Moja pierwsza tapeta "Draco
Malfoy", Robiona w PSP 8
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moja pierwsza tapeta "Draco
Malfoy", Robiona w PSP 8
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Draco Malfoyzapraszam do oceniania, szczerego oceniania
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
wstaw to jako jpg..
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
dobra juz poprawione, edytowalam tamten post, jest nowy adres.
Tak wogole - strasznie wielkie ![]() |
Sol z Ludzi Lodu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Faktycznie wielachneeeee ło^^''. I na początku też nie chciało mi się otworzyć, a teraz ładuje się migiem =) No i już widzę ulizaną głowę =P Kolorki mi nie pasują, ale jakby nie patrzeć.. nie chociaż ogólnie nie podoba mi się za bardzo i na tapete bym nie wstawiła, bo oceniając właśnie tapety biorę przede wszystkim pod uwagę czy walnęłabym ją na pulpicik. Ale próbuj dalej, z czymś innym =) np. ze zwierzątkami =PP pozdrawiam cieplutko =)
-------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
jakby to powiedzieć: nie jest to
najlepsza tapeta jaką widziałam w życiu.
-------------------- ![]() yeah. |
Nikson |
![]() ![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Tapeta mi sie nie podoba. Zje***eś literki
i w ogóle. Draco sam w sobie za ciemny, a jedno z oczu to wygląda jak by mu
mało zara wupasc... wiec pshykro mi... NIE PODOBA MI SIĘ!
-------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Spoko, dzięki za komenty
Nikson - tak na marginesie jestem TA Klaud a nie TEN Klaud |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. za ciemno, sama postac powinna byc
jasniejsza. tlo nie pasuje, nie pasuja kolory.. powinnas zrobic albo
jednolite tlo, albo jakos LADNIE dobrac efekty.. napis mi sie nie podoba.
ale moglo byc gorzej ;P
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
to ta plama to Draco??
![]() -------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hm, fucktycznie, trochę 'przyduża'
(musiałam dać na pulpit, żeby móc dobrze się przyjrzeć XD), zbyt jaskrawe
tło, sam draco nijak nie współgrna z tym żarówiastym zielonkawym kolorem,
napis też trochę amatorsko wyszedł, ale... sama bym lepszej nie zrobiła.
zresztą, od czegoś trzeba zacząć - następna tapeta na pewno będzie lepsza =)
[kiedy może się jej spodziewać?^^] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Hmmm... Nie ta tapeta nie przypadła mi do
gustu...
![]() ![]() ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Tło tapety za proste... Nie podobała mi
się, ale pracuj, pracuj! Było szczerze.
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie nie potrafiłabym zrobić
ładniejszej, ale to jest straszne ^^'
makabra -------------------- dupa.
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Heh, dzięki za szczere opinie
![]() Narazie sciagam program PSP po raz drugi (Klaud of course nie zapisała go sobie ![]() ![]() Krytykujcie bo krytyka mi się przydaje ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki |
Kasieńka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 02.12.2003 Skąd: LBN ![]() |
Szczerze?? Nie podoba mi się. Te takie
oczojebne kolorki... i napis brzydki. postać za ciemna. No dobra juz
kończe:) Ale pracuj i się nie przejmuj moim zrzędzeniem:P
|
Eleo |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Tło było zabójcze, to znaczy nie podobało
mi się. A Draco jak Draco - każdy taki sam
![]() ![]() -------------------- grzej się Frappe
patrzysz, niuchasz i postawa. |
Teeta |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 31.01.2004 ![]() |
Nie podoba mi się. Oczojebne, wielkie
(wydawało mi się, że to miała być tapeta [?]). Za ciemna ta postać...
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie podoba mi się. Jakies takie...
strasznie prymitywne.
Mam nadzieje, że dalej bedzie lepiej ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
dark Angel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
Niestety jak poprzednie wypowiedzi ta też
jest negatywna. Postać za ciemna, tło takie nijakie a literki
![]() ![]() -------------------- You can't call me sweet because I'm dark Angel!
|
Syriusz_fanka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
na poczatku nie bylo nic widac bo bylo
tak ciemne,ale jak rozjasnilam...zobaczylam jaka to super tapetka
![]() -------------------- Pozdrawiam wszystkich HP-maniakow!!!
"Zdawalo mu sie, ze Syriusz upada jak na zwolnionym filmie. Jego cialo wygielo sie w luk i osunelo do tylu przez posrzepiona zaslone zwisajaca spod luku. I Harry zobaczyl jak na zniszczonej, niegdys przystojnej twarzy jego ojca chrzestnego pojawia sie mieszanina strachu i zaskoczenia...(...)...przeciez Syriusz tylko wpadl za zaslone, zaraz sie pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz sie nie pojawil. -SYRIUSZ!-ryknal Harry-SYRIUSZ! Zbiegl na samo dno, dyszac szybko. Sriusz musi lezec tam za zaslona, a on Harry, zaraz go stamtad wyciagnie... Ale gdy rzycil sie w strone podestu, Lupin zlapal go w biegu i objal ramieniem. -Nic juz nie mozesz zrobic Harry... -Musze go stamtad wyciagnac, on tylko wpadl za zaslone! -Za pozno Harry... -Mozemy go wyciagnac... -Juz nic nie mozesz zrobic Harry...nic...On odszedl..." ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Moim zdaniem jest trochę za pstrokata,
kolorek tapety mi się nie podoba. Nie martw się początki są trudne
powodzenia w dlaszym tworzeniu.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Animka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
Nie podoba mi sie ,okropne .Wyglada troche
jakby robil to 5 -latek.Draco jest za ciemny i nie pasuje do otoczenia
^^
Sorry ze taka krytyka ,nie przejmuj sie za bardzo : P -------------------- wrażliwa
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
um... moje zdanie jest takie jak
większości: kolory całkiem nie pasują, napis jak 'dziecinny', Draco
za ciemny =)
czekam na nową. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
marvia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 02.07.2004 Skąd: Kraków ![]() |
Tapetka, nawet ładna, lae mogles sie
bardziej postarac, Dracuś jakiś tkai troszke za ciemny i te literki, może
byc , la ei mogła byc lepsza
-------------------- SYRIUSZ B(L)ACK!!!!!!!!
|
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
![]() -------------------- Ugryźć Cię?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:33 |