Kilka rysunków, Dla tych co nie
lubią prac komputrowych!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kilka rysunków, Dla tych co nie
lubią prac komputrowych!
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Zajebiste@ Zdecydowanie najleprze arty z
tego forum. Maja to cos. Kim jest Struna? Gratuluje zdolnosci i pomyslu...
serio urzekly mnie te prace. To sie nazywa cos.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Narine |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Tak, to jest trafne określenie. =D Te rysunki są takie "inne" od pozostałych zamieszczonych na forum. Qrcze, podobają mi się =D Właśnie, kto to Struna? =D |
||
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Ten ktoś kto to narysował ma niepowtrzalny
styl , takich rysunków jeszcze nie wdziałam . Bardzo mi się podobają ...
Jak reszta prosiłaym coś więcej o autorze tych wspaniałych prac ^^ .
Jak już powstał ten temat to może będziemy od czasu do czasu wrzucać tu jakieś rysunki ,które nam się bardzo podobają ,a nie narysował ich nikt z forum ?? -------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
Okay. Sprubuję
się czegoś dowiedzieć o autorze, ale nic nie obiecuje.
![]() Dję jeszcze kilka rysunków Struny: Theo Searh Fogg Zamota ******************************** Okay . To narazie wszystkie prace Struny. Jak będzie więcej to wkleje. -------------------- |
Edyta |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Szczyt psychodelii
![]() Osobiście nie przepadam za czymś takim ale wykonanie cudowne |
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
Mam dla was kilka rysunków i
malunkówFranciszka Kędzielawa.
Rysunki: Rysunek 1 Rysunek 2 Rysunek 3 Rysunek 5 Malunki: Malunek 1 Malunek 2 Malunek 3 Malunek 4 Malunek 5 Malunek 6 Malunek 7 ************************* Okay. To tyle. Może jeszcze dzisiaj coś dodam. -------------------- |
Edyta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 25.07.2003 ![]() |
Niezbyt podobają mi się prace tego gościa
(w każdym razie większość). Zraziło mnie to, że małe dzieci u niego
wyglądają jak staruszkowie
![]() |
szpieg |
![]()
|
![]() pierniczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: A dead world, a dark path ![]() |
Bardzo realistyczne te rysunki..
-------------------- |
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
no po prostu boossskie....tjaaaaaaa
dawno nie widzialam takich dobrych rysunkow....ludziska maja talenty...nie
ma co=)
-------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
JEsli chodzi o rysunki struny sa boskie
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Te obrazki z dzieciakami bardzo mi sie
nie podobaja... ich autor hmmm.. zgubil gdzie spodrodz cala magie
dziecinstwa... te postacie sa sztuczne i odpychajace.. w ich rysach jest cos
tak sztucznego i twardego, co nie istnieje w twarzach dzieci.... moim
zdaniem powinien raczej rysowac doroslych =) Wtedy lepiej by wykorzystal
zdolnosci.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Rysunki Struny są niesamowite. Maja taki
klimat, że aż dreszcz przechodzi... No i są nadwyraz dojrzałe...
-------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Jejku te dzieciaki są przerażające...
wyglądają, jakby chorowały na jakieś nieuleczlne choroby... jak z obozu
koncentracyjnego, naprawdę... i w takim stylu, jakiego nie znoszę (czyli
takie te obrazki jakie widzę w starych, wiejskich domach). Może głupi ten
mój post, ale naprawdę tak to widzę^^
ps. to o "malunkach" wszystko -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Arty Struny (te drugie mi nie wchodzą) -
powiem tak: mają świetną technikę. Podoba mi się to, ale dla mnie są trochę
za bardzo udziwnione. Ja nie byłam nigdy zwolenniczką surrealizmu, ani
takich dziwnych abstrakcyjności, a takie dla mnie są te rysunki. Niemniej
jednak warsztat świetny
![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
Merkury |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Wyrąbiste... Zarąbiste i wogóle... Te
pierwsze prace są naprawdę świetne... Mają to coś czego inne nie
posiadają... (choć ciężko stwierdzic co to takiego jest)
![]() Ale mimo wszystko są wyśmienite. Proszę pozdrowić ode mnie autora tych prac ![]() -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
Kasieńka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 02.12.2003 Skąd: LBN ![]() |
Rysunki Struny są świetne, bardzo mi się podobają, dziewczyna ma swój własny styl, ichwała jej za to, bo teraz my możemy oglądać takie fajne prace. A co do tego gościa, to patrząc na te dzieci na rysunkach przechodził mnie lekki dreszcz... Przecież dzieci w takim wieku są albo uśmiechnięte albo płaczą. A te?? Na ich tważach widać zadumę, smutek, strach. A ja takich dzieci nie widziałam jeszcze. Osobiście wole rysunki struny, wielki plus za oryginalność. A rysunk Fnanciszka K. też mają swój klimat, ale ja osobiście nie powiesiłabym takiego w domu, bo bym sie bała patrzeć tym biednym dzieciom w oczy...
