się wstrzymać...naprawdę tak wyszło na dobre nam wszystkim =) Schizy nocne=) Draco Daj mi kobiete... Potrzebuje miłości... Zdesperowane myśli mi się plączą...Gash...ale ja jestem żałosny. Masz szczęście i tyle, nie ma co płakać. Ciesz się chwilą...gashhh...dobranoc =| luciferka ja chcialam tylko dodać, że nic nie jest żałosne > Draco Chciałbym skromnie zauważyć, że ten wczorajszy 'odchył' już minął i dalej normalnie funkcionuje ^^ Cynthia tya... twój minął, ale Empa chyba trwa... jednakowoż ciesze się, że chociaż jednej osobie się polepszyło =) Cynthia- "W ten iście harlekinowski sposób, ku przyszłej zapewne uciesze Draco kończę ten odcinek, aaye." -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Nareszcie topic odżył ![]() ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i topic faktycznier odżył ale przyłajcie
mi materiały związane z forumowiczami niezależnie do ich źródła. Zbieram też
stare ficki...
Kącik filozoficzny - Vlary "Degradować! Niszczyć! Zabijać! Szukać własnej Śmierci... Optymizm jest ślepy, nadzieja to paranoja, a ludzie to schizofrenicy!" - Villemo(Czy tam Sienna;)) Tu byłam. wpisuję się. będę wchodzić. [zasnęła przed komputerkiem i dokończy ten wpis kiedy indziej __-__] - Dementorek(Wielki Brat;)) "...Zrecznie unikałem kamer, ale wywad do radia dałem. Radio jak radio, ale jakie! Ano czeskie. Na swoich stronach maja nasze zdjecia i troche tekstu, ale nie bardzo czaje, wiec nie powiem czy maja tam cos o mnie ![]() - Dementorek "...na rampie dzisiaj polatałem, ale jak ktoś mądry kiedyś powiedział, życie jest pełne wzlotów i upadków. Tak więc jestem na najbliższych kilka dni (tygodni) wyłączony w ruchu.Przynajmniej przeczytam kilka książek... " Sayaka o cozh, zdarza się^^ Milego lezenia w lozeczku w takim razie;) Sumiko Żebyś Ty wiedział co ja sobie zrobiłam przez te wakacje to byś wymiękł. A połowa z tych rzeczy to w zasadzie już nieodwracalnie. Mornariel och! polecam Harlequiny ;-) bardzo emocjonalne i interesujące... radziuo Noge se rozwaliles? Hyhy starosc nieradosc ![]() siostra A nie mowilam... - Uzależnienie od arakadii^^ Dementorek "...przedwczoraj zacząłem grac w arkadie. Kurcze! nigdy bym nie przypuszczal, ze rgp może byc taki fajny...pół dnia gadam z siostrą na gg, obijam sie i gram w arkadie (wielkie thx Vill i Sent). W wolnych chwilach sie obijam, a jak mi sie nudzi to gram w arkadie. Gdy natomiast mam ochote sie rozerwac, to czasami grywam sobie w arkadie lub sie obijam. Dosc czesto jezscze przebywam pod budką u Pokory ![]() - Wielbicielki ach Felku nasz wspanialy!!! sto lat sto lat... pamieaj my zawsze Cie kochamy a nwoy wystruj bloga jest przecudny tak jak ty sam - Dementorek "...spałem w stajni, za co serdeczne dzięki dla Dyrcia. Poznałem masę wspaniałych ludzi, których nie sposób wymienić z nazwiska..." -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ech.. Teka rzadzi ;P patrze na te zapiski
i w sumie to juz nie pamietam, ze cos takiego pisalem, a co gorsza kiedy
![]() Hagrid, dawaj wiecej, albo spis katalogow swojego archiwum ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehe no dobre rzeczy tu się znajdują. tylko
szkoda, że rzadko
![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
![]() stare, dobre czasy ![]() chcemy więcej. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
dementorek |
![]()
|
A wlasnie, Grid. Jestes w stanie w
przyblizeniu chociaz okreslac date cytatu?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Hagrid |
![]()
|
W wielu przypadkach tak, ale cześć tekstów
skopiowałem do notatnika bez dat.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
"Syriiuszka
Szukający nie no - znowu mi pokasowali posty - kurcze czy ja juz nie moge miec 3000? kto to zrobil???" <- to pamiętam, jakby to było wczoraj - to było wtey kiedy ja wchodzilam rano na kompa, pisalam okolo 1000 postow, a dementi wchodzil wieczorem i sumiennie kasowal wszystkie po kolej, nawet ich nie czytając. ^^ Och tak, wielki admin mnie uwielbiał XD -------------------- ![]() yeah. |
dementorek |
![]()
|
to bylo dawno temu i nie prawda
![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
syrri chyba nie jedyna bylas z mysla
'ale ten wredny admin mnie nie cierpi'
![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
To nie tak bylo. To raczej cos w stylu
'kto tu wpuscil tego admina'
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
moze i tak, ale jak innym brakowalo 10 postow, ami 1000 to jednak roznica byla troszke wieksza ^^"
-------------------- ![]() yeah. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tamnigdy nie przekroczylam progu 400
na starym forum. a teraz prawie 600 bez zadnego nabijania....
