=), ... dodaje bo mam sentymenta
=P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
=), ... dodaje bo mam sentymenta
=P
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Od raz na wstępie zaznacze, że jako
poetka jestem do niczego
![]() ![]() ![]() Serdeczne życzenia w dni dziecka ci składam Bo dzieckiem tez wszak jesteś I mimo, ze prawie nic nie posiadam Tą czekoladę ci wręczę I nie bij nigdy młodszej siostry Bo ona także jest dzieckiem I nie bądź nigdy zarozumiały Bo świata nie jesteś pępkiem I niechaj będzie w zasięgu ręki To wszystko o czym zamarzysz I niech uroku ci ciągle przybywa Mimo ze nie masz szpecącej twarzy A jeśli za mało ci czekolady I chciałbyś może cos więcej Nie znajdę na to żadnej rady Dostałeś życzenia? Podziękuj! Swej siostrze co ci zawsze pomaga A ty tego nie widzisz i fundujesz kopniaka Lecz mimo, ze taki jesteś czasami To nam to nie przeszkadza Bo my i tak cię wszyscy kochamy I wcale ja nie przesadzam I mimo ze czasem dokuczasz mamie Jesteś kochany i niech tak zostanie -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
łooo... *_* jaki uroczy...
Takie banalne, a jednak ile w tym serca, ile milosci, ile dobrosci... Bardzo mi sie podoba... Ten wierszyk zastanawia... wracaja wspomnienia... =) gratuluje -------------------- |
Layla |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 06.06.2003 ![]() |
no cóż wielkie dzieło to to nie jest,
ale na pewno jest szczere i płynie prosto z serca. Jak bym miała rodzeństwo
to też chciałabym, coś takiego dostac
![]() |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no tak, to nie jest jakis doniosły wiersz,
ale mi się podoba.
idealny jako życzenia. ![]() takie małe pytanko: jak Twój brat zareagował na ten wieszyk? -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zareagował? Kazał mi go wyrecytować i co
chwila wybuchaliśmy smiechem
![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:22 |