Nie zakłóca się miłości
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nie zakłóca się miłości
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie zakłóca się
miłości
Bezbronna istotka sama pośrodku polanki radości i zapomnienia Znalazła bury głaz taki silny przyjaciel zdolny do miłości - tak chciała Podniosła długie rzęsy ujrzała jak pił wodę z jeziora Ktoś prawdziwy Smutna Uciekła Całując na pożegnanie Przyjaciela -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To mi się podoba. Bardzo. Ja w tym wyczuwam
ironie <no pewnie jak wszyscy>, która jest extra.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo zastanawiające... dzięki tytułowi
można odnaleźć się w tym wierszu.
Podoba mi się... bardzo mi się podoba. Taka po części banalna bajka, a jednak te najprostsze rzeczy przekazujo nam najwięcej. Poporstu świetne, Vampi=) P.S. - przeczytałam list CAŁY ^^ Już jeden wiersz ['zapach nocy'] wisi na tablicy korkowej.. więcej się nie zmiesciło, chociaż utorowałam trochę miejsca... rozumiesz, foty z LSM itp. ;] A pozostałe utwory.. wiesz, że cudowne. I masz wielkiego plusa za to, że potrafisz napisac znaczenie każdego wersu ew. zwrotki. Kocham=* -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Eff...
Co Ci będę pisać - znowu tak jak u mnie... Ktoś prawdziwy wywołał mój smutek... Vampi, jeszcze...! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
kasiu..
jak zwykle piekny smutny.. staram sie go dobrze zrozumiec prawdziwy. podoba mi sie b. ;* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
B. podobaja mi sie Twoje wiersze Vampi Ty
dobrze wiesz o tym...
![]() ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ladny wiersz...
bardzo piekne metafory, uzywsz pieknych slow, ktore rewelacyjnie dobierasz w ten sposob, ze trafiaja do odbiorcy... gratuluje -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hehe, a mnie ten wiersz śmieszy... No ja go w pewnie inny sposób rozumię.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm..a w sumie co Cie smieszy w tym
wierszu?
i w jakim znaczeniu 'smieszy'? zainteresowalo mnie to co powiedziales, hm. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Jusinka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Vampi... Ja nie wiedziałam, że ty takie
ładne wierszyki piszesz... napisz coś jeszcze...
-------------------- (...)"Taki duży, taki mały może bananem być!
Taki gruby, taki chudy może bananem być! Taki ja i taki ty może bananem być! Taki ja i taki ty moze bananem być! Gdzie można dzisiaj banany zobaczyć? Są między nami na LSM-ie. Gdzie można dzisiaj banany zobaczyć? Są między nami na LSM-ie!"(...) JEZU!!!!!!!! JA KCEM NA 2 DO GNIEWU!!!!!! Mój blogasek |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
heh, gdybys sie rozejrzała po forum
zauwazyłabys, ze to forum roi się od wierszów vampi.. :> a jeden lepszy
od drugiego
![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
vampirka |
![]()
|
no wlasnie Justynko..
tu jest PRZEPELNIENIE moich 'tworczosci' ^^ wiec nie ma sie co spieszyc z nowymi, poszukaj sobie starych (; -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Jusinka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
A w jakich tematach są?? ^^ Co za leń ze
mnie...
![]() -------------------- (...)"Taki duży, taki mały może bananem być!
Taki gruby, taki chudy może bananem być! Taki ja i taki ty może bananem być! Taki ja i taki ty moze bananem być! Gdzie można dzisiaj banany zobaczyć? Są między nami na LSM-ie. Gdzie można dzisiaj banany zobaczyć? Są między nami na LSM-ie!"(...) JEZU!!!!!!!! JA KCEM NA 2 DO GNIEWU!!!!!! Mój blogasek |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Wystarczy spojrzec na autora tematu...
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mi tez sie podobajo b. Twoje wiersze,
Vampi=)
jak to Mysia powiedziala w tej banalnej bajce kryje sie cale piekno. gratuluje kolejnego swietnego wiersza.=) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne... Głębszy sens jest bardzo mądry i
gorzki dla mnie
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:29 |