![]() -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Heh.. mój rekord w ilości postów (na
fioletyowym forum) to było chyba ponad 200. Wiem, że byłam Iluzjonistą.
Któregoś razu weszłam na forum, patrzę na licznik (ale byłam głupia ;]) a tu
z ponad 200 postów zostało 50.
Syriiuszko -> Mi też ciągle posty kasowali, chociaż nie nabijałam po 1000 dziennie, tylko po 1-2, ale i tak następnego dnia już ich nie było. Zawsze się dziwiłam jak można takie głupoty pisać i tak licznik nabijać. Ten post był edytowany przez skicia: 17.06.2004 14:32 -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
dementorek |
![]()
|
hmm..
a propos kasowania postow. niewielu widzialo jak to robie (wlasciwei tylko radek w rl, byl delikatnie mowiac przerazony ![]() nie o tym jednak rzecz. przez pierwszy rok, nawet odrobine ponad pracowalem na _modemie_. stalke mam dopiero od czerwca 2003 ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriiuszka |
![]()
|
Tylko że ja skitek nigdy ich nie
nabijałam, tylko po prostu się wypowiadałam na bieżąco, bo miałam neta ol de
tajm i cały czas byłam na forumn =) Więc czułam się dotknięta, że Wielki
Admin mi kasuje moje inteligentne wypowiedzi.
-------------------- ![]() yeah. |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Wiem źle się wyraziłam, przepraszam
Syriiuszko.
Ja nigdy nie miałam czasu na dłużesze siedzenie na forum, zawsze coś miałam do zrobienia. Pamiętam jak dostałam od kogoś pm'a z prośbą o zmianę avataru, bo: "osoba, która jest na tym forum dłużej od ciebie i jest znana/szanowana ma taki sam". Tylko nie wiem od kogo to było, chodziło o avatarka Klaudii. Ten post był edytowany przez skicia: 22.06.2004 14:30 -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie zawsze śmieszy jak ktoś ubolwea nad
zniknięciem postów ile by ich nie było.
to tylko cyferki... jejku. serio są gorsze rzeczy na tym świecie. a propos Siri masz teraz 666 postów Ty szatańska dziewucho =P -------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh... a nie słyszeliscie o nowej
upgrejdowanej wersji szatana... 777....
Sumiko co do postów si zgadzam... gozej jak znajda sie na niektorych forach mody-idioci co kasuja posty tylko dla tego ze im dany osobnik nie pasuje(zadkosc ale mi sie parer razy zdazylo... biedni moderatorzy... pierwszy raz w zyciu dostali pewnie taka jazde...) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
skicia - ło kruca , ty to jeszcze pamiętasz ? XP heh , co do kasowania postów - większość pewnie pamięta , że pewnego fajnego popołudnia grom trzasnął na FG i poleciało ok. 10 stron ^^' -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i bardzo dobrze.
kiedyś nawet się tam wypowiadałam, ale teraz... sorry tam jest taki śmietnik, 85% to bzdury i w ogóle całe należy skasować i potem pilnować, żeby się znów nie napsuło. A tam same Hermionki126, Hermjoniny887, Hermy i Hermiony666 piszą takie rzeczy, że aż oczy bolą i słabo się robi. -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:04 |