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
mnie tez sie podobaja.. sa takiel.. hm
moze napoczotku troche mi do kubizmu pasuja.. ale raczej nie...
poprsotu sa dobre =) |
Alisia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 30.06.2003 ![]() |
Nie napiszę, co o tym myślę, bo musze lecieć zwymiotować. Z przerażenia. Sama nie wiem już, dlaczego. Rysunki sa okropne - ze wszystkich stron, zarówno patrząc na tematykę, jak wykonanie. Ci ludzie maja talent, ale...
Nie, na prawde wykorkuję z wami. Tz. z tym forum. Idę wymiotować. Wesołych świąt! -------------------- "Jest taka jedna komnata, w której panują wieczne ciemnosci; mrok pęznie po kamiennych ścianach, jak strach, który nawiedza nagle zbrodniarza, by zmiażdżyć go w sidłach przestępstwa. Nie ma początka, ani konca, a jednak wejście do komanty istnieje; jak światło w ciemności rozjaśnia początek drogi, prowadzacej do kresu. A na środku tego lochu płynie woda i jak wszystko inne nie zobaczysz jej źródła, ani wylewu - niknie w otchłani nie zbadanych miejsc, do których nikt nie wazy się zajrzeć. Na wodzie tej nie jest cicho: wśród wzburzonych fal płyną zapalone świece; zdarzy sie, ze jakaś się przewróci, a wtedy płomyk gasnie, zduszony przez jego dawcę. Woda bowiem daje życie, a także je odbira. Zgaszone światła życie wyznaczają kres nadzieji na nieśmiertelność. (...)"
Powiedziałabym. jakiego to jest autora, ale zapomniałam, a możliwości sprawdzenia nie mam:)) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co do prac Struny:
na pewno oryginalne, zastanawiające i ciekawe. interesująca technika i wykonanie. jednak szczerze podobają mi się tylko 4 prace. autumn, hushers, fogg i zamota. fajny styl, naprawdę, trochę jakby baśniowy i właśnie chyba dlatego rysunki przypominają mi trochę obrazki z książek dla dzieci. nie wiem do końca czy mi się to podoba. natomiast co do prac tego pana [^^], to zdecydowanie większe wrażenie zrobiły na mnie rysunki. są po prostu niesamowite. lubię eksponowanie brzydoty, bez upiększania. to chyba naturalizm wymieszany z turpizmem z przewagą tego drugiego. ale nie gnojcie, jeśli się mylę, bo na malarstwie się zbytnio nie znam. mówię intuicyjnie. w każdym razie, gratuluję talentu i wyczucia. to najlepsze prace jakie widziałam na tym forum. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jednak... moim zdaniem rysunki Struny sa ciekawe, sa inne od pozostalych, ale nie powiesilabym ich sobie nad lozkiem =) Te nastepne prace, sa rowniez znakomite, ale mimo wszystko widzialam lepsze rysunki ^^ pozdrawiam -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wiecie, sztuka to nie tylko proporcjonalne
sylwetki, wymiary, piękne twarze itd. sztuka powinna też naśladować naturę,
rzeczywistość, ukazywać ludzi takimi jakimi są. nie cały świat jest taki
piękny i cudy. wręcz przeciwnie.
a te prace są naprawdę świetne. nie ma w nich słodzenia. prawdę mówiąc to mam już dość rysunków, gdzie wszystko jest idealne i śliczne. Mornariel - zgadzamy się. piąteczka =) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Wow! Zajebioza:P Naprawdę dobre, ja
nigdy nie mam czasu na wykończenia...
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
martucha2001 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Państwo Czopowe ![]() |
Szczególnie ze Struny podoba mi się
Sober.
Jest świetne. Oczy tego dzieciaka.. coś niesamowitego ![]() Ile sie siedzi, żeby stworzyć coś tak wspaniałego? -------------------- |
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
całkiem fajne te rysunki Tomka Owczarczyka vel Struny....... nawet całkiem calkiem a tego klijenta 2 to fakt..... stare karły.....
-------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:07 |