Kilka prac, ...nie moich, ale
zastanawiających...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kilka prac, ...nie moich, ale
zastanawiających...
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
Kilka ciekawych
i zastanawiających prac Mateusza Manesa pod pseudonimem AmAdeuz:
Gęś Po burzy Skałki Dwa drzewa Bolków Wejście Yacca: Wampir To są wspaniałe prace. A to wspaniały człowiek który je zrobił - Wagner: Wanessa Williams Tenchu 2 Jynx Christie Tina Christie 2 X - Men Morgalla Meu Black skorpion Aki Ross Caviera Tomb Raider No to dziś na tyle. Jak chcecie więcej to mówcie! Pozdrófka! -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hmm myslalem ze jakies nowe prace
forumowiczow, a tu klapaa
nio nic... nie przepadam za grafika komputerowa (chodz sam sie ucze =P) wole prace ręczne ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Te pierwsze rpace mnie zachwyciły ale
nastepne nie za bardzo mi sie podobały...te pierwsze ło matko cuuuuuuudo
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
Najlepsza praca jest AmAdeuza pt. Skałki.
Jest mroczna, przerażaj ąca i bardzo dobra. Gościu ma po prostu
talent!
Pozdroofka ![]() -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Te ostatnie, np. X-Men i Aki trochę za
bardzo karykaturalne... nie za bardzo lubię takie przedstawienie postaci,
ale mimo wszystko technika tu też spoko
![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Ja juzh widzialam gdzies w necei rysunki
tego Wagnera, glowe daje bo kilka mialam nawet na kompie =) Podobaja mi
siebardzo. Ekstra.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mi też sie podobaja bardzo ś apiekne *_*
niesamowite
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pokazywać prace innych? To jednak nie to..
Nie w tym sens tego działu.
No, ale jeśli już to i tak nie zachwyciły mnie one jakoś szczególne... Niektóre, owszem, są zrobione dobrze, ale.. Bezduszne jak dla mnie. |
Dirbaa |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Bytom... chyba =P ![]() |
Od czasu do czasu jest to dobre byle nie co chwilę... [kurde coś się powtarza] Niektóre.. to znaczy te na początku.... zarąbiste!! |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hm, jestem skłonna przychylić się opinii
dracona; faktycznie wiekszość z nich to raczej przerysowane prace ~ może na
tym właśanie polega ich urok, no nie wiem, prawdę mówiąc nie znam się za
bardzo na technice komputerowej.
jednak mimo wszystko kilka mi się podoba: np. gęś, skałki (ejjj, 2 to chyba [jeszcze] nie kilka, co? XD) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mi skałki przypomonają wejście do komnaty
tajemnic
![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
haha, faktycznie =)
a propos 'hp', dzisiaj, tj. 20 września w sobotę ~ to dla tych, którzy będą to czytać kiedy indziej, żeby wiedzieli co i kiedy stracili [potem będą tylko wspominać, jakim innym haniebnym zajęciom się oddawali zamiast... ^^"] na hbo ma być 'kamień filozoficzny' (godziny nie pamiętam, zajrzyjcie sobie do programu =P). no, miłego oglądania! (a ja oglądać nie będę, bo nie mam dekodera :[) dopisane: ojojojojojoj, musiałam źle spojrzeć, film jest jutro, czyli w niedzielę ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Kira: 20.09.2003 23:42 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Mi się podobają (najbardziej)
![]() ![]() Ale ogólnie rzecz biorąc te "rysunki" są całkiem wpożądku... ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
'Skałki" i "Dwa drzewa'
sa po prostu the best. Uwielbiam takie obrazy. Nadają klimat....a jsli
chodzi o prace wagnera, to facet ma talent, to fakt, ale ja nie przepadam za
grafika komputerowa, dodatkowo te postacie maja przesadnie umiesnione ciala
i wygladaja bardzo bleeeeeeeeeeeee.
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Spróbuję nie zachować się jak jakiś
krytyk, bo sama nie mogę się zabrać do zeskanowania moich szkiców, ale to
"po burzy" jest jak na mój gust znkomite... głębokie, zamglone,
idealne:P To najlepsza praca jak dla mnie.
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
1. prace Amadeusza (czy jakoś tak, sorry
jeśli przekręciłam) były i są ŚLICZNE BEAUIFUL PIĘKNE WSPANIAŁE FANTASTIC
ITP ITD!!!!!
piekne, po prostu.... i takie zastanawiające.... 2.następne są według mnie OKrOPNE. to tylko moje zdanie -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
Kalamburka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.12.2003 Skąd: Z zza rzeki, zza cienia drzew. ![]() |
Najładniejsze są prace tego pierwszego.
Tajemnicze, wciągające, aż chce się tam znaleźć.
Reszta prac, taka sobie, ale raczej niezbyt mne zainteresowały. -------------------- Kto żyje nadzieją, umrze głodny.
Pisanie jest obroną przed szaleństwem. Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności. Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odcchodzi. |
Blakus |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 30.11.2003 ![]() |
'Gęś' jest boska. A reszta...soł
soł:)
-------------------- 'A te nasze myśli o sobie już na zawsze będą zaklęte w naszych oczach, chociaż wiem, że tego nie chcemy. Co kolwiek będzie złym dla nas, to wzbogaci następnych.'
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:53 |