~metamorfoza~, a jednak tamten
niebyl ostatni...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
~metamorfoza~, a jednak tamten
niebyl ostatni...
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
niestety - napisalam kolejny.. więc go
daje.
jesli wena nie wygasla od razu kiedy to sobie zazyczylam, mam nadzieje ze wygasnie chociaz stopniowo =( milego czytania. *metamorfoza* byłam pustą kartką zanim to przeżyłam słabą skorupką niemogącą obsłużyć się szczęściem jestem kłębkiem wspomnień niewskrzeszonych ciszą niespokojną lecz zgaszoną będę skrzydłem spontanicznym tańcem nielubiącym zamyślenia będę tym, czym są obecne marzenia... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ladny... mam wrazenie, ze taki doslowny... jak zwykle zrobil na mnie wrazenie..
A czemu chcesz zeby Twoja wena wygasla? Mom zdaniem wena to cos wspanialego. A jeszcze jak ma ja taka zdolna osobka jak Ty... nie mysl o skonczeniu z wierszami tylko smialo wal tutaj ![]() -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zawsze osiągasz wyżyny...
Eff... Chciałabym jeszcze czytać Twoje wiersze, ale jeżeli pragniesz, żeby wena wygasła - nie będę Ci przeszkadzać... Powiem Ci tylko, że za taki talent jaki Ty masz oddałabym bardzo wiele. Pozdrawiam Cię cieplutko...! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
Bardzo fajny wierszyk. Podoba mi się.
Pisz takich więcej
![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
B.b.b.b.b.b mi sie podobaja Twoje wiersze
vampi naprawde...sa takie jakbys w nie wiele uczucia wkladala
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:39 |