wiersz..., czyli najnowsze me
dziecko...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
wiersz..., czyli najnowsze me
dziecko...
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem mgiełką rozkoszy
w ramionach świata nieistotną... Jestem częścia przyjemności dla życia nie potrzebną... Oddalona od umysłu, zawsze wierna sercu samotnie płaczę przepraszajac w duchu, że się urodzilam... -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Gratuluję.
Zachwyciłas mnie tym wierszem=) Jest dość prosty, ale ładnie dobrane określenia. Podoba mi się jego przesłanie... -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiersz świetny, aczkolwiek bardziej mi
się podobało kilka innych
(równierz Twojego autorstwa) 'samotnie płaczę przepraszając w duchu, że sie urodziłam...' te wersy uwarzam za najlepsze (najbardziej mnie poruszyły) pozdrawiam -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Niezłe, aczkolwiek czytałam lepsiejsze
Twojego autorstwa. Zamieść coś jeszcze, może bardziej mi przypadnie do gusta
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
agniesha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
jejq..znow mnie dreszcze przeszly... cos
mnie za czesto ostatnio pzrechodza...moze mam goraczke?!
![]() ale najprawdopodobniej to twoj wiersz...bardzo ladny..nie siwetny, bo mianem swietnych okreslam tylko wiersze rozewicza ![]() ![]() i dziekuje cie, ze komentujesz tez moje wiersze, choc nikogo innego one nie interesuja. ![]() -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
zamieszczam cos
jeszcze...
Nadchodzący deszcz zwilży, strzępy anielskiej duszy załatanej człowieczym losem skropionej krwią szatańską, boskimi łzami na wieki... to symbolizuje specyficzny stan mojej duszy... moze ktos z Was, potrafi odnalezc tu tez czastke swoich uczuc? Choc to pewnie nie latwe... -------------------- |
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ooo, ten jest o wiele lepszy od
poprzedniego.
krótki, ale dużo mówi. napisanie takiego wiersza nie jest rzeczą łatwą. rzeczywiście, jest trudny, ale chyba zaczynam go rozumieć. gratuluje i pozdrawiam ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Mellisa |
![]()
|
dziekuje Ci Raven... wiem, ze zawsze moge
liczyc na Twoj szczery komentarz... jestem bardzo wdzieczna...
=* -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
"Cieżko jest kochać
gdy karciane serce porwał wir rozumu... Trudno jest dawać gdy ręce związane monotonią losu... Nie latwo jest żyć aby dojść do celu na skrzydłach anioła... Trudno jest skonać nie tonąc w próżności bezwładnych uczuć... Ciężko jest istnieć gdy kłody pod nogi rzuca ludzki świat..." Ten wiersz podarowałam mojemu przyjacielowi... co o nim sadzicie? -------------------- |
Raven |
![]()
|
a wiesz, mi się podoba, aczkolwiek nie tak
jak poprzedni. (wiem jestem uparta)
ten wiersz sporo mówi. jak się nad nim zastanawiasz, to rozumiesz Twoje przesłanie. te trzy ostatnie zwrotki są najlepsze. mówią najwięcej (przynajmiej ja najwięcej z nich rozumiem) słowem : jak zawsze świetnie^^ pozdrawim ^^ -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
drugi jest najlepszy.
wiersze krotkie, aczkolwiek tresciwe i duzo wyjasniajoce, najlepiej Ci wychodzo. inne tez piekne, ale drugi zdecydowanie wygrywa.(: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Boshe...to mną wstrząsneło ten wiersz mną wstrząsnął..jest cudowny... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Drugi zdecydowanie najlepsiejszy. Trzeci -
hmm... Ja chyba po prostu jestem zwolennikiem krótkich form
![]() Niezłe (czyt. całkiem dobrze ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:41 |