Kilka rysunków, Dla tych co nie
lubią prac komputrowych!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kilka rysunków, Dla tych co nie
lubią prac komputrowych!
Holly |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 01.12.2003 ![]() |
hm....
w sumie to mnie nie zachwyciły. 'nie odczytałam tego czegoś' z pewnością są to prace arytsty, ale nie takiego, którego bym faworyzowała ![]() -------------------- DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY PODPIS.SZCZERE DZIĘKI.
nazywam się Holly. Jakieś wątpliwości?? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
niespodzianka ^^" to znaczy, moze nie
dla wszystkich ^^"
znalazlam galerie Struny na DigArcie =) warto obejrzec, są te ktore jush znamy i te ktorych jeszce nie =) |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Rysunki tego gościa są ochydne wprost. Jakby te dzieci były trendowate:"kochanie gdzie zgubiłaś palec??". Co do Struny jej rysunki są wprost piękne. Jeszcze tak ładnych nie widziałem na tym forum. Można się nim przyglądać i co chwile zobaczy się nowe szczegóły. Najlepiej skasuj rysunki tego gościa żeby nie stresować ludzi(ktoś się może pożygać).
![]() Ten post był edytowany przez Seba(NeO): 08.08.2004 18:10 -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Świetne... masz talent
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:19 |