Rysunki, nany, vampi i moje :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rysunki, nany, vampi i moje :D
szpieg |
![]()
|
![]() pierniczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: A dead world, a dark path ![]() |
Daje tutaj kilka rysunkow nany:
kon-dor slodki, ze az sie cukier na zebach osadza ![]() luksografia wykonana na fotografice miniaturka zamku Gniew napis LSM taniec moj i Marysi talent ja meczy ![]() moja karykatura ![]() nana i ja w oknie spy i Kadubek najedzony serkiem Bio ![]() Tutaj rysunek Vapirki: baba w czerni ![]() A tutaj dwa moje obrazeczki.. jakas dziewczynka ![]() jak wyzej ![]() Milego ogladania -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mega-śmierciożerca |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.07.2003 Skąd: Kowary ![]() |
No... rysunki nie są doskonałe, ale
sama nie potrafię rysować więc nie będę krytykować. Mogę chwalić ale z
krytyką już gorzej.
-------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hee sszpiegu dupo
jedna!
;P dajesz tu jakis moj tandetny rysunek ;D ktory byl tylko tak trach mach dla symbolu ;p i opisania Ciebie a Ty co. :> -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Nikson |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Jestem z Hogwartu ![]() |
Fajne bardzo fajne
![]() ![]() -------------------- ...:::Chyba nigdy nie nauczę się kochać:::...
|
r*o*m*i |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 22.08.2003 ![]() |
hehehe,normalnie rysujesz prafie jak
ja-no moshe troche lepiej=)
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rysunku, że tak powiem
przeciętne.
Miłe dla oka, ale zachwycające to raczej nie są... (; Najważniejsze, że podczas tworzenia czegoś takiego można się dobrze bawić. Efekt jest już drugorzędny. ;-) |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
najbardziej ze wszystkiego podoba mi sie
miniaturka gniewu wykonana przez majne kochana nane=) ogolnie nana nie bez
powodu jest w plastyku;P
szpiega i vampi tez sa dobre. podobaja mi sie. =) no i oczywiscie kon-dor ;D -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
...::Trynity::... |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 07.09.2003 Skąd: Avalon ![]() |
hmmm ano...bardzo yyy awangardowe:P
ale sa naprawde pocieszne (w pozytywnym znaczeniu)...podoba mi sie
"luuuzik" w nich zawarty=)
-------------------- " Imagination sets the spirit free,
into distant land of fantasy, close you eyes and you will see within your mind there lies the key... " (all rights reserved:) ) |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
a ja widzialam tylko czesc bo mi sie
reszta niepokazuje.. ale luksografie uwielbiam =)
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
na cokolwiek kliknę pojawia się informacja, że strona o podanych adresie nie istnieje.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:49 |